Ayyyy en sinir olduğum durumdur. Bir de anlatırsın şöyle böyle rutini var diye. Bir kereden bir şey olmaz yarın devam edersin derler işlerine geldiği gibi ohh.
Ben çok yaşadım bu durumu büyük oğlumda. gece yorgunluktan uykuya giremediği için çığlık kıyamet ben uğraşıyordum eşim uyanmasın diye de kamerayı kapatıp gidiyordum yanına. Baktım beni eşim dahil tınlamıyor. Kameranın sesini daha çok açtım. Mecbur o da kalktı geldi odaya hep. Eşim söyleyince biraz olsun anladılar. O bir gecenin çorap söküğü gibi diğer geceleri de nasıl etkilediğini.

Bizim kiz 4 kilo molfox 1numara kullaniyoruz 2ye anca gecicez

Benimki de çok ağlıyor ve sesi kısıldı ağlamaktan diye düşünüyorum sizde de oldu mu öyle birşey
Evet ben de hissetmiştim öyle bişey. Doktorda bile o kadar ağlıyordu ki doktor konuşmamız lazım dedi sandalyeyi ters çevirdi ben bi yandan emzirdim de öyle sakinleşti ancak konuşabildik.

Kızlar korse kullanan var mi?oturunca kıvrılıp karinda toplanmayan ve aşırı pahalı olmayan korse tavsiyesi istiyorum.yoksa owli alacagim sanki toplamayacak gibi duruyor
Evet göbek kalacak gibi duruyor 1.5 kilo fazlam kaldı oda göbek sanırım korse sıcak diye takamadım işe yarar mı bu saatten sonra

Çok iyiymiş İstanbul’da asgari ücretle bile bulmak zor bulsan güvenilir bulmak zor , istanbulun yaşanılır bir tarafı kalmadı artık

Sleepy i beğendiysen 2 numarasını al o zaman. Ben de sleepy kullanıyorum bebişlerimiz yaklaşık aynı ölçülerde elimdeki 1 numara bitince 2 numaraya geçicem.

Kızlar ben humana still tea ve humana kimyonlu rezene içiyorum her gün ama eşim hazır şeylere karşı olduğu için internette araştırmış zararlı onlar diyo instagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var orda incelemişler hatta ben de ikna oldum bıraktım şimdi ama sütüm azalmaz inşallah

eşin doğru düşünüyo maalesef içerikleri o kadar da masum değil. sana naturpy milk tea öneririm. içindekiler humana still tea ile aynı. humanada bitkilerin ekstresi var bunda toz hali. sadece farklı pancar sekeri var. o kadarcık sekeri herseyden alıyoruz. güvenle içebilirsin. kimyonlu rezeneyi de kendin yapabilirsin. aktardan al demle iç gerek yok paketliye.

Ahh ah yani neler daha diyebilirim de neyse
Umarım ettiğini bulmaz :)

Mühendisinoglu onuda tavsiye etmemiş

Eklentiler

• 444ADD1C-A05B-42DA-A465-D381374BDDB0.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 517A17DF-5819-428E-A95B-66E116D2FB01.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 42
Kimyonlu rezeneyi artık kendim yapıyorum süt artsın diye de hurma ve incir yiyorum ama bakalım

Kayınvalide haftada 3 gün kızımı öğlen yıkayıp gidiyor , eşimle bugün akşamları da yıkamaya başladık kafasını yıkamıyoruz sadece , sıcak baya rahatlatıyor sıcak suyla karnına sırtına masaj yaptık , sonra vücut yağıyla masaj yaptık saç kurutma makinesini açıp ısıttık sesiyle rahatlattık hamur gibi oynadık çocukla çok yoruldu bence Sonra süt içirdim üstüne emzirdim pat gitti gözler , umarım sancısı olmaz kuzumun. Kakasını yapar belki rahatlar diye yapalım dedi eşim gözlemleyeceğiz olmazsa iyi bir doktorun tavsiyesiyle popodan uyaran bir ilaç uygulayacağız gliserinliymiş fitilden daha masummuş bakalım

Vaaayyy süper olmuş bu ikili maşallah onlara çok tatlılar senin esmer benim kızı andırıyor sanki
Teşekkür ederim içimden hep esmer olursa ne komik olurlar yan yana diyordum Şimdi evde 2 ye 2 olduk, hatta küçük esmer, büyük sarışın falan diye çagırıyoruz bşrbiri
ayy abi çoookkkk yakışıklı
Teşekkürler abi doguştan bi havalı zaten gölgesinde kalmasa benim esmerim hemen bi imaj çalışması yapmalıyım

Hayır kilomuzda bicoguna benzer ama gayet oluyor bugunde özellikle her baglamada baktım :/
Ben belkide cok gerdiriyorumdur veya prima büyük bilemedim
Prima benim molfixten bir tık uzundu , hem hastane de kullandılar hemde birkaç tane verdiler bir ara denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…