Biz üç defadır onunla yaptırıyoruz canım ben artık o olmadan yapsın istiyorum. Aynen bir sürü kaka yapıyor onu atınca. Bir de erkek çocuğu olunca çok fazla müdahale etmeyin diyorlar. Yarın farklı bir doktora gidiyoruz bakalım o ne diyecek.

yoo ne münasebet yok ek besinden sonra diyete baslıcam suan güvenemiyorum. hamile kaldığımdaki kiloya +4 var suan. ama toplam 10 falan vermek istiyorum bakalım
Diyet değil ama dengeli beslenebilirsin veya gece beslenmelerini azaltabilirsin cok icin kıyılmadıgı sürece
Benim 16kg gitmiş kaldı 2
Ama sanki bes kg kalmıs gibi göbek lömbür lömbür sallanıyor dokununca memelerde zaten büyüdü
Eski kıyafetlerimi giymeye basladım ama bu sarkık görüntüleri ne zaman atarım bilemedim

Keşke 1 hafa evleri dolaşan uyku ve emzirme koçları olsa
Kocalarin da evd3 oldugunda 1 kere gelse de yeter. Ben ilk dogumdan sonra saglik ocagina ilk gittiginde ebe sagolsun. 3 saatte 1 emzir her agladiginda meme verme, emdigini guzel si dirsin drmisti esimin yaninda. Kadina hala dua ederim. Kaynanam yalsniyor bu cocuk ac dediginde hep esim, hayir ac degil dedi. O ebe olmasaydi canima okurdu kaynana ve ona inanan esim.

Kızlar malum önümüz kış bebekleriniz icin odanıza buhar makinesi falan alıcakmısınız
Veya deneyimli anneler aldı mı kullanan varmı

Nen elektrikliden hizli sagdim onunla..gogus ucunun pompaya dayanmamasi lazim akisi tikamasin..bir de bebis emerken birini sagacaksin..ben 70 cclere ciktim sutum olduhu zamanlarda.. 20 dk da
Dün gece niriyle aözirirken ötekini sağayım dedim baya geldi ama yavaş yavaş işte neyse el kuvveti istemiyor takıyon kendi kendine sağıyo o özelliği sevdim keşke sağmaya gerek kalmasa ama malesef memeyi zor tutuyor

Canim slepy nin 2 numarasi cok kucuk kalip olarak. Ondan sizdiriyordur. Bir de bezini baglayinca orta kismini hafif asagi cekiyorum ben. Bez popoya tam yapisik olmuyor da arada boslyk kaliyor. O zman sizdirmadi. Ama sleepy kucuk cidden oyle cekmeye gwlmiyo. Molfiksin 2 numarasi da bacaklarini cok sıktı benimkinin. Prima 2 numara iyi cok sukur ama kaka yaptiginda belinden tasiriyor.

büyük kız doğunca almıştık biz asyanında bazen burnu tıkanıyor çalıştırıyorum iyi oluyo
Ya evet simdi burnu tıkalı emzirmeden önce serum fizyolojik damlattım ama gene tıkanacak diye resmen o uyuyor ama gözümü ayırmıyorum üstünden
Dün ve bugun emzirirken iki kere nefessiz kaldı
Cok korkuyorum

Prizmayı büyük kıza kullanmıştım ağır bş kokusu vardı onunda bide dediğin gibi sırtından çıakrtıypdu ama diğer bezler pişik yaptığı için mecbur kullanmıştı bunda direk sşeepden başladım 3 numara mı alayım dersi. Bacaklarında da iz oluyo sanki ama beli büyük gelmez mi 3 numarada

Ya evet simdi burnu tıkalı emzirmeden önce serum fizyolojik damlattım ama gene tıkanacak diye resmen o uyuyor ama gözümü ayırmıyorum üstünden
Cok korkuyorum
Bizim kide çok tıkanıyor ağzına üfleyince kendine geliyo bende çok panik oluyorum en korktuğum şey tıkanması

2 günde 1 yapıyordu artık sancısı oluyordu
Bu arada ilacı paylsşmamışım
Eki Görüntüle 2545438
Canim benim ilk benekte 9. Gun kendisi yapmisti. Senin bebegin kakasini yapasi gelmis fitil denk gelmis. Daha 2 gun 3 gun cok degil ki. Hemen fitile alistirma derim. Benimki de 2 gunde 1 yapiyor. Yapinca da tasiyor sirtindan belinden.

Kızlar malum önümüz kış bebekleriniz icin odanıza buhar makinesi falan alıcakmısınız
Veya deneyimli anneler aldı mı kullanan varmı
Ben almadim almayi da dusunmuyorum. Petege asilan su kaplarindan almistim a101 den onu takip icine su doldururum ara ara. Cunku buhar makinalarini da saglikli bulmuyorlar. Ben biraz da eski kafaliyim. Yeniliklere acigim ama gelenkselciyim de.

Cok korkuyorum
geçmiş olsun burun aspiratörü de kullanın ben serum fizyolojikden sonra aspiratörle çekiyorum öyle rahatlıyor

Bantlarini sıkı takarsin. Slepy psik yapti bizim. Prima, molfiks ve komili de sorun yok. Bakalim goon aldik o ne yapacak.

Ben almadim almayi da dusunmuyorum. Petege asilan su kaplarindan almistim a101 den onu takip icine su doldururum ara ara. Cunku buhar makinalarini da saglikli bulmuyorlar. Ben biraz da eski kafaliyim. Yeniliklere acigim ama gelenkselciyim de.
Evet alıştırmayın diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…