Dogum heyecani sarmisken herkesi bir seyler soracagim amaaa

bu lohusa serbetini verecekmisiniz hastane vermiyormus herhalde.nereden temin ettiniz.onun yerine erik suyu falan olmazmi..

Bir de sezeryan olcaklar kayisi kompostosunu hastanede gaz cikartmak icin yapalim mi

Ikramlik bir cikolata koyucam masaya hediyelikleri serbete merbete gerek var mi ki

Kızlar bende Doğum öncesi son kontrol için hastanedeyim, kan tahlili EKG anestezi falan derken ara ara beklemem gerekiyor ve heyecanla sizi takip ediyorum, az sonra da bişeyler atıştırıp nst ye gireceğim, benimki sezeryan öncesi son rutinler ve haftaya bugün Doğum inşallah. Sizdeki kadar adrenalin yok ama ben yine de çok heyecanlanıyorum

Canım benim de hediyelik çikolata lokum şerbet olacak ama bir de tepsi baklava yaptırsam da gelenlere ikram etsek diye düşünüyorum ama ben mi abartıyorum Zaten işler bitip de Doğuma ekstra zaman kaldıkça onu da yapayım bu da olsun dedim bisürü masraf çıktı ekstradan ama çok güzel oldu Doğacak oğluma isimli tulum, abiye abi tişörtü daha düşünmediğim birkaç şeyi daha hep sonradan ekledim Amaan büyük ihtimalle son çocuğum ve ömürde kaç kere doğuruyorum ki diye düşünüp yeni yeni şeyler çıkarıyorum

Basak burcu yapacagim
Ben limonata düşünüyorum ama masaya koymam, odada mini buzdolabı varsa oraya koyarım, yarın gidince bakayım umarım vardır. Limonatayı hazır alıcam, mavi bardaklar almıştım zaten. Kutulara lokum koycaz bir de o kadar. Kayısı kompostosu yapamadım hiç güzel kayısı yok pazarda fln da, süt getirsin diye istemiştim ben de ama kısmet olmayacak sanırım, kafama takmıyorum artık sadece bebeğimi düşünüyorum eksik olan kalsın umrumda değil. Onu düşün bunu düşün başım çatladı bi başıma. Lohusa şerbeti e bebek mağazasında görmüştüm ama hiç istemiyorum, ben içemem, gelenlerin de içeceğini sanmıyorum. İkram için en iyisi limonata. Kendimiz için komposto en güzeli sanırım.
Yengeme portakal suyu getirmişti ziyaretçiler, ay bir gaz yaptı anlatamam kadının karnı yeniden şişti. O yüzden limonatayı de kendimiz içmeyelim diye düşünüyorum ilk etapta, ama ikram için güzel.

Benim de haftaya cuma inşallah, yarın nst'm var. Benim o testler yapıldı ama ekg ne için yapılıyor onu anlamadım canım.

Allah yardimcin olsun canim. Esin de insallah saglikla ciksin ameliyattan

Canı pek derler ya bence siz öylesiniz, şanslısınız Kolay bir doğumunuz olacak bence

Bizim kv yapiyo o tarz seyler valla erik kompostomda var ..kayisi icin kuru kayisi aldim ben kurusundan yapicam ama faydasi oluyor mu onu bilmek lazim..limonata mantikli gelenler icin..
Bardakta alayim balonlari alacagm yerden ..yeter ya..

Benim acimdan sorarsan yorma kendini daha fazla :) hastanede 1gun bilrmedin 2gun kalacagiz evde gelenlerde yine cikolata yer kahve yanina

Kızlar benimde sancim var 3 gündür. Nst de Şancı cikiyor.devlete gittim yatış verdiler, kendi doktoruma gittim oda yakındır dedi , tuttuğumuz kadar tutalım içerde dedi. Kızımda bu sancılarla erkenden almışlardı beni.

Kızlar biri devlette acil gitmiştim gece çekindi, biri kendi doktorum nst ye göre yakın sanirim bekler mi sizce

Benim de haftaya cuma inşallah, yarın nst'm var. Benim o testler yapıldı ama ekg ne için yapılıyor onu anlamadım canım.
EKG çekiliyor sonra da anestezi doktoru sonucu görüyor, kalp atımında falan bi anormallik var mı diye bakıyorlar heralde

İlk Doğum sezaryendi hiç sancı çekmedim bu da planlı sezaryen yine çekmem büyük ihtimalle ama o sancı nasıl bişey ben de merak etmiyor değilim

Selamlar doğum için bekleyenler Allah kurtarsın bir avazda inşallah tek tek yazamıyorum benim de iki gündür kalçada bacaklarıma doğru sancı var bacaklarımda sancı canımı yakıyor baya yarın komrtol var gün verecek bana da hayırlısı olsun. Dualarım sizinle

Kızlar birşey sorucam 2 gündür geçmeyen ishalim var birde kasıklarımda adet sancısı gbi ağrım var kasılmalarımda her zaman ki gbi karnım günde 15-20 defa kasılıyor ama düzensiz. Kızçemin hareketleri gayet yerinde gece gündüz demeden kıpır kıpır yarında kontrolüm var o yüzden doktoru aramadım mesaj atmadım. Sizce yediğim bişey mi dokundu yada mikrop fln mı ama mide bulantısı vs yok hiç halsizliğim yok enerjim gayet yerinde doğum belirtisi olabilir mi bu ishal hiç böle bişey yaşayanınız oldumu?

Ben serbet sevmem. Hic dusunmedim bile. Ay ne bicim anneyim ben ya sadece cikolata, lokum ve magnet yaptirdim. Onlari hastaneye goturmicem eve gelen misafirlere ikram edicem. Esim de tatli yaptiracak hastane ve konu komsu icin. Icecek olarak eve gelenler cay kahve icer diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…