Canım sen zaten genel anestesi almayacaksın rahat ol nezle öksürük genel anestesiye engel diye biliyorum doktorunla konuş stres yapmaKızlar nolur dua edin sabaha kadar iyileşeyim şu nezlemsi şey geçsin
Kızlar nolur dua edin sabaha kadar iyileşeyim şu nezlemsi şey geçsin
Seni cok iyi anlıyorum. Ben de cok kirgindim anneme. Hep ustu kapali cagirdim gelsin diye hep bir bahanesi vardi. En son dayanamadim artik actim telefonj dedim su an suyum gelse dogursam hicbiriniz yanimda yoksunuz tek basima doguma gidicem. Evde yapilacak seyler var ve tek basima yapamiyorum dedim. Baya uzulmus annem. Cuma gunu gelmeye karar verdi. Ama insan soylemeden dusunulmek istiyor.. diyorum insallah hormonal bir seydir bu dusunduklerimiz, kirginliklarimiz da gecer sonraKızlar ben de anneme ve kız kardeşlerime bozduğum ya. Yaz tatili evdeler şu an. Yapacak bir işleri de yok. Aramız taş çatlasın 2 saat ama gelip bir işin ucundan da biz tutalım diyen yok. Aksi gibi doğumdan 10 gün sonra kız kardeşim üniversitesine gitmeli, yani annemin 5-6 gün sonra ben döneyim artık demesi için bahanesi hazır.
Ne bileyim hamilelikten midir nedir çok kırgınım. Şimdiye kadar taşınmalarım da vs de destek olmadılar. Ama en ufak bir şeye ihtiyaçları olsa ilk arayacakları kişi benim.
Yanlış anlaşılmasın maddi olarak rahatız şükür. Bakıcım doğumdan hemen sonra başlayacak. Ama insan yine de 3 çocukla hayatın ilk günlerinde annesi yanında olsun, takvimden gün saymasın istiyor.
Kızlar nolur dua edin sabaha kadar iyileşeyim şu nezlemsi şey geçsin
Geçmiş olsun bence doktora görünün doğum öncesiBen dün doktordan güle oynaya geldim zaten. Benim en geç 38de alınacaktı 4-5 gün öncesi oluyor bu beklediğim bir durumdu. Gelsin de seveyim artık yavyalnız aksi gibi hasta oldum, boğazım fena yanıyor, geniz akıntım var hafif dün akşamdan beri bitki çayları, gargaralar, meyveler vs uğraşıp duruyorum. İnşallah geçer. Geçmezse sezeryana engel teşkil eder mi? Ya da bebeği emzirmem vs sıkıntı olur mu ki? Buna üzüldüm asıl
Eşinin düşüncelerine hayran kaldım. Aynen katılıyorum bebeğin her aşaması çekirdek ailenin özelidir bence de. Benim ilk doğumumda gece Yanımda annelerin hiç birinin kalmasını istemedim. Sadece eşim kaldı. Yazık o da 1 gündür uyumadığı için gece hiç kaldırmadım. Oğlumun herşeyini ben yaptım. Yazık yavrum ememedi falan ama hemşireler yardım ettiler. Durumum Biraz yürek yemişlilik gibi görünse de benim o an tek düşündüğüm mutlu olacağım ortamı oluşturmaktı. Anneler kalsa stres olacaktım. Hem annelik öyle bişey ki onu doğurduğun anda bütün annelik Vasıfları hemen yükleniyor sanki. O yüzden kızlar azıcık sakin olun ve kendinize güvenin.Ben eşimi ikna ettim güzelce anlattım lohusalığı etraftaki olumsuz konuşmaların sütü nasıl etkilediğini vs. Ve biz doğuma ikimiz gidicez sadece ikimiz olucaz ben doğumdan odaya çıkıp üzerimi değiştirip süslü geceliklerimi giyip ona tamam artık haber verebilirsin onayını verene kdr kimseyi aramicak. Hatta gerekirse ailesine doğumun ikinci günü haber vericez. Bu tamamen bizim özel anımız bizim paylaşımımız olucak. Tabii bu şekilde beni onaylamasında yaşanmışlıklarında etkisi var. Ve ailesinin ne derece cahil olduğunun bana verebilicekleri zararın çok çok farkında saolsunBen daha söylemeden kendi söyledi mesela evde de olsa hastanede de olsa emziriceğin zaman annem yanındaysa git de yada sen başka bi odaya geç ve sen emzirirken bebeğin altını değiştirirken seni seyretmesine izin verme sirk gösterisi değil bu çocuğum ve karımın özeli dedi. Bence en doğru yöntem kendiniz mücadele etmektense bu tür durumlarla eşinizi bilgilendirin süreçle ilgili ve ona paslayın.
Inş herşey yolunda gider hastane ortamında doktor kontrolünde tutulmanız en güvenlisi olur.Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Kızlar ben de anneme ve kız kardeşlerime bozduğum ya. Yaz tatili evdeler şu an. Yapacak bir işleri de yok. Aramız taş çatlasın 2 saat ama gelip bir işin ucundan da biz tutalım diyen yok. Aksi gibi doğumdan 10 gün sonra kız kardeşim üniversitesine gitmeli, yani annemin 5-6 gün sonra ben döneyim artık demesi için bahanesi hazır.
Ne bileyim hamilelikten midir nedir çok kırgınım. Şimdiye kadar taşınmalarım da vs de destek olmadılar. Ama en ufak bir şeye ihtiyaçları olsa ilk arayacakları kişi benim.
Yanlış anlaşılmasın maddi olarak rahatız şükür. Bakıcım doğumdan hemen sonra başlayacak. Ama insan yine de 3 çocukla hayatın ilk günlerinde annesi yanında olsun, takvimden gün saymasın istiyor.
Kızlae alın benden de o kadar. Annem ne cakalar satıyordu, şimdi gel diyorum yok, bi sonrali doktor kontrolü deyip duruyor, sezeryan değil ki günü belli olsun. Napim artık ne zaman gelirse daha da çağırmam dedim. Eşim bana yeter. Onlar gelmeden doğurursam bi foto atar bi de okkalı laf söylerim ama. Tek başına doğuran bir ben olmayacağım ya. Üstesinden gelirim inşallah. Sizde canınızı sıkmayın boşverin. Kimseye muhtaç etmesin Allah annemize bileSeni cok iyi anlıyorum. Ben de cok kirgindim anneme. Hep ustu kapali cagirdim gelsin diye hep bir bahanesi vardi. En son dayanamadim artik actim telefonj dedim su an suyum gelse dogursam hicbiriniz yanimda yoksunuz tek basima doguma gidicem. Evde yapilacak seyler var ve tek basima yapamiyorum dedim. Baya uzulmus annem. Cuma gunu gelmeye karar verdi. Ama insan soylemeden dusunulmek istiyor.. diyorum insallah hormonal bir seydir bu dusunduklerimiz, kirginliklarimiz da gecer sonra
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşSelam kızlar mesajlarınızı okuyabildikce okumaya çalıştım. Durum bildirimi yapayım dedim. Pazar günü sezaryen ile dünyaya geldi kızımgenel anestezi oldu ben 15 dk sürmüş resmen bebegin çıkması Ben de 1 saat içinde ayılmışım. Bebegim iri diye daha fazla büyütmeden sezaryen ile alınması taraftarıydı doktorum. Iyi ki de güvenmişim 38+2de 4 kilo doğdu. Bebek iyi sadece gazi oluyor biraz kriz yasiyoruz. Sezaryen sirasinda hic bi sey hissetmedim ama sonrasinda gerçekten agrım çok oldu. Isın ilginç tarafı daha önce de ameliyat oldum ve aynı seviyede ağrı çektim onda yerimden kalkmıyor nazlanıyordum bunda insana öyle bir güç geliyor ki acıyı falan asla umursamıyorsun. Yani dayaniliyor korkmayın. Şu an 3. Gün hala agrım var ağrı kesici alıyorum hareket etmek gerçekten iyi geliyor yatmamayaç çalışın. Dünyanın en güzel hissiymis Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize kolay doğum versin. Sağlıkla kucaklayın inşallah. Doktorlarınıza da güvenin
Ne güzel sağlıkla gelsin minik. Neşenizi artırsınBebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun, sağlıkla mutlulukla büyüsün bütün yavrular. Bugün yarın doğumu bekleyenlere de allah kolaylık versin, sakin ve sorunsuz doğumlarınız olsun inşallah.
Ben de dün gittim doktora, sezaryen için günümü de verdi, 5 eylül olacak inşallah. Hem de evlilik yıldönümümüz :))) o tarihte 38+3 oluyorum
Sağlıkla kavuşalım :)
Hadi bakalım sağlıkla gelsin bebişKizlar, bana da doktor 30 agustos dedi dogum icin. Preeklempside daha fazla beklenmezmis. 37. Haftam doluyor cuma gunu. Zafer bayraminda dogacak benim oglan
Oyy ne güzel azıcık kalmış sağlıkla gelsinBi aksilik cikmazsa insallah 2 Eylül'e gün verdi doktorum, hakkimizda hayirlisii❤
Arkadaşlar etiketletlendirme nasıl yapılıyor?@honey bunch sen gitmedin mi ???
yesilus Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
@38his sen mi demiştin
ya daShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
doğuran arkadaşlarımız
@Mavikelebek0134
@Mimicikk
@silam30
@Nuhra2
@SLVESTER
@caglasam_mi
29 agustosShinSeGi
30 agustos @Nonamexxx
2 EYLÜL
Doktorum ilaç verdi ama hiç bi işe yaramadıDoktoruna sordun mu canim? Belki bir sorun teskil etmiyor, bosuna stres yapiyorsun.
Dün belki 5-6 defa yaptım onu güzel iltihap attırıyor ama malesef iyileştirmediBen hamileliğin çok başında ağır grip olmuştum doktorum bi bardak suya bi çay kaşığı tuz bi çay kaşığı karbonat koy hem gargara yap hem burnuna çek demişti ilaçsız atlatmıştım. Rabbim sana da şifa versin
Teşekkürler inşallahyesilus insallah cok cabuk ve acisiz dogurursun. Bir avazda insallah. Mesajlari okuyorum?ama cevap yazamiyorum.
Dogum yapan diger arkadaslar tek tek yazamadim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebeklerimizi. Hepinizin gozu aydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?