Tesekkrler tam bir muzur ne tatlisi Bizimkide gogusteydi ama yatagina alistirdim burda daha rahat ediyo ama saatler sonra uyuyo yinede nasil bi sabir sinirlerim haraaab
Nasıl alıştırdın yatağa benim boynum bitik bir de 3 tane boyun fıtığı var

Benim kızım hep sırt üstü ama kafa yanda yatıyor. Yanlış mı yapıyorum acaba

Hayırlı olsun inşallah daha da iyiye giderSiz hangi gaz ilacını kullanıyorsunuz? Ben metsil verdim fayda etmedi şimdi sab simplex veriyorum o da olumsuz

Ben kendi kendine sallanan anakucagi almadigim icin cok pismanim resmen kurtaricim olurmua bizim kiz sallanmaya cok alisti var mi tavsiyesi olan elimdekini elden cikartip oyle bise alayim
Ben kendi kendine sallanan anakucagi almadigim icin cok pismanim resmen kurtaricim olurmua bizim kiz sallanmaya cok alisti var mi tavsiyesi olan elimdekini elden cikartip oyle bise alayim
E bebekte joie serina 2 in 1 var ben letgodan ikinci el aldım çok memnunum

Aynısını anneannemde söyledi

40ı cıkanlar kendi doktorlarınıza muayneye gittiniz mi ?
Benim ki 40ında geliceksin demişti de
Evet gittim ben aşağıdan muayne etti, ultrasonla baktı. Herşey süper dedi hatta 2. Çocuğu istiyorsan hiç korunma dedi benim doğal yoldan hamile kalmam zor doktor bile o yüzden öyle dedi

Bizimkide aglayarak uyaniyo bu ruyalara bilincalti diyorlar ya simdi bu cocuklar ne yasadi ki bilincaltinda korksun..acaba ne goruyorlar bizimki aglayarak uyaniyo.cok
Rüyasında seni emzirmiyor olarak görüyor olabilir, gülcenin aç kalmaktan başka ne korkusu olacak benzeri bi modelde bende var da

Annem de eşim de yenidoğan bebeği korkuturlar ondan oluyor böyle diyorlar ama hergün oluyor
Yaa tam titreme de değil ağlamaklı oluyor içini çekiyor ürküyor korkmuş gibi ama hergün oluyor
Kaç günlüktü sizin bebek ?
Kendini anne karnında sanıyor veya dünyaya alışmaya çalışıyor diye biliyorum ben

Kesinlikle çok lazım bişeymiş. Bizimki de anne dizinde sallanarak uyuyor. Eşim ip bağladı ona oturduğu yerden ipi çekerek sallıyor basit bi model vardı bizde ama yan sallanabiliyor o çok iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…