aa evet bebeğinin yüzüne de sür tüyleri döküyomus cildi yumusacık yapıyomus. kendine de sür bol bolsaOoo ne fikirler ne fikirler
biri yogurt yap dermorcivertkedi biri yüzüne sür der
Kek yapıp icine koyayım oldu olcak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa evet bebeğinin yüzüne de sür tüyleri döküyomus cildi yumusacık yapıyomus. kendine de sür bol bolsaOoo ne fikirler ne fikirler
vardı bi bit yeniğiN11 yanlış indirim yazmis. Ee dedim biz o kadar heveslendik sevindik :) kupon tanımladılar %20 indirimle kendi sitemizden alabilirsiniz dediler.
:) komik bi gün yaşıyoruz...
Üc tane biberonu var birinden biraz içti oda yava yuta yuta sözde anticolic miydi neydi ama bildigin agzını yakalamaya calısa calısa içti sonrada tüm gece gazdan canı cıktıSen mesela onları içirip onun yerine sagsana 2 o gun günde. Çalışmaya başlayınca ihtiyaç olacak. Ben döndürmeye basladim bu şekilde.
Yüzüne günde bikaç damla sürüyorum zaten alnında tüyler var benim kızın :)aa evet bebeğinin yüzüne de sür tüyleri döküyomus cildi yumusacık yapıyomus. kendine de sür bol bolsahatta bana da kargola
![]()
E gene bizden uygun oluyor 80tlvardı bi bit yeniği![]()
Erken başlamışsın biriktirmeye , e gelen sütün günü döndürüyorsa erken stokladıkladın boşta kaldı dimiBenim o sekilde cok sutum birikti acaba tarihleri gecmeden nasil icirsem. Sut saklama kaplari daha gec cozunuyor sut saklama posetine gore.
Atlattikta normal hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum ama oyle davranmam bekleniyoEn zor günleri atlattık. Hepimizin kaynanası sözleşmiş gibi aynı şeyleri yaşatmış. Benim hiç umrumda değil artik. Sizin de olmasın. Aksine daha da güçlendim. Devran da dönecek elbet...
Kizim dokme iste. At dondurucuna donsun. Sicak su ile cok cabuk cozuluyor. Sagar sagmaz ben atiyorum dondurucuya. Hatta gidip kendime dondurucu aldim sutler guvenle donsun diye. Buzdolabinin ustundeki dondurucu kisminda ayari yok diye gidip derece ayari olan dondurucu aldim. - 20 derecede donduruyorum.Ooo ne fikirler ne fikirler
![]()
Kaplardan ben aldim 10lu. Direk biberon emzigini takmak icin aparati da var. Biberona bosaltmadan bebege verebiliyorsun. Ama soyle bir sikintisi var, sutu posete gore daha gec cozduruyorsun daha gec isiniyor. Soyle de bir avantaji olacak ek gidaya gecince icinde corbalar yemekler tasinabilir bebek icin.Erken başlamışsın biriktirmeye , e gelen sütün günü döndürüyorsa erken stokladıkladın boşta kaldı dimibilmiyorum ki ne yapmak gerekir
Ben aventin saklama kanından sipariş vermiştim, hepsi burada tedarik edememiş para iadesi vermiş , poşetle dondurmak gayet rahat gerek kalmadı kaplara
Bugun eylul ayindan olan sutten cozdurup verdim bebege. Ben sutu yeni sagdigimda kokladim. Bir de cozdurdugum sutu isitinca biberondan kokladim. Kokusi yeni sagilmis gibi. Eylul ayindan olan sutlerim daha sari renkli ve daha yagli. Bebegi bes danasi gibi yapacagimErken başlamışsın biriktirmeye , e gelen sütün günü döndürüyorsa erken stokladıkladın boşta kaldı dimibilmiyorum ki ne yapmak gerekir
Ben aventin saklama kanından sipariş vermiştim, hepsi burada tedarik edememiş para iadesi vermiş , poşetle dondurmak gayet rahat gerek kalmadı kaplara
aynen bende sürüyorum. alnında kulaklarında tüy varYüzüne günde bikaç damla sürüyorum zaten alnında tüyler var benim kızın :)
o bisey degil yaE gene bizden uygun oluyor 80tl![]()
Aynen benden de o beklendiğinden tartıştık kaç gündür. Ama şimdi Iyiyiz eşimle hiçbirşey beklemiyoAtlattikta normal hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum ama oyle davranmam bekleniyo
resimdeki iki bezde 2 numaramı cok fark var güMolfiksten ve prima premium careden daha buyuk. Genis duruyor ama cok yumusak oldugundan genis gelmiyor. Bacaklarinda lastik izi kalmiyor. Primada ise sıkı oluyor. Molfiks iyice kucuk.
Evet küçük olan prima premium care. Molfiksin 2 numarasi daha da küçük . Slepy 2 numara hepsinden kucuk. Primanin 1 numarasi kadar. Ben goon sevdim.resimdeki iki bezde 2 numaramı cok fark var gü
tşk ederim uğraştırdım sizideresimdeki iki bezde 2 numaramı cok fark var gü
Su içinYav daha dun sütümüzü nasıl arttircaz diyoduk bugün koyacak yer bulamıyoruz masallah nazar değmesin Inşallah :)
Ah bu kadınların kadınlara yaptığını kimse yapmıyor , üzücü gerçekten öyle zor bir süreçten geçip sonra doğum lohusalık .. üstüne yanlız, desteksiz ve kırgın..o kadar güçlü kalmaya çalışmak çok yıpratıcı hemde tecrübesiz yeni anneyken , hayat hepimize farklı süprizlerle geliyor. Bak bende kendimi o kadar şanslı hissediyordum ki her gün şükrediyordum , bir problemde benden vazgeçtiler tamamen üstelik evimin huzurunu da götürdülerKizlar bende sizinle bir sey paylasmak istiyorum. annemin durumu malum dogumda kv geldi fakat daha dikislerim acirken döndü diye kirginligim malum..bugune kadar tek bir sozumus bile yoktu birbirimize sabah kalkinca gider öperdim..yine sagolsunlar her seyimizi yaptilar borcsuz harcsiz evlendik ama annem bu haldeyken ben annemin boslugunu bir nebze doldurur sanmistim..doguma 1 hafta kala gorumcemi birakmaya geldiler sinoptan ve ustune basa basa gelmeye niyetimiz yoktu kizi birakalim ddik dediginde bile icim ciz etti..her neyse dogumdan sonra cocugu kucagina bile almadi sonra yakin arkadasima pek almadim kiskanmasin diye demis (eltimde yasadigi seyler var sanirim) yani soguk,umarsiz geldi bana..babam gelmisti doguma ayagimi kaldircam baba ayagimi tutsana dedim daha hastanede anladimki hayir anandan babandan baska.ve hic destek dahii almadim.4gun mutfakta yemek yapti.cocugun gobegi dusmemisti ki gitti..bu arada cocuga burma bilezik takti..keske maddi destek yerine maneviyati hissetseydim dedim.onlara gore gorevleri tamamdi..gelelim mevzuya
29 ekim tatildi esim gidelim dedi..benimde mevlutu orda yapma planim vardi.. konusmustuk..fakat gelicez dedigimizde hic mevlutten falan bahsedilmedi hatta esim ne yaocaksan yap bak geliyoruz falanda dedi..mevlut cokta elzem degil ama sonucta bizim taraf dagilmis durumda..kimsenin hali yok hasta pesinde gezmekten..beklerdimki babanne olarak yapmasini..esimede dün gece dedim ben annem hastalandiktan sonra anneni bir nebze olsun yukumu hafifletir diye bekledim..anne yerine koyarim belki dedim..sadece sustu esim..annesi giderkende surat astiginda annesinin yaninda ne bu guvensizlik kendine biz yapariz demistim..
Simdi vazgectik gitmekten.esim ya cok kucuk daha 2 aylik olmadi korkuyorum dedi 5 saatlik yola bende bosver dedim sinop soguk bir de..aksam aradik saka mi yapiyosun diyo ogluna :))) hani oglum cocuk kucuk falan yokta tüh diger torunlar uzulcek bekliyolardi diyo hala..
gittikten sonra her gün hem agladim hem isimi yaptim.her yemek yapisimda tek kaldigimda hirslandim.. 1hafta kalsaydi sutum yerine gelseydi yorulmazdim bu kadar dedim..gittikten sonra bir kac gun hep aradi aramadim artik o da aramiyo..gitmeyisimizdende algilamistir belki..yakin arkadasima aslinda az daha kalsam olurdu ama esimi birakamiyorum demis (aslinda yaptigininda farkinda ) yani cok severek gittgim o yerlere artik cocugumu sakinarak giderim gidersem ve 40 yilda bir giderim bayrami seyranida kalmadi bu zamana kadar kendi aileme gitmez oraya giderdim ama artik yok..esimede dedim sen istersen kasim ayinda git o da annesine oyle dedi ben tek gelecegim diye..
Velhasil anadan baska yarr yokmus..annen yoksa kimsende yokmus![]()
Oh süper aynı tazelikte kalmasıBugun eylul ayindan olan sutten cozdurup verdim bebege. Ben sutu yeni sagdigimda kokladim. Bir de cozdurdugum sutu isitinca biberondan kokladim. Kokusi yeni sagilmis gibi. Eylul ayindan olan sutlerim daha sari renkli ve daha yagli. Bebegi bes danasi gibi yapacagim
Yarin asimiz var bakalim 1 hafta gecikmeli. Kilosunu da olcerler sanirim. Hala cok minnak geliyor gözüme.