Bizim 40'imiz cikali 5 gun oldu. Gercekten de hayat biraz daha kolaylasti artik. Belki artik alistigim icindir bilmiyorum ama gece uykulari da gunduz uykulari da daha iyi bebisimin. Tabi gaz icin verilen gaz damlalari da rahatlatti kuzumu. Gun gectikce daha iyi olacak insallah. Hele artik tepki vermeye de basladi. Gulucuk atmaya baslayinca eminim hayat daha guzel olacak. Simdi ancak biyik altindan gulumsuyor. Biz henuz hic disari cikmadik doktor kontrolu disinda. Bebek arabamiz yeni geldi. Bugunden sonra esim de gunduzleri evde oldugu icin sık sık yuruyuse gideriz diye dusunuyorum.

Ben kendi kendine sallanan anakucagi almadigim icin cok pismanim resmen kurtaricim olurmua bizim kiz sallanmaya cok alisti var mi tavsiyesi olan elimdekini elden cikartip oyle bise alayim

Hepimiz yasadıgımıza göre gayet normal bişey demekki

Kızlar şimdi bu kırk gün için doğdukları günü sayıyor muyuz saymıyor muyuz ona göre hesaplama yapıcam son karar nedir

Netten baktım şimdi 40 hesaplama diye bişey var doğduktan sonraki günü 1. Gün sayıyor.

Allah askina bu tek göz nedir ya bi yandan uyuyup bi yandan etrafi kesiyo gidecekmiyim sallamayi kesecekmiyim.sinirlerim bozuldu
Benimki de bazen tek göz bakıyor gidip yüzünü gözünün üstünü okşuyorum kapanıyor
Ama uyumayacağı varsa 2 göz birden açılıyor o ayrı

Aynen öyleymiş dogumun ertesi günü 1.gün

Sirt ustu yatmasin mi diyorlar? ben de hep sirt ustu yatirin diye okuyorum?
Ay sakınn
Doktorda özellikle uyardı
Hem kafasının arkası düz oluyormus hemde olaki kusarsa veya tükürügüyle bogulma riski varmıs
Eger yanındaysanız yüzüstü yatırın gaz cıkarsın rahat değilseniz yana yatırın diye basa basa söyledi
Sırtüstü yenidoğana yazmazlar bebek olarak belki yazıyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…