- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
2 civari 2 ye yakin dedi.Hemen moral bozmak yok, doğuma kadar toparlıyorlar kendilerini,
klasik proteini arttır karbonhidratı azalt
nekadar olmuş kuzucun
aslında öğleden önce aşağıdaki yazıyı yazıyı okumuştum ama insan kendinde tuhaflık gözlemleyince tüm bildiklerini unutuyor sankiyesilus bak burdaki doğum imzamızdada yazıyor dogum icin asagı inebilir ama hepsi icin gecerli değil diye
İkimizinkide olagan bişey belliki :)
Onların zamanında yokmuş böyle şeyler o yüzden ona veriyorumBnede öyle listeden bişeyleri elemeye çalıştım ama gereksiz bişey yok, beklemeye aldım ağırlaşmaya başladım sonra hızlandım
yani kaçış yok lazım olan alınacak , artık eşimde teslim oldu ve sormuyor kart ne alemde normalde hesaplı kitaplı giderdiksenin kaynana başka kafada demekki boşver sen işlerini halletmeye bak
Son 2temmuzdan beri öyle :)heralde bu haftalarda kişiye göre değişiyor , Öykü ters dönmüşmüydü yani doğum pozisyonuna
doktor onunla ilgili bişey demedimi 32+5 te 1865 ti benim minik kuzum ama şimdi aradaki açığı kaa artmıştır diye düşünüyorum,2 civari 2 ye yakin dedi.
Gelisim geriliginden kasit sadece kilosudur degil mi cikinca aklima geldi doktora sormamisim, ben sagligi icin tedirgin oluyorum acikcasi sagligi daha onemli tabiki
Benimki de 30+6 da 1600gr cikti. Ben de biraz az buldum ama normal oldugunu sonradan anladim.doktor onunla ilgili bişey demedimi 32+5 te 1865 ti benim minik kuzum ama şimdi aradaki açığı kaa artmıştır diye düşünüyorum,
doktorum geri fln demedi ben sorunca haftasına uygun dedi yani benimki pozitif doktor 3e 5e bakmıyor
Hahahah çok iyi ya bak biz geceliklerden yırttık hediye geldi resmenOnların zamanında yokmuş böyle şeyler o yüzden ona veriyorumben hallettim ya çok şükür kimseyi takmıyorum benim eşim de Rana hanıma iyi sponsor oldum yeter daa dedi geçen gün o da artık sadece alınacak bişey kaldı mı diye soruyor fiyat bitti onda aklı almıyor lohusa geceliklerinin şokunu atlatamadı garibim
daha önce demişti amniyo sıvısında sağlıklı alt sınır üst sınır var ,Benimki de 30+6 da 1600gr cikti. Ben de biraz az buldum ama normal oldugunu sonradan anladim.
gerçi baş karın vb ölçümlerini yapıyor , cihaz kilo ortalamasını o şekilde çıkarıyor genel bence sadece kilo olmayabilir,yesilus Sadece gelisimi 1 hafta geri gorunuyor hep mi boyleydi dedi bende son 2 kontroldur boyle dedim. Sadece kg kastediyorsunuz degil mi diye sormak aklima gelmedi kafam karisiyor boyle bazen. Doguma kadar toparlar insallah kuzum.
daha önce demişti amniyo sıvısında sağlıklı alt sınır üst sınır var ,
kilosuda o şekilde sağlıklı aralıklarda olduğu sürece okadar önemi yok aslında 2 civarı bekliyordum 1865 deyince düşükmü dedim yoo dedi haftasına uygun mu dedim uygun dedi sağlıklı aralıkta ,
biz çok sorguluyoruz bence , bazen bazı şeyleri bilmek iyi oluyor beslenmeye dikkat ediyoruz dinlenmeye dikkat ediyoruz vs.
Canım aynı dertten ben de akşamın köründe doktora bile gittim nst ye aldı sancı var mı diyeSelam kızlar Bi kaç gündür aksıkalrımda ve belimde ağrılar var adet ağrısı gibi gğn içinde iki üç kez tekrarlıyor ve birden akıntım geliyor yoğun kıvamlı korkmalımıyım
Canım uktrason kağıdı vermedi mi eline, orada ölçüleri yazar. Googledan bakıp kendin kıyas edebilirsin. Ama bana da aşırı zayıf gibi gelmedi doktor abartıyor mı acabayesilus Sadece gelisimi 1 hafta geri gorunuyor hep mi boyleydi dedi bende son 2 kontroldur boyle dedim. Sadece kg kastediyorsunuz degil mi diye sormak aklima gelmedi kafam karisiyor boyle bazen. Doguma kadar toparlar insallah kuzum.
aynen öyle sonra düşündüm iştahsızdım o haftalar canım bişey istemiyor acıktığımı anlamıyordum bile , yemem gerektiği için öylesine geçiştiriyordum. Haftadan haftaya gelişimi değişir, doğum kilosu ortalama belli oluyor artık bizim haftalarda haftasına uygunmu diye sorduğumda 3 kilo civarı olur zaten senin dedi, potansiyel belli yaniSurpriseLove bu hesaba göre seninki kilolu bile cıkmıs iki kg dediyse :)
Gelişimi geri derken de kilosu kaynaklı tüm organlarından bahsediyordur ama +/- 1/2 hafta önemli değil
Valla ben de anlamadim 2 ayri doktor ikidir boyle deyince insanin morali bozuluyor 1900 kusurmus saglikli olsunda toparlar insallah aslinda doktorlarin rahatlatmasi lazim 1 hafta geri ama sıkinti olmaz vs gibi sadece olumsuzu soyluyorlarSurpriseLove bu hesaba göre seninki kilolu bile cıkmıs iki kg dediyse :)
Gelişimi geri derken de kilosu kaynaklı tüm organlarından bahsediyordur ama +/- 1/2 hafta önemli değil
Ben de beğendiğim tür magazalarda bulamadım diye gecelikleri pijamayı falan internetten sipariş verip aldım üstüne kargo kapıda ödeme parası gelince adam çıldırdıHahahah çok iyi ya bak biz geceliklerden yırttık hediye geldi resmenben son alınacakları internetten verdim sipariş cam sil bile internetten alıyorum bebek deterjanı fln , bak bu geldi bu geldi diyorum kargolar için ses çıkarmıyor başka eksiğimiz kalmadı diyorum kalmasın artık yeter dedi işyerinde de habire kargo geliyor millet batırdın eşini diyor bugün halım geldi
kapıda ödeme parası ekstradan can sıkıcı olmuş evetBen de beğendiğim tür magazalarda bulamadım diye gecelikleri pijamayı falan internetten sipariş verip aldım üstüne kargo kapıda ödeme parası gelince adam çıldırdısu kadar verdim bu kadar aldılar deyince kendi üstüne göre özel diktirseydin bari kargo kapıda ödeme parası çıkmazdı dedi herşey o kadar pahalı geliyor ki ona sanki dünyayı alıyoruz zannediyo bi de uzakta gözü görmüyo en son foto çekip yolladım aldıklarımı her alacağım şeyi açıklıyorum şuna lazım buna lazım diye adam anlamıyor nerden bilecek kaç kere baba oldu sonuçta demi
Ah o kargo parasına ödediklerimle burdan Yunanistan a tatile giderdimBen de beğendiğim tür magazalarda bulamadım diye gecelikleri pijamayı falan internetten sipariş verip aldım üstüne kargo kapıda ödeme parası gelince adam çıldırdısu kadar verdim bu kadar aldılar deyince kendi üstüne göre özel diktirseydin bari kargo kapıda ödeme parası çıkmazdı dedi herşey o kadar pahalı geliyor ki ona sanki dünyayı alıyoruz zannediyo bi de uzakta gözü görmüyo en son foto çekip yolladım aldıklarımı her alacağım şeyi açıklıyorum şuna lazım buna lazım diye adam anlamıyor nerden bilecek kaç kere baba oldu sonuçta demi
Ayy ben ilk ve son 3 ayi hic ama hic ozlemeyecegim galiba. Aradaki 3 ayi ozleyebilirimBişey olmaz kordondan kötüyü cagırma :)
Valla böylede cok güzel cok özleyecegim hamile günlerimi
ne güzel çok şanslısın cnm bizim babannemiz biz aramasak arayıp nasılsın bişeye ihtiyacın varmı diye sorduğu bile yok sanki onun torununu taşımıyomuşum gibi bende aramıyorum artık kendi düşünsün birazda aramıyosada aramasın dedim bıraktım.Ah o kargo parasına ödediklerimle burdan Yunanistan a tatile giderdim
Araba hala almadıgımız icin herşeyi neredeyse internetten aldım
Gecelikleri de biri internet biri dükkan biri özel dikim yaptırdım
Dedigin gibi harca harca bitmiyor
Bizim avantajımız arabasını perdesini babanesi
Yatak odası takımını ıvır zıvırını abajurunu halısını ananesi
Park yatagı ablam aldı
Biz ufak tefek ıncık cıncık kıyafetiydi kozmetigiydi hediyesiydi benim psikolojimi düzeltmesiydi (bana baya yatırım yaptık) öyle seylere harcadık
Bişey dedi mi biz cocuk icin ne harcadıkki ye baglıyorum dedigini anında yutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?