Ayni fikirdeyim güzel düşünce

17.07.2019 benimkinin Doğum tarihi
Doğum şekli ise sezeryan

Benim acimdan sorarsan yorma kendini daha fazla :) hastanede 1gun bilrmedin 2gun kalacagiz evde gelenlerde yine cikolata yer kahve yanina
Ya eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyin @balbebis baklava iyi fikir, migrosun cevizli baklavası güzel oluyor, ondan aldırırım eşime gelen olunca, yoksa kendim yapamam sen de yapma derim yeter yormayalım artık kendimizi yahu. Ben de şimdi yeni yaptırdığım isimli tulumu ve bebişimin nevresim takımını ütüleyip bitircem işleri, bitmiyor ki mübarek işler

Valla ben evde rahat edeyim dinleneyim diye eve misafir kabul etmicem. Hem önümüz kış ve şu an bzm burda salgın var herkes hasta aciller tıklım tıklım riske almakta istemiyorum. Eşimin çevresi çok geniş eğer eve almaya başlarsam 6 aylık olana kdr gelip gidenler bitmez o yüzden eşime dedim sosyal medyada paylaş kızım doğdu diye gelen hastaneye gelsin kısa kısa olur hem ziyaretler. Hastane ile görüştüm sadece odanın ücretini ödeyerek 1 gece ekstra da kalabiliyormuşuz.Hastane içinde sade bir masa yapıcam. Koska dan çikolata aldım kiloluk kare pembe ve gümüş paketli. Kg da 80 tane var 2 kg aldım. Magnet yaptırdım hediyelik birde tuzlu poğaça gbi ufak ikramlıklar fırına sipariş vericem. İçecek olarakta limonata ve su. Hastanenin doğum paketinde şerbet var ama istemedim getirmeyin dedim ben hiç sevmem hemde çok kimyasal birşey o şerbet sırf boya eminönünde çuvallarda yerlerde sattıklarını gördüğümden beri hep tiksindirir beni

Ben kömbe ye bayılırım
Ama bence baklava vs bi tepsi alsan daha iyi olur dogum olduktan sonra eve dönerken

Ben kömbe ye bayılırım
Ama bence baklava vs bi tepsi alsan daha iyi olur dogum olduktan sonra eve dönerken
Baklavasız olmaz illaki alırız da bi tepsi fazla olur dışarda kaç gün bekler, buzdolabında şekerleniyor. İlk hafta o kadar gelen olmaz kendi akrabalarım memlekette zaten. Kömbe de şöyle hani ani gelen olur hazırlıksız yakalanmayalım diye, bayaa uzun dayanıyor bildiğim kadarıyla. Allahtan eşim iki hafta izinli olcak, o süreçte iki dakikada gider alır taze taze koyarız.

Oda doğru
Mantıklı o zaman

Yok sancı gelmiyor demek istedim , dozajı arttırdı dolaştım biraz sancım biraz artıyor
Hayırlı doğumların olsun inş. Bende ilk doğumumda suni sancı aldım. Sancıların gitgide sıklaşması gerekiyor. Arada azalıyorsa damar yolunda tıkanma falan olabilir. Ona dikkat edin olur mu? Ben kasılmalarımı karşılarken damar yolumu bükmüşüm mesela

Ben de sadece çikolata koyucam masaya. İlk doğumumda da öyle yapmıştım. Şerbet falan koymadım

Yan odadan gelen sesler bebek sesiymiş

Teşekkürler Evet 2.dozaj arttırdıklarında düşmüştü şimdi artırdılar sancılarım arttı güzel dediler sıklaşır dediler

Guzel fikir kombe de. Ama gelenler zaten boyle bir beklentiyle gelmezler bence cok masraf yapmaya gerek var mi ki?bu arada cok yakin arkadasim dogurunca evinde cappynin hazir serbetinden vermisti. Tadi da gayet guzeldi. Limonata yerine veya yanina onu da alabilirsiniz ben oyle yapacagim ,)
Benim de hala birkac alacagim tekstil var. Bu yuzden son partiyi yikamadim insallah bebegim gelmez yikayip utuleyene kadar yarin doktor cikisi almayi planliyorum

Bende farkli bise yapmadim ayni sekilde cikolata ve badem sekeri vs.aldim

Baklava mantikli evde gelene evet amannnn arkdslarimizdan baska kim gelcek gelenlerde gorumcem eltim olur onuda cidden kv dusunsun

Ona anlatın kardeşi geleceğini. Okşasın karnınızı. Benim oğlumdan tam bir ay küçük oğlunuz her zaman anlattım. hep derdi o da dardeş diye karnımı okşardı. Şimdi bir aydır kardeşş abi abi dicek bana diyor. Kardeş böğürtlen, dut, araba tren alsın diyor. Cici ohh diyor maşallah
Inşallah doğumdan sonra da sever. Mutlaka kıskanacaktır ama O'nunla daha çok ilgilenmeye çalışacağız.

Doğum gününden hemen sonraki gün tuvalet eğitimine başladık.

Sizinde ekim gibi doğacak olsaydı tavsiye ederdim başlayın diye fakat şimdi çok ağırlaşmışsınızdır.

Benim de ikincisi de oğlan sağ salim doğsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…