Günaydın kızlar
Akşam 7 gibi misafirliğe gittik
Bizimki eve girer girmez uyandı,
Hiç durmadı, huzursuz oldu baya.
Tabi aç mı, bi yeri mi ağrıyo, kolik mi.. vs cümleler havada uçuşuyo
Ben gayet sakin bi şekilde
“Gazı var, yerini yadırgadı ilk kez bi başka eve geldi “ desemde 9:30 da eve döndük
Oğlum evde hiç ağlamadı
22:30 da uyudu gece 4:30 da anca uyandı geri 5 de uyudu
Şimdi ise yeni uyanmaya çalışıyor

Dun gece bizde boyleydik bir guzel uyumusuz

benim kız da gittiğimiz yerde böyle ağlayınca aç mı sütün mü yetmiyor aaa mama vermiyo musun sorularına maruz kalıyorum. bende onun her ağlaması açlıktan değil diyorum. masallah size ne güzel uyumussunuz

O sorular insanı daha çok stres yapıyor, bebekte farkına varıyo annedeki stresin.
Gel gör ki bunu anlayan yok.
Bi daha aç mı diye sorarlarsa
Az önce kebapçıdan çıktık diyeceğim
Sağol kuzum

Gündüzleri uyuyor mu bir de gündüz ne aralıkla emiyor
Evet uyuyo tabi ki
Gündüz karnını iyice doğurduğundan
Gece 2 kere bilemedin 3 kere uyanıyor
Genelde gündüz 2 saatte bir acıkıyor, bazen bu süre uzayabiliyo, ya da kısalabiliyo.

Bebişin yüzü 15 gündür sivilcelendi. Gül suyuyla silşyorum. Kuruyor. Nemlendirici kullanıyor musunuz?

Evet uyuyo tabi ki
Gündüz karnını iyice doğurduğundan
Gece 2 kere bilemedin 3 kere uyanıyor
Genelde gündüz 2 saatte bir acıkıyor, bazen bu süre uzayabiliyo, ya da kısalabiliyo.
Ne kadar güzel maşallah bizim gündüz needeyse uykusuz ve memede geçiyor

Bu arada doğum günü aynı olan bebişlerimiz senin profiline göre tipleri de benziyor

Bebişin yüzü 15 gündür sivilcelendi. Gül suyuyla silşyorum. Kuruyor. Nemlendirici kullanıyor musunuz?
Canım bişey sürme bırak
Kilo aldığı için çıkar beyaz sivilceler, cilt o sayede daha çabuk genleşiyor
Öpmeyle filan ilgili değil bu sivilceler ilk 2 ayda

erensar canım n’aptın gittin mi? Randevun bugündü

Gece uykusu nasıl peki
Gündüz bu kadar uyanıksa gece full uyuması gerek
Bazen 2 saatte 1 bazen 3 saatte uyamıyor. Sütüm yetmiyor desem arada kusuyor. Gaz ilacını sabah öğle akşam veriyorum. Kaç kat giydiriyprsun? Bir de gün içinde battaniyeli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…