Ya icimde sanki kemigim kırılmısta onu döndürüyorlar gibi batırıyordu napayım
Anlıyorlar tabi ilk hareketlerinden bu yana uyanık benimki videoya ne zaman alıcak olsam hemen duruyor
Bana seslenince tepki vermiyor babasına dön dön duruyor
Kücük yiğenlerime pıt pıt vuruyor görümceme sus pus kalıyor (hoş görümcemi severim ama cok görüşemiyorlar diye ısınamadı sanırım )

yani diklik var top gibi fakat, kasıklara inmiş vaziyette
sağ kasığa kramp giriyor bazen baskıdan sanırım biraz daha mı aşağıya indi acaba
Valla gayet gögsümün altından baslıyor karnım alt kısım da bişey yok baya havada duruyor gibi hala göbegim
Kramp karnıma veya kasıgıma komple sekilde giriyor tek tarafa olmadı henüz
Bel agrılarım arttı ayakta cok durunca
Halsizliğim yorgunlugum uyku bastırmalarım basladı

Senin yine iyiymiş videoyla kalsa keşke gözümü karnıma diktiğim an duruyor bana inat sanki benim kız halalarına acayip çalışıyor ne beklentisi varsa artık bilemedim babasından önce ortanca görümce aldı ilk tekmesini

o eksikleri de tamamlayınca zaten batıyorsun sonra eksik ne bitmez şeymiş arkadaş battık
ağırlaştıkça zor olur sağa sola yatıp dinlenmek kendini dinlemek istiyor insan

o eksikleri de tamamlayınca zaten batıyorsun sonra eksik ne bitmez şeymiş arkadaş battık
ağırlaştıkça zor olur sağa sola yatıp dinlenmek kendini dinlemek istiyor insan
Aynen öyle sanırım ilk çocuklar hep böyle oluyor resmen batırdılar bizi iki defa liste yaptım alınacaklar için alıyorum bitti sanıyorum başka şeyler çıkıyor Allah'tan annem yardımcı oluyor eksikler konusunda bilmediklerimi söylüyor yoksa kaynanam çocuk doğsun alınır yapılır modunda

Oyyy yazık o babaya
Bebek ilk dogdugu zamanlarda bizim sevmediklerimize tepki verebiliyormus huzursuz oluyormus onlarda hissediyorlar yani anne karnında herşeyi

Oyyy yazık o babaya
Bebek ilk dogdugu zamanlarda bizim sevmediklerimize tepki verebiliyormus huzursuz oluyormus onlarda hissediyorlar yani anne karnında herşeyi
Adam diyo zaten uzaktayım bi de yanına gelince burun kıvırıyo bana ben yaptım o çocuğu en çok benim hakkım kimseyi tekmelemesin diyo aynen öyle herşeyi hissediyolar ben ufak tefek sorunlar yaşarken şahit oldum buna

Ciktim kizlar gelisimi 1 hafta geri dedi tansiyonunu ve hareketlerini kontrol altinda tut dedi.

Ay yok artık yeni mi oldu bu olay

Anladım, benimkinde bir ilginçlik var gibi zaten kramp bir anda bıçak sağlanır gibi giriyor 2 gündür 1-2 kere
cumartesiyi iple çekiyorum
iş sebebiylemi ayakta çok kalıyorsun, dinlenmeye çalış,
bende de başladı halsizlik valla özellikle akşamüzeri

Ah kıyamam dogsun bi gazını cıkarırken altını bezlerken daha cok tekmeler seni merak etme de

Yo belki seninki normaldir uygulamadada yazıyor dedin hem
Dogum yaklastıkca asagı inmesi normal zaten ama işte ne zaman baslamalı bu kadar asagı inmek onun bi genel kuralı var mı bilemedim

yesilus bak burdaki doğum imzamızdada yazıyor dogum icin asagı inebilir ama hepsi icin gecerli değil diye
İkimizinkide olagan bişey belliki :)

Bnede öyle listeden bişeyleri elemeye çalıştım ama gereksiz bişey yok, beklemeye aldım ağırlaşmaya başladım sonra hızlandım
yani kaçış yok lazım olan alınacak , artık eşimde teslim oldu ve sormuyor kart ne alemde normalde hesaplı kitaplı giderdik senin kaynana başka kafada demekki boşver sen işlerini halletmeye bak

Yo belki seninki normaldir uygulamadada yazıyor dedin hem
Dogum yaklastıkca asagı inmesi normal zaten ama işte ne zaman baslamalı bu kadar asagı inmek onun bi genel kuralı var mı bilemedim
heralde bu haftalarda kişiye göre değişiyor , Öykü ters dönmüşmüydü yani doğum pozisyonuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…