Tabi keşke kendi yapabilse

Gerçekten mi peki ne önermiş

Canim benim ilk benekte 9. Gun kendisi yapmisti. Senin bebegin kakasini yapasi gelmis fitil denk gelmis. Daha 2 gun 3 gun cok degil ki. Hemen fitile alistirma derim. Benimki de 2 gunde 1 yapiyor. Yapinca da tasiyor sirtindan belinden.
Evet eşime de dedim 2 gün uzun bir süre değil , alıştırmaya da niyetim yok sonra o olmadan yapamaz ama denemiş olduk baya rahatladı çok sıkıntısı olmadığı sürece uygulamam

Benim her iki kizimda da üfürüm duyuldu hafif şiddette. Sadece muayenede anlaşıldı hiç-bir belirtisi yok. Çocuk kardiyolojisine gittik eko yani kalbine ultrason yapıldı orada belli oldu kalbinde delik oldugu. şimdilik takip önerildi belirli aralıklarla kontrole gideceğiz. Size tavsiyem kesinlikle çocuk kardiyolojisine götürün netlessin durum

2 günde 1 yapıyordu artık sancısı oluyordu
Bu arada ilacı paylsşmamışım
Eki Görüntüle 2545438
Canim tam sana bu ilaci onerecektim baktim sen yazmissin ☺ bize de kalp doktoru yazmisti bir zarari olmaz vazelin gibi yag bu kullanabilirsin demisti

Canim biz mamayi degisince cocuk biraz rahatladi. Her mama her cocuga iyi gelmiyor kucuk bi kutuyla baska mama deneyebilirsin. Su an degistik mamayi ve kivranmasi inlemesi azaldi cok sukur insallah boyle devam eder limelemon

Bizim de gece gündüz karıştı perşembe günü iki aylık olacagiz yani yarın.Gündüz uyandırayım oyalayayım diyorum öyle güzel uyuyorki kıyamıyorum ama olacak gibi değil.uykusuzluk fena gunduz onunla uyusam iş güç oluyor annemin yanındayım yazık o da uykusuz bi taraftan bize bakıyor.bu gündüz artık ara ara uyandırıp oynatayım oyalayayım bari mecburen.

Ben uyandim gülce hala uyanmadi ne dengesiz cocuk ya saat 8den 10a kadar zor uyuttuk geeceyi hic uyanmadan devam edecek herhalde..bir gece canima okuyo bir gece cok iyi..goguslerim dolmus sagmaya kalktim uyandirip uyandirmama arasinda kaldim ama goze alamicam sanirim dediiiimmmm ve uyandi

Hastanede dogum yaptıgımda üç kere iki ayrı doktor muayne etti biri duydu biri duymadı
Kendi doktorumuzda (vocuk doktoru) üc kere muayne etti duymadı
saglık ocagındaki iki kere muayne etti oda duymadı
Bilemedim ondan cok üstünde durmadım desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…