Sanırım en obeziniz bendim
18 kilo ile gittim doguma 12-13ü gitti kaldı 5-6kg
Oda göbek ve memelerdeki süt
12.günümüzdeyiz
Su rahimdeki birikmiş kanı atayım bi rahmim kücülmeye baslasın o zaman dahada güzel olacak

Ha bide tabi gıda takviyelerini bu ay sonu itibariyle bırakınca oda etkileyecektir
Malum demir, balık yagı, kalsiyum vs onlarda hala kilo almamı saglıyor

Allah kolaylık versin
İnş çok çok kolay geçer sağlıkla kavuşursunuz

Ben de suni sancı aldım epidural yaptırdım çok şükür rahat bi doğumum oldu ki çok korkuyordum titreye titreye doğurdum resmen
Geçirilmiş karın operasyonum vardı çoğu doktor önermedi ama ilk çocuğum olduğu için denemek istedim Allah nasip etti normal doğum oldu
En azından bekleyebilirsin biraz daha

Her iki doğumda da yavruna kavuştuğun an kadar güzel bi an yok
Hangisi iyi olcaksa sizin için öyle gelişsin doğum

Sen de çok iyi vermişsin daha ne olsun ki.. seninki obezlik değil bariz ödemmiş. Bence aceleye lüzum yok emzirirken koşuştururken bişey kalmayacak vericez hepsini

Bu zaten ikinci çocuğum. İlki normaldi ama 37de gelmişti bile . Bu naza çekti malum ve kocaman oldu işte insan acaba diyor

Ben de ilk çocuğumu normal doğurduktan sonra bi kaza geçirmiştim kuyruk sokumum batık vs belimde ağrılarım hiç bitmedi yine de normali bekledim. Mesajın çok iyi geldi ya 40 hafta bekleyen 1 hafta daha bekleyebilir di mi teşekkürler

Vala yardım edip de başında konuşacak biri olacağına kimse olmasın. Sütü onlar da etkiliyor
İnsan çocuğuna, eşine yorulsa da değiyor çünkü. Süt elbet artar hiç düşünme .. Allah kolaylık versin.

Her emzirme sonrası sağ bence. Faydası olur

Sen de çok iyi vermişsin daha ne olsun ki.. seninki obezlik değil bariz ödemmiş. Bence aceleye lüzum yok emzirirken koşuştururken bişey kalmayacak vericez hepsini
Aynen doktorum diyordu hep zaten en az 3-4kg ödemin var diye o yüzden hic kiloma takılmadı üstüne hemoroid oldum falan
Zaten zayıf hamile kalmıstım bende cok önemsemedim de simdi simdi kilolar gittikce eski kıyafetlere girmeye basladıkca seviniyorum

Burda
5ten beri emzir altını değiştir modunda canım cıktı bes dk gene uyumadı hala kucagımda emme cabaları herhalde on kerede altını değişmişimdir
Aglama krizinin ortasındayım
Aynen valla benimki de istiyo göğsümde kucağımda uyusun. Sol kolum iptal artik. Acayip uykum var keske erkek olsam da işe gitsem

Burda
5ten beri emzir altını değiştir modunda canım cıktı bes dk gene uyumadı hala kucagımda emme cabaları herhalde on kerede altını değişmişimdir
Aynen valla benimki de istiyo göğsümde kucağımda uyusun. Sol kolum iptal artik. Acayip uykum var keske erkek olsam da işe gitsem
Yalniz degilsiniz. artik basim donuyo tum gun ytmedi suan hala agliuyo mama meme veredgm kalmadi uyymak bilmiyooo

Uyumayan çocuk yapanlar burda mi :)
Burda
Yalniz degilsiniz. artik basim donuyo tum gun ytmedi suan hala agliuyo mama meme veredgm kalmadi uyymak bilmiyooo
yok yok uyumuyo deli gibi meme istiyor sonra sütleri kusuyo. uykusuzluğumun zirvesindeyim. ağlamamak için zor duruyorum

Emerken uyuyo ya sonra gaz cikariyomu sizinkiler? Benimki uyuyunca cikarmiyo yatırayım bari diyorum tam yatağa yatiyorum gazi geliyo uyaniyo tekrar başa sar

Kuzular selam perine masajı istedi doktorum. Eşime yaptırdım mecbur. Çok az kan geldi. Perine masajında kanama normal mi? Bana normal gibi geldi sanki orası biraz zorlanıyor çünkü. En başta kasıyorum az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…