Seni cok iyi anlıyorum. Ben de cok kirgindim anneme. Hep ustu kapali cagirdim gelsin diye hep bir bahanesi vardi. En son dayanamadim artik actim telefonj dedim su an suyum gelse dogursam hicbiriniz yanimda yoksunuz tek basima doguma gidicem. Evde yapilacak seyler var ve tek basima yapamiyorum dedim. Baya uzulmus annem. Cuma gunu gelmeye karar verdi. Ama insan soylemeden dusunulmek istiyor.. diyorum insallah hormonal bir seydir bu dusunduklerimiz, kirginliklarimiz da gecer sonra

Kızlar nolur dua edin sabaha kadar iyileşeyim şu nezlemsi şey geçsin

Ben hamileliğin çok başında ağır grip olmuştum doktorum bi bardak suya bi çay kaşığı tuz bi çay kaşığı karbonat koy hem gargara yap hem burnuna çek demişti ilaçsız atlatmıştım. Rabbim sana da şifa versin

yesilus insallah cok cabuk ve acisiz dogurursun. Bir avazda insallah. Mesajlari okuyorum?ama cevap yazamiyorum.

Dogum yapan diger arkadaslar tek tek yazamadim. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bebeklerimizi. Hepinizin gozu aydin.

Geçmiş olsun bence doktora görünün doğum öncesi

Eşinin düşüncelerine hayran kaldım. Aynen katılıyorum bebeğin her aşaması çekirdek ailenin özelidir bence de. Benim ilk doğumumda gece Yanımda annelerin hiç birinin kalmasını istemedim. Sadece eşim kaldı. Yazık o da 1 gündür uyumadığı için gece hiç kaldırmadım. Oğlumun herşeyini ben yaptım. Yazık yavrum ememedi falan ama hemşireler yardım ettiler. Durumum Biraz yürek yemişlilik gibi görünse de benim o an tek düşündüğüm mutlu olacağım ortamı oluşturmaktı. Anneler kalsa stres olacaktım. Hem annelik öyle bişey ki onu doğurduğun anda bütün annelik Vasıfları hemen yükleniyor sanki. O yüzden kızlar azıcık sakin olun ve kendinize güvenin.

Bana doktorum da yatis verdi. Cok moralim bozuldu. Hungur hungur aglamaya basladim durduramiyorum. Tansiyonum daha da cikacak diye de canim sıkılıyor. Cok moralim bozuldu.
Inş herşey yolunda gider hastane ortamında doktor kontrolünde tutulmanız en güvenlisi olur.

Kızlae alın benden de o kadar. Annem ne cakalar satıyordu, şimdi gel diyorum yok, bi sonrali doktor kontrolü deyip duruyor, sezeryan değil ki günü belli olsun. Napim artık ne zaman gelirse daha da çağırmam dedim. Eşim bana yeter. Onlar gelmeden doğurursam bi foto atar bi de okkalı laf söylerim ama. Tek başına doğuran bir ben olmayacağım ya. Üstesinden gelirim inşallah. Sizde canınızı sıkmayın boşverin. Kimseye muhtaç etmesin Allah annemize bile

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Ne güzel sağlıkla gelsin minik. Neşenizi artırsın

Arkadaşlar etiketletlendirme nasıl yapılıyor?

Dün belki 5-6 defa yaptım onu güzel iltihap attırıyor ama malesef iyileştirmedi

Arkadaşlar etiketletlendirme nasıl yapılıyor?
@ işaretini koyup boşluk olmadan üye ismini yazacaksınız
T tuboz doğuranlarda isisxz de var

Ben geceleri fosur fosur uyurdum iki gecedir adet ağrısı var şu an uyandım resmen kızım çok aşağıda zaten
Sabah kontrol var inşallah açılmamız ilerlemiştir

Teşekkürler inşallah nts ye aldılar tekrar arada sancım var fakat sıklaşmadı , 6 gibi yavaştan suni sancı verecekler nasipte ne varsa o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…