Kızlar sancım Bir ara arttı , sancı dozajını arttırdılar sancım düştü yavaşladı 3 e kadar bekleyebiliriz dedi doktor öğlen sonra muayene edip karar vericez dedi , Allah hayırlısını versin bu arada burda da yan odadan çığlıklar geliyor
Dogum yapan arkadaslarim Allah hepinizin yardimcisi olsun saglik afiyetle kavusun insallah bu dogum yolunda Allah bekletmesin bizim yari kirkimiz ucuyor bugun 20 gunluk olduk cok sukur esim bugun yine bir ameliyat gecirecek saat bir gibi dua edebilir misiniz simdiden tesekkur ederim hayat bazen es ile bazen anne ile bazen cocukla imtihan Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin uzmeyin caninizi once biz iyi olacagiz onemli olan o bebegimiz icin
Bana da ebe öyle söylemişti sancıların sıklığı 10 dknın altına düşünce haataneye gel
O da hemen hemen 4 cm açıklıkla eşdeğermiş
Ama inş senim daha çoktur da pırt diye oluverir
@surma cancagız Allah yardımcın olsun şimdiden tebrik ederiz @Nonamexxx ay senin de bişey kalmamış heyecan tavan yesilus
çok tatlısın ya an be an paylaşım yapıyosun biz de burda doğuruyoruz gibi oldu sanki
Allah yardımcın olsun tez zamanda alıver kucağına 38his
ay ben de sol göğsümün sızlamasıyla uyandım meme başı değil bildiğin meme dokum sızladı inşallah doğumun habercisi gibi bişeydir böyle böyle kafayı yemeden doğursaydık
Bana da ebe öyle söylemişti sancıların sıklığı 10 dknın altına düşünce haataneye gel
O da hemen hemen 4 cm açıklıkla eşdeğermiş
Ama inş senim daha çoktur da pırt diye oluverir
Ya kizlar, ben kadin dogumda yatiyorum. Etraftan surekli bebek aglamasi sesleri geliyor ve bu garip sekilde cok hosuma gidiyor cok tatli geliyor bana sesleri.