Kadın doğuma mı, 10.gün kontrole gittiğimde 1 ay sonra gel demişti bana randevu almadım daha
Aynen bende bir haftalıkken gitmiştim 40ında geliceksin bir dahada ikinci bebekte görüşücez dedi :)
Seninde 40ta cagırmıs işte

Benim de sezaryen oldu hatta ağrılarım devam ediyo ama benim doktor 6 ay sonra gel kontrole dediBen başka bi doktora gideyim bari 40 çıkınca

Aynen bende bir haftalıkken gitmiştim 40ında geliceksin bir dahada ikinci bebekte görüşücez dedi :)
Aynen eşime dedim bu hafta bir gün izin al gidelim diye onunda bir hastane işi var hem gezmiş oluruz bebeyle benim 2.olursa aynı doktorla devam edemeyeceğim maalesef doktorumu çok seviyorum Acıbadem’e geçtiği için sigorta limitim yetmez orda doğum 25 bin olmuş benimki hastane değiştirdiği için bizi mecbur kabul etmişlerdi ya , birdahakine başka doktor artık zaten sezeryan olacağı için o kadar dert etmem başka doktor bulacağım artık bu kontrolden sonra

Bu arada biz doğumda hemşirelere çikolata yaptırmıştık , doktoruma hediye almamıştım, giderken lösev dükkan dan bir kaç şey alıp gideceğim kızına hediye olarak birde kendisine anlamlı olur diye düşündüm

Goz akmasına da burada vücudundaki iltihabi atıyor diyorlar.Ilk cocugumda çay pansumanı ile geçmişti ama bunda geçmiyor.Goz masajı da yapiyorum

Hayırlı olsun inşallah daha da iyiye gider☺Siz hangi gaz ilacını kullanıyorsunuz? Ben metsil verdim fayda etmedi şimdi sab simplex veriyorum o da olumsuz
Amin insallah. Bizde de metsil ise yaramadi. Zaten doktor da ise yaramaz o dedi biz simdi nurse harvey's ve biogaia kullaniyoruz. Her ilac her bebege iyi gelmeyebiliyormus. Ise yarayani bulana kadar denemek lazim galiba. Doktorunuza sorun, belki yeni bir ilac onerir.

Daha iyi doktor bulursun belki belli mi olur :)
Cok güzel düşünmüşsün ben tuttugu takımdan forma almıstım kontrole giderken cikolata falan yemiyor dagıtıyor herkese diye hic onuda almadım

Benim 2 numara da öyle. Etini kopartıyorlarmış gibi bağırıyor. Avatar resmimdeki 1 numaram. O uysaldı dengelerler
Heyyy maşallah tatlılığa bak geleceğin kıvanç tatlıtuğu. Benim kız da git gide kararıyor ne eşim ne ben o kadar esmer değiliz kime çekti bilmem. Şimdilik mavi gözlü bide

Öyle de bir kaç gün sonra memeyi tamamen bırakıyor hiç oralı olmuyor sağarken de yara oluyor şutu ısıtıp getirene kadar kendini yiyor. Her türlü elde kalıyor ama dedigin gibi avantajı da var bize bağlı değil biz olmasakda bakabilirler benim ki memeyi değil de omuzumu uyku aracı olarak kullanıyor

Rüyasında seni emzirmiyor olarak görüyor olabilir, gülcenin aç kalmaktan başka ne korkusu olacak benzeri bi modelde bende var da
Hahaha guldurdun beni..aynen oyle pisbogaz bugun tum gun memedeydik suan uyuttum ama bombos uyansa ne emecek acaba ac dogurduk ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…