Teşekkürler inşallah nts ye aldılar tekrar arada sancım var fakat sıklaşmadı , 6 gibi yavaştan suni sancı verecekler nasipte ne varsa o

Tecrübesiz olduğum için soruyorum kusura bakmayın. Ara ara sancılara rağmen gece çok az uyuma şansınız oldu mu? Bir de açılma var mı

İnşallah canım, allah yardımcın olsun.
Teşekkürler inşallah nts ye aldılar tekrar arada sancım var fakat sıklaşmadı , 6 gibi yavaştan suni sancı verecekler nasipte ne varsa o
Allah kolaylık versin, inşallah pozitifliğin rahatlığın sayesinde kolaylıkla doğumun gerçekleşir.

P Pekmutlu nery83

Ben mesajariniizi görünce cok uzuluyorum ya..kosup size destek olasim geliyo..benim annem kötü duurumda babamda ona bakiyor bu halde bile kuzendir arkadastir geleyim dedigimde gücüme gidiyo..kv gelecek hazirlik yapiyo Allah razi olsun yinede bunlari gördükce dunde dogum yapmis bir arkadasim anlatti annesi gelmemis dogumada bakmayad birde ustune sevebilir miyim bilmiyorum ki diyormus ahh annecim atlar gelirim ben diyordu her seyimi hazirladida hastalandi..simdi bunu bilmek bile bi parca huzur verdi..kizlar esleriniz var ve aileniz arrtik evladinizla o..hatta zaman zaman ben bile dista hissederdim kendimi annemle babamin arasindaki o bagda..üzmeyin kendinizi..insan her seyin ustesinden gelirken Rabbimde bir kapı aciyor..belkide cok kolay dogum olacak..bunlar hep sinav imtihan..bizim basimiza bu olanlar gelmese ohooo diyordum annemin kardesleri var birtanesi her gun bizdeydi cani ne isterse yaptirir anneme yerlerdi simdi annem baba evinde bakiliyor o da orda ama babam bakiyor..annem olsa canini verirdi..bazi seyler cok aci..vefa cok baska sey..zor günler herkesi görmek icin fırsat..

Bende varımmm bir kaç saat sonra inşallah
Sezeryan olacaksınız değil mi? İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Bizi de haberdar edin
Ahh canım ne güzel yazmışsın. İnsan ailesi de olsa işte ders çıkarıyor nasıl annelik yapılmazı görüyor. Allah izin verirse kuzım olacak ve yaşadıklarımı asla ona yaşatmayacağım. Kendisini yalnız hissettirmeyeceğim. Kendime sözlerim var benim. Allah o taraftan almış ama mükemmel bir eşle o açığı kapatmış çok şükür. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, merhameti kalbimizden almasın

Açılmaya bakmıyorlar 8.30 gibi doktor bakacak heralde , şuan sancıya odaklandılar sancı oldukça açılıyor nasılsa diye düşünüyorlar heralde ay bide hiç açılma yoksa
Vardır canım bosunamı acı cekiyorsun
Suni sancının amacı o zaten dogurucaksın inşallah böyle böyle :)

H honey bunch canım senin bebiş en son kontrolünüzde kaç gr almış 1 haftada?
Bu cumartesi gittigimde gecen haftayla arasında 300gr vardı
Gecen hafta bi önceki haftayla 250 falandı
Ama iki önceki hafta bir önceki haftasıyla 100gr falan oynanmıştı

Normali 200-300 arası sanırım bu haftalarda alması gereken kilo

İnşallah canım ya akışa bıraktım kuzum kucağıma gelsinde darısı başınıza
Amin inşallah senin pozitifliğin gibi olsam ne güzel. Maşallah sana
Aynen ben de öyle biliyprum bazen değişse de takvimde günlük şu kadar alır yazmışlar ya ona istinaden artık az mı alacak diye sordum.
Kutsalsekerpare H honey bunch Teşekkür ederim, bir avazda olamasa da, bir neşterde geleceğim inşallah
genel anestezi mi olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…