Hem emzirip hem biberon neden veriyorsun ki
Dışarı falan mı cıkıyorsun
Gece uykusuz kalmamak için veya daha az uykusuz kalmak için birde süt sağdıkça artıyor
Bu gece 11 de acile gittik dünden beri 3 kez ateşim çıktı içerden yanıyorum üşüyorum , sağ mememde 2 gündür sertlik var sıcak duşla masaj yapıyordum , neyse ateş düşürücü serum verdiler , sıvı verdiler su içmeyi arttır dediler kan tahlilinde enfeksiyon Yüksek çıkmış dikişime baktılar birde göğsüme göğüs ultrasonu çekildim süt birikmesi varmış Düzenli sağdığım için şüphelenmemiştim , düzenli sağ ve sağ göğsünle daha çok emzir geçsin dediler, ayrıca parol ve bebeğe etki etmeyecek antibiyotik verdiler yarın kendi doktoruma sorup alacağım

yesilus fazla sütten kustuğu zaman direkt süt çıkarıyor dimi? onun dışında peynir kesiği gibi çıkarıyor bide benim kızım

Evet sadece süt kusuyor , Ablam eğer kokusuz ve sadece süt kusuyorsa fazla geliyordur
Eğer kokulu ve peynir kesini gibi vs ise üşütmüş olabilirsin
Her emzirmeden sonra azda olsa kusıyorsa bebek reflu olabilir dedi

Kuzular selam perine masajı istedi doktorum. Eşime yaptırdım mecbur. Çok az kan geldi. Perine masajında kanama normal mi? Bana normal gibi geldi sanki orası biraz zorlanıyor çünkü. En başta kasıyorum az.
Kuzular yanlış olmuş. Özür dilerim.... kızlar selam olacaktı

Ben sağma diyen doktorları anlamıyorum gün içinde bebekler kaç saat memede kalır sonra senin halin kalır mı aklım almıyor , sadece memeden doymadıkları gerçek kısa sürede uyanmalarından anlaşılabilir , meme yetmeyince mama takviyesi mantıklı geliyorda kendi sağdığım sütü vermemmi mantıksız
Gerçekten çok tezat , ben bildiğimden şaşmadan bu sistemle mutluyum valla

Hayırlı sabahlar bizde uyumayanlardanız ga sancımız var şuanda

Allah en hayırlısına yönlendirsin. Sezeryan da kolay değil. Ben ertesi gün ayaktaydım ama bebeğimin bakımı zorladı, gece o ağlayınca yatağımdan kalkmak bile zordu dikişler yüzünden. Karar vermek zor gerçekten. Sağlıkla gelsin bebeğin

Aynen valla benimki de istiyo göğsümde kucağımda uyusun. Sol kolum iptal artik. Acayip uykum var keske erkek olsam da işe gitsem
Yalniz degilsiniz. artik basim donuyo tum gun ytmedi suan hala agliuyo mama meme veredgm kalmadi uyymak bilmiyooo
Tam uyudu dedim kolumda kaka yapti şimdi de birazdan emme ister sonra gaz sonsuz döngü yemin ederim
yok yok uyumuyo deli gibi meme istiyor sonra sütleri kusuyo. uykusuzluğumun zirvesindeyim. ağlamamak için zor duruyorum
Emerken uyuyo ya sonra gaz cikariyomu sizinkiler? Benimki uyuyunca cikarmiyo yatırayım bari diyorum tam yatağa yatiyorum gazi geliyo uyaniyo tekrar başa sar
Hayırlı sabahlar bizde uyumayanlardanız ga sancımız var şuanda
Görümcem gelecek diye 5te basladım altını temizle ve emzirme moduna 5.30gibi geldi diye zorla cektim memeden az görsün sevsin diye senmisin ceken gece 1.30a kadar bes dk uyumazmı bi cocuk
Doymuyor desem zırt kaka yapıyor her dk o kakalar nerden çıkıyor o kusmalar nasıl oluyor
Cok doyuyor desem emzigi bi yere kadar alıyor sonra uyumaya calısırken agzından cıktı diye sinirlenip aglıyor
İstiyor ki sonsuza kadar sadece emsin altınıda değiştirmeyelim cunku aman canı acımasın pişik olmasın dşye hemen müdahele ediyorum ama yok etmiyim boklu boklu dursun
Kafayı yemek üzereyim sanırım el kadar bebeyle güc savası veriyorum

Aaa cok gecmiş olsun mastit mi olmussun ?

kazanamayacagin savaşlara girme
rakibini küçümseme

Ben de sabah emzirme seansini 5.30 da veya 60 da yapiyorum. Uyuyor ve bende uyurum diye sevinemiyorum. 7.30 da ablayi uyandirip kahvalti, beslenme, sacinin taranip okula gonderme fasli surjyor 8.30a kadar. Zaten bebegin tekrar emzirme seansi baslamis oluyor. Tekrar besledikten sonra hadi kahvalti yapayim derken sut sagma fasli da eklenince ben pert oluyorum.
Allahtan iyi kotu bir duzen tutturduk. Yoksa hepten toparlamak imkansiz. Usin kotu tarafi evi tamamen salmis durumdayiz. Esimde tamam diyip diyip ev islerine dokunamiyor

Aynisini biz yasadik 2gundur ama .saat 4tu sabah uyudugunda..3 saatlik uykuylayim..suanda pispis siritiyo memede...yatirir ystirmaz alsinlar beni diye kiyamet kopuyo. Kicucuk sey bizimi yenecek dursun besiginde diyorum ama sonunds kaybeden biz oluyoruz kucagmizds pışpiş...bayilicam yorgunluktan

Kucagında uyumak istiyor emerken bide dimi
Ben artık iki üç saatte bir kaldırıp emzirme olayı yapmıyorum
Gündüz zaten full ayaktayız gecede istediginde kalkıyor 4-5 saate cıktı
Gündüz bir dk ben uyumuyorum gece yatmaya calıstıgımızlayım Allahtan uykusuzluga alıskın bünyem

Allah yardımcın olsun
Biz biriyle kafayı yerken senin iki tane kv n yaşıyormu bu arada hiç atraksiyonu olmadımı yada son zamanlarda

Suanda kucagımda yatsın bende onu izleyeyim hic problem değilde ya bes ay sonra işe baslayınca ne yapacak
merak etme canim inan ona göre şekil alıyorsun alışıyorsun
keşke biraz daha kalabilsen ama olmuyorsa da takmaya luzum yok
sıkma canını karşılıklı alışıliyo
hem anne bebek hem çevre v.s.

Biberona alisirmis. Benimki ikisini de aliyor aslinda. Ama bilmiyorum, gece meme vermek cok yoruyor gercekten.

Inş sağlıkla kucaklayın bebeğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…