Biz kaka yapamadığı 3.günde zeytinyağı içirdik hiç bi etkisi olmadı. 4.gün akşam yaptı. Şimdi yine 2.gün yapmadı hala bakalım kaçıncı günde yapacak bu arada 4 günlük kaka olmasına rağmen miktar olarak normaldi çok değildi. Siz de nasıl? Belkide gerçekten yediklerini çok iyi sindiriyorlardır ondan geç kaka yapıyorlardır.
AlmıcamGaz damlalarını bile vermek istemiyorum bebişime aslında ama mecbur veriyoruzBakalım nurse harveys de işe yaramazsa gaz damlasında içirmicem artık nasıl olsa ağlıyo
Kızlar merhaba devamlı giremiyorum buraya girince de bir bakiyirum bendeki sorunların hepsi sizdede var nerdeyse 22 günlük olduk bugün ve gaz sıkıntımız başladı Uykuda bile nasıl ikiniyor sızlıyor yüreğim gidiyor ya gaz damlası fayda etmemiş sanırım cogunuza kimyonlu çay içiyorum kendim nolcak bilmiyorum kesin couzumu yok sanırım bu işin
Malesef benim de içim gidiyor , karın masajlarıyla rahatmala sağlanabilir , ayaklarını pedal çevirir gibi yapıp , birde karna çekerek gaz çıkaramasına yardımcı olunabilir , ben arada gaz damlası da kullanıyorum ama ona takılı kalmıyorum. Doktorum gaz ilaçları pek işe yaramaz, çok isterlerse biz genelde anne babanın gazını almak için veriyoruz dedi 3 ay kadar sürecekmiş sonra daha rahat eder diyorlar , bağırsak oluşumu tamamlanmadığı için laktozu parçalayamıyor ve bebeğine göre şiddeti değişiyor
Ya kızlar şu bez olayını çözemedim. Molfix pure&soft kullanıyodum, 2 numarası iyice dar olmaya başladı. Elimde de sleepy ve prima premium 3 numarası var onlar da baya büyük geldi. Ayrıca primayı da hiç beğenmedim resmen kokuyor.
2 hafta önce 4200 idi kilosu boyu da 54 cm idi. Ama sanki bacakları da tombullaştı. Ben şimdi ne yapayım kaç numara bez alayım bilemedim
Kızlar ben humana still tea ve humana kimyonlu rezene içiyorum her gün ama eşim hazır şeylere karşı olduğu için internette araştırmış zararlı onlar diyo instagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var orda incelemişler hatta ben de ikna oldum bıraktım şimdi ama sütüm azalmaz inşallah
eşin doğru düşünüyo maalesef içerikleri o kadar da masum değil. sana naturpy milk tea öneririm. içindekiler humana still tea ile aynı. humanada bitkilerin ekstresi var bunda toz hali. sadece farklı pancar sekeri var. o kadarcık sekeri herseyden alıyoruz. güvenle içebilirsin. kimyonlu rezeneyi de kendin yapabilirsin. aktardan al demle iç gerek yok paketliye.
Sleepy i beğendiysen 2 numarasını al o zaman. Ben de sleepy kullanıyorum bebişlerimiz yaklaşık aynı ölçülerde elimdeki 1 numara bitince 2 numaraya geçicem.
Bebelac ama genelde 1 kere 60 cc veriyorum. Bazen günde 2 kere. Dün çok gaz sancısı vardı mesela dün vermedim sadece sağdığım sütü verdim. Aslında düzenli süt sağıp mama yerine onu versek güzel olacak.
Selamlar kızlar nasılsınız kırkımız çıktı bugün bizim ama hala Bi değişiklik yok belli saatlerde bir saati geçen ağlama krizleri oluyo kızartıp bozarıyo napacamızı şaşırıyor en sonu altını açık bırakıp bekletiyorum sakşnliyo bağlayınca tekrar ayağımda bile salladım yani ama olmuyo Bez konusu olmuş sleepy 2 numaraya geçtik biz ama nasıl oluyo gece bş bakıyorum ıslanmış koltuk altının alt kısmı çişi üst tarafa doğru sızdırıyo ya da ben bağlamayı beceremiyorum gaz damlası nurse harveys kullanıyoruz sabah akşam veriyorum memnu uz kakasını da kolay yapıyo alttan gazını da kolay çıkarıyor düzenli kullanmazsanız gaz damlaları Bi işe yaramıyor
Bencede yok ihtiyacın
Ben ne Rezene kimyon içiyorum ne komposto ne böyle caylar
Hatta son ongündğr berbat besleniyorum
Ama cok sükür cocugumun kilo alımı normal
Su tamamen süt oluyor baska hiç bişey değil
Ha bide bende mama bebelac kullanıyorum mama gece veriyorum sadece 2 ölçek mochi aldım sağmak için ama sanki çokk yavaş EElwing6
ben mi beceremiyorum acaba
Ben bestlak damla bitince ara verip gözlemleyeyim dedim tam da o gün benim kızın aşırı iştahı açıldı doymak bilmedi bu sefer sütüm mü azaldı şüphesi oldu hemen milk tea ya başladım. Ama bizim kızın midesi büyümüş sanırım sütüm de o emdikçe artıp ona uyum sağlamaya başladı çok şükür. Hala aşırı sütüm yok ama kızıma iyi kötü yetiyor şuan.