- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ben serbet sevmem. Hic dusunmedim bile. Ay ne bicim anneyim ben yasadece cikolata, lokum ve magnet yaptirdim. Onlari hastaneye goturmicem eve gelen misafirlere ikram edicem. Esim de tatli yaptiracak hastane ve konu komsu icin. Icecek olarak eve gelenler cay kahve icer diye dusundum.
H honey bunch sen gitmedin mi ???
yesilus Allah kolaylık versin canım masa da çok şirin maşaallah
@38his sen mi demiştin
ya da @ShinSeGi
canim 1. sayfa da ki listeden şuan yazışmayan
yine 1. sayfadaki listede olmamasina rağmen çok yazışan çok arkadaşımız var o anlamli değil bence
ama şunu yapabiliriz son sayfalara liste ///sıra gibi
örneğin tarihlere beni etiketleseler
doğuran arkadaşlarımız
Mavikelebek0134
@Mimicikk
@silam30
@Nuhra2
@SLVESTER
@caglasam_mi
29 agustos @ShinSeGi
30 agustos @Nonamexxx
2 EYLÜL
Ben de burdayımmm
38+2 canimKaç haftalık doğdu acaba
Ya eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyinBenim acimdan sorarsan yorma kendini daha fazla :) hastanede 1gun bilrmedin 2gun kalacagiz evde gelenlerde yine cikolata yer kahve yanina
Ya eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyin@balbebis baklava iyi fikir, migrosun cevizli baklavası güzel oluyor, ondan aldırırım eşime gelen olunca, yoksa kendim yapamam sen de yapma derim yeter yormayalım artık kendimizi yahu. Ben de şimdi yeni yaptırdığım isimli tulumu ve bebişimin nevresim takımını ütüleyip bitircem işleri, bitmiyor ki mübarek işler
Ben kömbe ye bayılırımYa eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyin@balbebis baklava iyi fikir, migrosun cevizli baklavası güzel oluyor, ondan aldırırım eşime gelen olunca, yoksa kendim yapamam sen de yapma derim yeter yormayalım artık kendimizi yahu. Ben de şimdi yeni yaptırdığım isimli tulumu ve bebişimin nevresim takımını ütüleyip bitircem işleri, bitmiyor ki mübarek işler
Baklavasız olmaz illaki alırız da bi tepsi fazla olur dışarda kaç gün bekler, buzdolabında şekerleniyor. İlk hafta o kadar gelen olmaz kendi akrabalarım memlekette zaten. Kömbe de şöyle hani ani gelen olur hazırlıksız yakalanmayalım diye, bayaa uzun dayanıyor bildiğim kadarıyla. Allahtan eşim iki hafta izinli olcak, o süreçte iki dakikada gider alır taze taze koyarız.Ben kömbe ye bayılırım
Ama bence baklava vs bi tepsi alsan daha iyi olur dogum olduktan sonra eve dönerken
Oda doğruBaklavasız olmaz illaki alırız da bi tepsi fazla olur dışarda kaç gün bekler, buzdolabında şekerleniyor. İlk hafta o kadar gelen olmaz kendi akrabalarım memlekette zaten. Kömbe de şöyle hani ani gelen olur hazırlıksız yakalanmayalım diye, bayaa uzun dayanıyor bildiğim kadarıyla. Allahtan eşim iki hafta izinli olcak, o süreçte iki dakikada gider alır taze taze koyarız.
Hayırlı doğumların olsun inş. Bende ilk doğumumda suni sancı aldım. Sancıların gitgide sıklaşması gerekiyor. Arada azalıyorsa damar yolunda tıkanma falan olabilir. Ona dikkat edin olur mu? Ben kasılmalarımı karşılarken damar yolumu bükmüşüm meselaYok sancı gelmiyor demek istedim , dozajı arttırdı dolaştım biraz sancım biraz artıyor
Ben de sadece çikolata koyucam masaya. İlk doğumumda da öyle yapmıştım. Şerbet falan koymadımDogum heyecani sarmisken herkesi bir seyler soracagim amaaa
bu lohusa serbetini verecekmisiniz hastane vermiyormus herhalde.nereden temin ettiniz.onun yerine erik suyu falan olmazmi..
Bir de sezeryan olcaklar kayisi kompostosunu hastanede gaz cikartmak icin yapalim mi
Ikramlik bir cikolata koyucam masaya hediyelikleri serbete merbete gerek var mi ki
Yan odadan gelen sesler bebek sesiymişKızlar sancım Bir ara arttı , sancı dozajını arttırdılar sancım düştüyavaşladı 3 e kadar bekleyebiliriz dedi doktor öğlen sonra muayene edip karar vericez dedi , Allah hayırlısını versin bu arada burda da yan odadan çığlıklar geliyor
Hayırlı doğumların olsun inş. Bende ilk doğumumda suni sancı aldım. Sancıların gitgide sıklaşması gerekiyor. Arada azalıyorsa damar yolunda tıkanma falan olabilir. Ona dikkat edin olur mu? Ben kasılmalarımı karşılarken damar yolumu bükmüşüm mesela
Maşallah allah bağışlasın38+2 canim
Ne kadar sürücek acabaTeşekkürlerEvet 2.dozaj arttırdıklarında düşmüştü şimdi artırdılar sancılarım arttı güzel dediler sıklaşır dediler
Guzel fikir kombe de. Ama gelenler zaten boyle bir beklentiyle gelmezler bence cok masraf yapmaya gerek var mi ki?bu arada cok yakin arkadasim dogurunca evinde cappynin hazir serbetinden vermisti. Tadi da gayet guzeldi. Limonata yerine veya yanina onu da alabilirsiniz ben oyle yapacagim ,)Ya eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyin@balbebis baklava iyi fikir, migrosun cevizli baklavası güzel oluyor, ondan aldırırım eşime gelen olunca, yoksa kendim yapamam sen de yapma derim yeter yormayalım artık kendimizi yahu. Ben de şimdi yeni yaptırdığım isimli tulumu ve bebişimin nevresim takımını ütüleyip bitircem işleri, bitmiyor ki mübarek işler
Bende farkli bise yapmadim ayni sekilde cikolata ve badem sekeri vs.aldimBen serbet sevmem. Hic dusunmedim bile. Ay ne bicim anneyim ben yasadece cikolata, lokum ve magnet yaptirdim. Onlari hastaneye goturmicem eve gelen misafirlere ikram edicem. Esim de tatli yaptiracak hastane ve konu komsu icin. Icecek olarak eve gelenler cay kahve icer diye dusundum.
Baklava mantikli evde gelene evetYa eve gelenler için şöyle bir şey geliyor aklıma, dolaba börek sarıp koycam inşallah o ayrı ama, böreğin yanına acaba kömbe kurabiye mi yaptırsak. Hataylı değilim ama lezzetli ve uzun dayanabilen bir kurabiye çeşidi. Börek, kömbe, yanına limonata. Kimseye ne içersiniz diye sormaya mecalim olmaz gibi geliyor. İnternette kömbe sipariş edebileceğimiz yerler var. Ben bir bakayım. Saçma düşünüyorsam da söyleyin@balbebis baklava iyi fikir, migrosun cevizli baklavası güzel oluyor, ondan aldırırım eşime gelen olunca, yoksa kendim yapamam sen de yapma derim yeter yormayalım artık kendimizi yahu. Ben de şimdi yeni yaptırdığım isimli tulumu ve bebişimin nevresim takımını ütüleyip bitircem işleri, bitmiyor ki mübarek işler
Insallah birazdan girecek hayirla saglikla ciksin inşallahAllah hayırlısını versin sen yavruna kavuş da gerisi önemli değil
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
İnş bunu da atlatır bi oh çekersiniz
Rabbim kolaylıklar versin
büyük oğlum 10 gün önce 2 yaşına girdi. Diğeri de inş bugün yarın gelir. Biz 2-3 aydır sendromdayız. İnş size uğramasın. Çünkü cidden çok zormuş. Bu ara daha ii. Ama kardeş fikrini hiç sevmedi. Çok kıskanacak gibi görünüyor
Yaa çok geçmiş olsun. Bende öyle oldum işte. Ama senin daha zor. Yarın yapılacak yatışın dimi? Allahım hayırlısıyla sıkıntısız kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?