Hepimiz ayni seyi yasiyoruz..lara arkadasimla birebir..goguste uyuyor..hatta ben uyumuyorum o uyuyo.. arkdsinda dedigi gibi emiyor ama o gögusten ne kadar geliyo anlamiyorum fosur fosur bir sutum yok sıktgmda geliyor damla damla rahatliyorum demekki geliyor diye ama biraktigi an yalanmaya sapirdatmaya basliyor pesine 2siringa mama veriyorum 2 saat arayla rutine doktum ama memeyi ne zaman isterse veriyorum..bu seferde aksama kadr sut kalmiyor..yemedigim icmedigim sey kalmadi..bugun kontrol var tekrar..
yesilus
"um neyle sagdin ? Mochi aldim ben anca birini emerse oluyor süt..elektrikli pompa mi alayim ya
Vee kizlar bizimki sadece sol gogsumu istiyor sagi tutmuyor neden ?
Canım Avent pompayla sağıyorum , göğüs uçlarından fışkırtıyor resmen , sağım sonrası mumsy natural göğüs pompası sürüyorum , Avent göğüs kalkanını takıp en üste sızıntı olmasın diye göğüs pedi takıyorum , yatıp kalkarken deliklerden sızıp üstünü başını süt içinde bırakabiliyor
Sabah , öğlen , akşam Sağım yapıyorum , öğlen ve akşam sağım öncesi duş ve masaj yapıyorum , sağarken bol su tüketiyorum
Sabahları Rezene , ve diğer süt yapan yiyecekler tere ve dereotu da aklında olsun
Bu şekilde süt arttırdım , yara olan göğüslerim iyileşti hassasiyet ve ağrı oluyor tabi ama emzirirken ilk günlerdeki gibi acı çekmiyorum göğüs ucum çok büyük çünkü
Sabah ön kahvaltı 7 -7.30 gibi yapıp sonra 11 gibi detaylı kahvaltı yapıyorum

ceviz badem peynir yeşil otlar , tahin pekmez , kompostolar vs gayet yiyorum 1 haftada 2.200 kilo verdim , bebeğe 24 saat içinde verdiğim sütleri bot alıyorum kaçta uyuduğunu tespit ediyorum mesela dün 9 öğün 265 ml anne sütü + gece yarısı hariç sürekli meme , öğlen sağlığım sütü çok vermeyi tercih etmiyorum ama fazla uyursa çok acıkmış kalkıyor önce saydığım süt sonra meme verip uyutuyorum
Bügünde dün gece 12 itibariyle verdiğim süt 180 ml olmuş , gece 12 ye kadar bir önceki günü geçecek gibi duruyor
Tempolu bir süreç panik yapma yetmediği yerde mama kurtarıcı , sistemli çalışıp kendine güZel bakabilirsen herşey daha güzel olucak emin ol