Çok teşekkürler O şurubu okudum da emzirirken kullanılmaz diye düşünmüştüm süper o zaman aldırayım yarına kadar hafiflemezse

Bakıcımız yaklaşık 5 senedir bizimle. Küçük kızım kreşe başladıktan sonra da bırakmadım bakıcıyı. Öğleden sonra geldi, kızımla oynadı. Evi toparladı vs. 5 senedir tek bir falsolu hareketini görmedim daha 5 sene daha bizimle olacak inşallah.

Bizimki reflü yatağına rağmen öyle kusuyor
Aynen bence de reflü yatağı çok çok işe yaramıyor. Bence egimi yetersiz 15 derece egim cok az. Ben kusmasın diye kurbaga gibi üzerime koyuyorum hatta bazen o sekil uyuyakaliyorum onun etkisiyle mi bilmiyorum ama pek kusmuyor. Hem öğürüyor benimki

Vallahi kulağa hoş geliyor kaç çocuk var 3 mü , hangi ildesin birde bakıcı fiyatları nasıl , firmadan mı buldun tanıdık aracılığıyla mı
3 çocuk var evet. İki çocukluyken de aynı teyzemiz geliyordu. Mersin’deyim tanıdık aracılığıyla bulduk. İyi ki karşılaşmışız diyorum. Valla normalde tam gün 1.300 tl’ye Rahatlıkla bakıcı bulunuyor burada. Ben 1.500 veriyorum. İlk defa 3. bebekte ev süpürdü mesela. Öncesinde ev işi de yaptırmıyordum. Şimdi bebeğe benbaktığım için o da bana bakıyor sağolsun.

Canım 1 numara küçük gelmeye başlayınca düşük bel pantolon gibi oluyor zaten ordan anlarsın
Hayır kilomuzda bicoguna benzer ama gayet oluyor bugunde özellikle her baglamada baktım :/
Ben belkide cok gerdiriyorumdur veya prima büyük bilemedim

%90 nı yediğim şeyler. Çoğunu da süt yapsın diye yiyorum. Benim doktorda en çok inek sütü ve yumurta beyazı gaz yapar dedi yumurta günde 1 tane yer oldum sütü de sadece muhallebi yaparsam tüketiyorum.

Hayır kilomuzda bicoguna benzer ama gayet oluyor bugunde özellikle her baglamada baktım :/
Ben belkide cok gerdiriyorumdur veya prima büyük bilemedim
Biz 40 günlük olduktan sonra sleepy 1 numara biraz küçük gelmeye başladı ama hala iş görüyor. Prima 1 numara süper oluyor. Bi de şokun bezi bebeland vardı onun 1 numarası artık çok küçük geliyor. 40 günlükken boy 55 cm, kilo 4160 filandı sanırım

Bizde 4500 falan olmusuzdur diye tahmin ediyorum boy 55ti olsun olsun 56

Kızlar merhaba devamlı giremiyorum buraya girince de bir bakiyirum bendeki sorunların hepsi sizdede var nerdeyse 22 günlük olduk bugün ve gaz sıkıntımız başladı Uykuda bile nasıl ikiniyor sızlıyor yüreğim gidiyor ya gaz damlası fayda etmemiş sanırım cogunuza kimyonlu çay içiyorum kendim nolcak bilmiyorum kesin couzumu yok sanırım bu işin

Ya kızlar şu bez olayını çözemedim. Molfix pure&soft kullanıyodum, 2 numarası iyice dar olmaya başladı. Elimde de sleepy ve prima premium 3 numarası var onlar da baya büyük geldi. Ayrıca primayı da hiç beğenmedim resmen kokuyor.
2 hafta önce 4200 idi kilosu boyu da 54 cm idi. Ama sanki bacakları da tombullaştı. Ben şimdi ne yapayım kaç numara bez alayım bilemedim

Benimki de çok ağlıyor ve sesi kısıldı ağlamaktan diye düşünüyorum sizde de oldu mu öyle birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…