P
Pekmutlu
@nery
Ben mesajariniizi görünce cok uzuluyorum ya..kosup size destek olasim geliyo..benim annem kötü duurumda babamda ona bakiyor bu halde bile kuzendir arkadastir geleyim dedigimde gücüme gidiyo..kv gelecek hazirlik yapiyo Allah razi olsun yinede bunlari gördükce dunde dogum yapmis bir arkadasim anlatti annesi gelmemis dogumada bakmayad birde ustune sevebilir miyim bilmiyorum ki diyormus
ahh annecim atlar gelirim ben diyordu her seyimi hazirladida hastalandi..simdi bunu bilmek bile bi parca huzur verdi..kizlar esleriniz var ve aileniz arrtik evladinizla o..hatta zaman zaman ben bile dista hissederdim kendimi annemle babamin arasindaki o bagda..üzmeyin kendinizi..insan her seyin ustesinden gelirken Rabbimde bir kapı aciyor..belkide cok kolay dogum olacak..bunlar hep sinav imtihan..bizim basimiza bu olanlar gelmese ohooo diyordum annemin kardesleri var birtanesi her gun bizdeydi cani ne isterse yaptirir anneme yerlerdi simdi annem baba evinde bakiliyor o da orda ama babam bakiyor..annem olsa canini verirdi..bazi seyler cok aci..vefa cok baska sey..zor günler herkesi görmek icin fırsat..