Spinal anestezi olacagım

Rahat olman çok önemli evde sancım arttıkça şarkı söyledim gevşemek için hastanede sancım azaldı

Evet az kaldi da cok zor geciyor bu gunler. Vakit doldurmak icin yapiyorum ne yapiyorsam :) su persembe kontrolden hayirli haberler alayim da..
Bir arkadasim demisti hamklelik sabretmeyi ogretiyor diye. Gercekten de oyleymis
Aynı durumdayız ben de Perşembe'yi bekliyorum Ondan sonra Pazartesi'yi nasıl beklicem hiç bilmiyorum

Canim benim sen de sıkma canını ne guzel ailen varmis masallah. Annen de sagligina kavusacak Allahin izniyle. Benimkine de ben kizamiyorum. Kardesim var orda, annem tek basina kardesime bakmaya calisiyor. Bir taraftan yarim biraktigi universitesini tamamlamaya calisiyor bunun icin de cok calismasi gerek. Bir taraftan orda hayatini devam ettirmeye calisiyor.. ben de birkac defa gelmene gerek yok demistim herhalde sonrasinda yine benim cagirmami bekledi. Gerci cagirinca da hep oteledi o ayri. Ben de her konusmamizda iyiyim bebis de ters donmedi daha var doguma vs dedikce annem de gelmeye gerek duymadi sanirim.
Dedigin gibi esler var artik. Aslinda ailemiz esimiz ve cocugumuz bizim. Allah hickimseyi ailesinden ayirmasin insallah.
Allah anneni de sana bagislasin canim benim

Aynı durumdayız ben de Perşembe'yi bekliyorum Ondan sonra Pazartesi'yi nasıl beklicem hiç bilmiyorum
Al benden de o kadar haftasonuna cok yogun olan yapmak lazim nasil gectigini bile anlamayacagimiz..sen de mi pazartesi sezaryene alimacagini dusunuyorsun?

Amin

Ya kizlar, ben kadin dogumda yatiyorum. Etraftan surekli bebek aglamasi sesleri geliyor ve bu garip sekilde cok hosuma gidiyor cok tatli geliyor bana sesleri.
Sabırsızlık hat safhaya ulaşıyor desene
Çıkacak mısın bugün yoksa cumaya kadar bekletir mi dr?

Bir de sezeryan sonrası sütün gelmesi için duş şart

Sabırsızlık hat safhaya ulaşıyor desene
Çıkacak mısın bugün yoksa cumaya kadar bekletir mi dr?

Bir de sezeryan sonrası sütün gelmesi için duş şart
Cikiyorum simdi taburcu verdi ama dogumu 31'ine aldi. Az daha iteklersem Eylul bebegi olacak.

Günaydın uykusuz bi geceden daha
Göğüs ağrısı olan var mı
Benim dün sadece sol göğsüm sızlayıp durdu.
Kızımda bebeğim acıkınca sızı girerdi
Aynen öyle oldu anlam veremedim.
Görümceler doğum yaklaştı ondandır dedi
yesilus senin kız naz yapıyor sanırım
surma Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…