Gece uykusuz kalmamak için veya daha az uykusuz kalmak için birde süt sağdıkça artıyorHem emzirip hem biberon neden veriyorsun ki
Dışarı falan mı cıkıyorsun
yesilus fazla sütten kustuğu zaman direkt süt çıkarıyor dimi? onun dışında peynir kesiği gibi çıkarıyor bide benim kızım
Kuzular yanlış olmuş. Özür dilerim.... kızlar selam olacaktıKuzular selam perine masajı istedi doktorum. Eşime yaptırdım mecbur. Çok az kan geldi. Perine masajında kanama normal mi? Bana normal gibi geldi sanki orası biraz zorlanıyor çünkü. En başta kasıyorum az.
Ben sağma diyen doktorları anlamıyorum gün içinde bebekler kaç saat memede kalır sonra senin halin kalır mı aklım almıyor , sadece memeden doymadıkları gerçek kısa sürede uyanmalarından anlaşılabilir , meme yetmeyince mama takviyesi mantıklı geliyorda kendi sağdığım sütü vermemmi mantıksızBen hala duzen oturtamadim. Bugun doktor sagdigini verme dedi. Ben de sadece emzirdim. Sagmadim da hic. Uzun uyudu benimki de sut birikti galiba. Aksam bir usutme titreme geldi. Memelerim tas gibi olmus. Mastit oldum galiba. Hemen sagdim, emzirdim ama kendimi cok halsiz hissediyorum. Gece de emziricem artik, sagip vermek bana da kolay geliyordu ama doktor oyle deyince bilemedim ben de.
Bugun benimki de cok kotu kustu. Ilk kez boyle bir sey gordum. Yatagina bir gittim, kafasina kadar her yer batmis. Midesinde ne var ne yok cikmis. Memeden emmisti, cok mu icti acaba diye dusundum. Simdi de bundan korkuyorum. Ya fazla iciyorsa, ya gece kusarsa yine diye. Sagip verirken her sey kontrolumdeyken daha iyiydi sanki.
Hastaneden çıkış kilosuna göre hesaplayacağız benceBen de sagdiklarimla takviye yapiyorum. Ama kilo alimini nasil hesaplayacagiz. Dogum kilosunhn ustune aldigini mi? Yoksa kilo verdikten sonra almaya basladigini mi saymaliyiz.
Benimki 3.5 dogdu 3.200e düştü. Sonra 3.700e cikti.
Çok sağol canım artık naza çektim kendimi, memleketten de babam gelicek, kv artık düdüğünü öttüremez kafasına estiği gibi.Kıyamam ya cok gecmiş olsunda bi daha susma nolur ben burdan atladım ekrana sinirden
Teşekkür ederim . Sanırım bütün bunlar fazla sabırlı olduğum için oluyor. Yarın sürüyorum savaş boyalarımı inşGeçmiş olaun her şeyden önce sana bol sabır diliyorum
Allah en hayırlısına yönlendirsin. Sezeryan da kolay değil. Ben ertesi gün ayaktaydım ama bebeğimin bakımı zorladı, gece o ağlayınca yatağımdan kalkmak bile zordu dikişler yüzünden. Karar vermek zor gerçekten. Sağlıkla gelsin bebeğinBugün kontrolüm vardı. ayrıntılı ultrasona girdim hatta her şeyi normaldi plasenta, su, kan akışı vs..
Doktorum istersen bi hafta daha bekleyelim bir sorun yok dedi.
İstersen çarşamba günü suni sancı deneyelim dedi. Bebiş 3600 görünüyor. Normal doğumdan da korkar oldum.
Her şeyi akışına bırakmakla 19una ameliyat günü almak arasında gelip gidiyorum.
Aynen valla benimki de istiyo göğsümde kucağımda uyusun. Sol kolum iptal artik. Acayip uykum var keske erkek olsam da işe gitsem
Yalniz degilsiniz.artik basim donuyo tum gun ytmedi suan hala agliuyo mama meme veredgm kalmadi uyymak bilmiyooo
Tam uyudu dedim kolumda kaka yapti şimdi de birazdan emme ister sonra gaz sonsuz döngü yemin ederim
yok yok uyumuyo deli gibi meme istiyor sonra sütleri kusuyo. uykusuzluğumun zirvesindeyim. ağlamamak için zor duruyorum
Emerken uyuyo ya sonra gaz cikariyomu sizinkiler? Benimki uyuyunca cikarmiyo yatırayım bari diyorum tam yatağa yatiyorum gazi geliyo uyaniyo tekrar başa sar
Görümcem gelecek diye 5te basladım altını temizle ve emzirme moduna 5.30gibi geldi diye zorla cektim memeden az görsün sevsin diye senmisin ceken gece 1.30a kadar bes dk uyumazmı bi cocukHayırlı sabahlar bizde uyumayanlardanız ga sancımız var şuanda
Aaa cok gecmiş olsun mastit mi olmussun ?Gece uykusuz kalmamak için veya daha az uykusuz kalmak için birde süt sağdıkça artıyor
Bu gece 11 de acile gittik dünden beri 3 kez ateşim çıktı içerden yanıyorum üşüyorum , sağ mememde 2 gündür sertlik var sıcak duşla masaj yapıyordum , neyse ateş düşürücü serum verdiler , sıvı verdiler su içmeyi arttır dediler kan tahlilinde enfeksiyon Yüksek çıkmış dikişime baktılar birde göğsüme göğüs ultrasonu çekildim süt birikmesi varmışDüzenli sağdığım için şüphelenmemiştim , düzenli sağ ve sağ göğsünle daha çok emzir geçsin dediler, ayrıca parol ve bebeğe etki etmeyecek antibiyotik verdiler yarın kendi doktoruma sorup alacağım
kazanamayacagin savaşlara girmeGörümcem gelecek diye 5te basladım altını temizle ve emzirme moduna 5.30gibi geldi diye zorla cektim memeden az görsün sevsin diye senmisin ceken gece 1.30a kadar bes dk uyumazmı bi cocuk
Doymuyor desem zırt kaka yapıyor her dk o kakalar nerden çıkıyor o kusmalar nasıl oluyor
Cok doyuyor desem emzigi bi yere kadar alıyor sonra uyumaya calısırken agzından cıktı diye sinirlenip aglıyor
İstiyor ki sonsuza kadar sadece emsin altınıda değiştirmeyelim cunku aman canı acımasın pişik olmasın dşye hemen müdahele ediyorum ama yok etmiyim boklu boklu dursun
Kafayı yemek üzereyim sanırım el kadar bebeyle güc savası veriyorum
Suanda kucagımda yatsın bende onu izleyeyim hic problem değilde ya bes ay sonra işe baslayınca ne yapacakkazanamayacagin savaşlara girme
rakibini küçümseme☺
Aynisini biz yasadik 2gundur ama .saat 4tu sabah uyudugunda..3 saatlik uykuylayim..suanda pispis siritiyo memede...yatirir ystirmaz alsinlar beni diye kiyamet kopuyo. Kicucuk sey bizimi yenecek dursun besiginde diyorum ama sonunds kaybeden biz oluyoruz kucagmizds pışpiş...bayilicam yorgunluktanGörümcem gelecek diye 5te basladım altını temizle ve emzirme moduna 5.30gibi geldi diye zorla cektim memeden az görsün sevsin diye senmisin ceken gece 1.30a kadar bes dk uyumazmı bi cocuk
Doymuyor desem zırt kaka yapıyor her dk o kakalar nerden çıkıyor o kusmalar nasıl oluyor
Cok doyuyor desem emzigi bi yere kadar alıyor sonra uyumaya calısırken agzından cıktı diye sinirlenip aglıyor
İstiyor ki sonsuza kadar sadece emsin altınıda değiştirmeyelim cunku aman canı acımasın pişik olmasın dşye hemen müdahele ediyorum ama yok etmiyim boklu boklu dursun
Kafayı yemek üzereyim sanırım el kadar bebeyle güc savası veriyorum
Kucagında uyumak istiyor emerken bide dimiAynisini biz yasadik 2gundur ama .saat 4tu sabah uyudugunda..3 saatlik uykuylayim..suanda pispis siritiyo memede...yatirir ystirmaz alsinlar beni diye kiyamet kopuyo. Kicucuk sey bizimi yenecek dursun besiginde diyorum ama sonunds kaybeden biz oluyoruz kucagmizds pispispissss...bayilicam yorgunluktan
Allah yardımcın olsunBen de sabah emzirme seansini 5.30 da veya 60 da yapiyorum. Uyuyor ve bende uyurum diye sevinemiyorum. 7.30 da ablayi uyandirip kahvalti, beslenme, sacinin taranip okula gonderme fasli surjyor 8.30a kadar. Zaten bebegin tekrar emzirme seansi baslamis oluyor. Tekrar besledikten sonra hadi kahvalti yapayim derken sut sagma fasli da eklenince ben pert oluyorum.
Allahtan iyi kotu bir duzen tutturduk. Yoksa hepten toparlamak imkansiz. Usin kotu tarafi evi tamamen salmis durumdayiz. Esimde tamam diyip diyip ev islerine dokunamiyor
merak etme canim inan ona göre şekil alıyorsun alışıyorsunSuanda kucagımda yatsın bende onu izleyeyim hic problem değilde ya bes ay sonra işe baslayınca ne yapacak
Biberona alisirmis. Benimki ikisini de aliyor aslinda. Ama bilmiyorum, gece meme vermek cok yoruyor gercekten.Ben sağma diyen doktorları anlamıyorum gün içinde bebekler kaç saat memede kalır sonra senin halin kalır mı aklım almıyor , sadece memeden doymadıkları gerçek kısa sürede uyanmalarından anlaşılabilir , meme yetmeyince mama takviyesi mantıklı geliyorda kendi sağdığım sütü vermemmi mantıksız
Gerçekten çok tezat , ben bildiğimden şaşmadan bu sistemle mutluyum valla
Inş sağlıkla kucaklayın bebeğiniziKızlar son hazırlıklarımı yaptım heyecanla yarını bekliyorum artık bu gece nasıl uyurum hiç bilmiyorumbugün son kontrolümüze gittik 3.600-3.800 civarı boyu 50-52 cm civarı bekliyoruz dedi doktorum. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah yavrum. Toplamda 13 kg ile ödemsiz hamileliği kapatıyorum inşallah, bugün doktorum bile şaşırdı hala yüzüklerimi parmağımda görünce bakalım doğumdan sonra nasıl olucak yarın sabah 8 gbi yatışım yapılacak 10da sezeryana alıcak. Spinal anestezi olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?