Herşey yolunda ise sadece sabırsızlıktan acele etme bence en doğrusunu sen bilirsin tabi ama geç kalmış bir durum yok sonuçta!Ne yaşayacağını bilince de zormuş kuruyor insan kafasında devamlı ama biliyoruz ki saatler için de yaşanacak ve sonucu hiçbir duygu ile eşleştirilemez o yüzden az daha sabır sana,bana ve tüm bebeğini bekleyen annelere

Aynen benimki de alt değişmeyi sevmiyor. Uykuda kaka yapıyor yada sakin uyanık anında hiç umrunda değil ağlamıyor bokuyla yaşamayı seviyor. Onun icin ağladığında altı pis de ondan mi diye Hiç düşünmüyorum ben :)

Evet evet çok haklısın. Yakın bir akrabam var arada 5 dk uğruyor bebek görmeye. Emzirirken filan tepemde dikiliyor, komutlar veriyor şöyle yap böyle yap. Normalde kolayca memeyi tutan bebek o gelince huysuzlanıyor resmen. Sonra kadın başlıyor senin sütün az, aç bu çocuk, mama ver, memeyi yanlış tutuyorsun, ağzı küçük çocuğun vs bi sürü zırvalamaya. En son geçen emzirirken çocuğun ağzını açıp gösterdim sinirden bak ağzı süt dolu diye. Hmmm iyi o zaman deyip susup kaldı. Böyle tipler uzak dursun.

Hahah aynen
Hatta agladıgında yapamıyor diye düşünüyorum sadece :)

Aynen oyle uyusa bende oyle yapicamda cok huysuz 2gundur..bugn bir de sut sagma olayina girisicem makina alip ama derdi ben ve memede olmak sanirim benimde uykuyla cok aram yok ama 2.gun olunca sendeliyorum artik dayanilck gibi degil insallah bugun biraz uyurda uyuurm

Ha bizim bir de altina yapinca aglayisimiz var ki sanirsin biz Yaptik o bezi alana kadar kiyamet kopuyor

merak etme canim inan ona göre şekil alıyorsun alışıyorsun
keşke biraz daha kalabilsen ama olmuyorsa da takmaya luzum yok
sıkma canını karşılıklı alışıliyo
hem anne bebek hem çevre v.s.
Valla şimdiden düşünüyorum dönmeyede bilirim nasıl bırakırım ki diye
Bi yandanda psikolojim simdiden bozuldu full eve kapanmaktan
Neyse daha var bakalım hakkımızda hayırlısı

Bugün çocuk doktoru dediki geceleri metabolizmaları çok yavaşlar, büyüme hormonu salgılanır o yüzden bazı bebekler 4-5 saat aralıksız uyur. Eğer karnını doyurup yattıysa 4 saate kadar uyandırmak için zorlama. Gerçi doktorun tutarsız konuşmaları da vardı ne kadar doğrudur bilemem. Benim kızı da uyutana kadar göbeğimiz çatlıyor ondan sonra da ölü uykusu gibi uyuyor bu seferde gece beslemek için uyandırmaya çalışırken canımız çıkıyor. Uyutmak zor uyandırmak zor

Valla annemlerde biz iki saatte bir uyandırmamı bilirdik, cocuklar senden akıllı öerak etme acıksa uyanır aglar su bu diyip duruyorlar
E sarılık riskimizde yok sükür o günleri gectik
Gündüz zaten uyumuyor bari gece uyusun modunda dokunmuyorum hic kendi kendine mırmır inlemeye baslıyor zaten kaka yapınca veya acıkınca

Icin nasil rahat edecekse öyle yap..ben normal dogumu dusundimugumde yapabilcegime inanmadim.yasim 28 ve ilk bebegimdi ustelik..psikolojik olarakta hazir degildim kendime gore nedenlerim vardi..sezeryan istedim..kuzenim dün dogum yapti 40.haftada normali bekledi 10 saat suni sanci cekti ustune birde ameliyat sancilarini yasadi..keske zorlamasaydim dedi..kendine inaniyorsan normali bekle ama bunu kimse diyor diye degil kendin istiyorsan yap..bana soruyorlar esimin tarafi neden sezeryan.? Oyle istedim diyorum..icim boyle rahat etti..en güzeli normal dogummmmm diyorlarrr..kime gore neye gore tartisilir..o yuzden kendo ic sesin önemli ❤ saglikla gelsin

Ha bizim bir de altina yapinca aglayisimiz var ki sanirsin biz Yaptik o bezi alana kadar kiyamet kopuyor
Bizimki altına yapınca değil altını değiştirmeye calısınca aglıyor bokuyla mutlu mesut yasamak istiyor
Emzirme destek sistemini de bi incele derim mama vericeksen eger hem meme hem mama seklinde rahat edersin veya hem meme hem sagdıgın süt
Süt sagdıkca sütünde artacak öyle düşün kötü veya zor bişeyde değil

Bazen gazini cikartmadan yatiriyorum ne yapayim uyaninca 2 saat daha memede Kalmak isteyecek

Sagmayi denicem bugun makina alip..aslinda goguslerim sis hep ben anlamiyorun..ama bizimki biberona alisti bile sagip ona koyarim o ice boru kesmez bizim kizi sarhos gibi iciyo yanaklarindan akiyo meme mama

Süt zaten az, çocuk 2 saatte bir emiyor. Bir de sağınca 2 saat sonraya süt kalır mı? Benim akşama bile sütüm bayağa azalıyor
Canım sagdıkca sütün artacak hatta tazyik bile yapacak
Kalmaz diye bişey yok korkma
Gece emmiyor bile demişsin emecek ki gögsünde harekete gecip süt üretsin
Birde bol bol su ic gerçekten suyun katkısı inanılmaz

Günaydın herkese.Rabbim sıkıntıda olanların yar ve yardımcısı olsun.Bebislere bol uyku,annelere bol bol süt diliyorum.
Dün kontrolümüz vardı.Bebis,kilo,suyu herşey yolunda.Nst de biraz sancim vardi.Dr.istersen persembe alabiliriz dedi 2 sezeryanim oldugu icin.Ben normal denemek istedigimi tekrar belirtince pazartesi tekrar cagirdi.Bugun 38+4 olduk.Sabah nisanım gelmiş sanırım.Ama kahve ya da pembe değil.Mukus gibi birşey.Bu 3.hamileligim ilk kez nisan geldi Heyecan yaptım.

Allah yardımcın olsun
Biz biriyle kafayı yerken senin iki tane kv n yaşıyormu bu arada hiç atraksiyonu olmadımı yada son zamanlarda
Cocuklari gondermiyom kayinvalideye. Cocuklar hastalik kapar diyorum esime de. Muhtemelen esim de annesine oyle diyor. Kayinvalide arada telefon ediyor ben iyilestim kendim kalkip geziyorum evin icinde diyor. Bende iyi iyi diyip kapatiyorum.
Esim izin almis kizi doktora goturmek ic8n. Dedim o anana icindir diye. Yok ya dedi kizi goturecem de anami da hazir gitmisken gotureyim dedi. Yani anasina izin aliyo araya kizo sokuyor.
Yaz8k esime de arada kaliyor ama nerde kalirsa kals8n. Kizi ananin yanina yaklastirirsan bebek te hasta olabilir dedim. Biliyorsun ne tedavilerle ugrastik bu bebek icin ben evhamli oldum, lohusa halimle beni doktorluk bi manyaga cevirme dedim. Sutum kesilecek diye bisey demiyor ama emz8rme olayi olmasa kesin kavga eder benimle.
Yani kisaca kaynanaya gitmek gelmek yok. Bebegi gormedi daha. Azcik sinsiiii oldum. Haketti ama. Dedim esime simdi icmesin su hangi hastaneye giderse gitsin bejim dogumumu mahvetti dedim.
Kizin okul hazirliginda da bu sabah daha sistemliydik. Bebege emzigini verip kizi hazirladim onu gonderip bebegi emzirdim

Sagmayi denicem bugun makina alip..aslinda goguslerim sis hep ben anlamiyorun..ama bizimki biberona alisti bile sagip ona koyarim o ice boru kesmez bizim kizi sarhos gibi iciyo yanaklarindan akiyo meme mama
Belki süt kanalların yeteri kadar dısarı vermiyordur
Sürekli sis olmasıda normal değil emzirdikten sonra pörsüyorlar cunku belki gülce tutmayı beceremiyordur
İnsallah faydası olacak sagmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…