Sen mesela onları içirip onun yerine sagsana 2 o gun günde. Çalışmaya başlayınca ihtiyaç olacak. Ben döndürmeye basladim bu şekilde.
Üc tane biberonu var birinden biraz içti oda yava yuta yuta sözde anticolic miydi neydi ama bildigin agzını yakalamaya calısa calısa içti sonrada tüm gece gazdan canı cıktı
İçemiyor biberonla kaç kere denedik olmuyor anca kasıkla verebilirim oda işkence gibi yarısını alıyor yarısını atıyor zaten kücücük kücücük veriyorum falan

Benim o sekilde cok sutum birikti acaba tarihleri gecmeden nasil icirsem. Sut saklama kaplari daha gec cozunuyor sut saklama posetine gore.
Erken başlamışsın biriktirmeye , e gelen sütün günü döndürüyorsa erken stokladıkladın boşta kaldı dimi 😬😅 bilmiyorum ki ne yapmak gerekir
Ben aventin saklama kanından sipariş vermiştim, hepsi burada tedarik edememiş para iadesi vermiş , poşetle dondurmak gayet rahat gerek kalmadı kaplara

En zor günleri atlattık. Hepimizin kaynanası sözleşmiş gibi aynı şeyleri yaşatmış. Benim hiç umrumda değil artik. Sizin de olmasın. Aksine daha da güçlendim. Devran da dönecek elbet...
Atlattikta normal hicbir sey olmamis gibi davranamiyorum ama oyle davranmam bekleniyo

Ooo ne fikirler ne fikirler
biri yogurt yap der morcivertkedi morcivertkedi biri yüzüne sür der :D
Kek yapıp icine koyayım oldu olcak :D
Kizim dokme iste. At dondurucuna donsun. Sicak su ile cok cabuk cozuluyor. Sagar sagmaz ben atiyorum dondurucuya. Hatta gidip kendime dondurucu aldim sutler guvenle donsun diye. Buzdolabinin ustundeki dondurucu kisminda ayari yok diye gidip derece ayari olan dondurucu aldim. - 20 derecede donduruyorum.

Erken başlamışsın biriktirmeye , e gelen sütün günü döndürüyorsa erken stokladıkladın boşta kaldı dimi 😬😅 bilmiyorum ki ne yapmak gerekir
Ben aventin saklama kanından sipariş vermiştim, hepsi burada tedarik edememiş para iadesi vermiş , poşetle dondurmak gayet rahat gerek kalmadı kaplara
Kaplardan ben aldim 10lu. Direk biberon emzigini takmak icin aparati da var. Biberona bosaltmadan bebege verebiliyorsun. Ama soyle bir sikintisi var, sutu posete gore daha gec cozduruyorsun daha gec isiniyor. Soyle de bir avantaji olacak ek gidaya gecince icinde corbalar yemekler tasinabilir bebek icin.

Bugun eylul ayindan olan sutten cozdurup verdim bebege. Ben sutu yeni sagdigimda kokladim. Bir de cozdurdugum sutu isitinca biberondan kokladim. Kokusi yeni sagilmis gibi. Eylul ayindan olan sutlerim daha sari renkli ve daha yagli. Bebegi bes danasi gibi yapacagim 😁
Yarin asimiz var bakalim 1 hafta gecikmeli. Kilosunu da olcerler sanirim. Hala cok minnak geliyor gözüme.

Kizlar bende sizinle bir sey paylasmak istiyorum. annemin durumu malum dogumda kv geldi fakat daha dikislerim acirken döndü diye kirginligim malum..bugune kadar tek bir sozumus bile yoktu birbirimize sabah kalkinca gider öperdim..yine sagolsunlar her seyimizi yaptilar borcsuz harcsiz evlendik ama annem bu haldeyken ben annemin boslugunu bir nebze doldurur sanmistim..doguma 1 hafta kala gorumcemi birakmaya geldiler sinoptan ve ustune basa basa gelmeye niyetimiz yoktu kizi birakalim ddik dediginde bile icim ciz etti..her neyse dogumdan sonra cocugu kucagina bile almadi sonra yakin arkadasima pek almadim kiskanmasin diye demis (eltimde yasadigi seyler var sanirim) yani soguk,umarsiz geldi bana..babam gelmisti doguma ayagimi kaldircam baba ayagimi tutsana dedim daha hastanede anladimki hayir anandan babandan baska.ve hic destek dahii almadim.4gun mutfakta yemek yapti.cocugun gobegi dusmemisti ki gitti..bu arada cocuga burma bilezik takti..keske maddi destek yerine maneviyati hissetseydim dedim.onlara gore gorevleri tamamdi..gelelim mevzuya

29 ekim tatildi esim gidelim dedi..benimde mevlutu orda yapma planim vardi.. konusmustuk..fakat gelicez dedigimizde hic mevlutten falan bahsedilmedi hatta esim ne yaocaksan yap bak geliyoruz falanda dedi..mevlut cokta elzem degil ama sonucta bizim taraf dagilmis durumda..kimsenin hali yok hasta pesinde gezmekten..beklerdimki babanne olarak yapmasini..esimede dün gece dedim ben annem hastalandiktan sonra anneni bir nebze olsun yukumu hafifletir diye bekledim..anne yerine koyarim belki dedim..sadece sustu esim..annesi giderkende surat astiginda annesinin yaninda ne bu guvensizlik kendine biz yapariz demistim..
Simdi vazgectik gitmekten.esim ya cok kucuk daha 2 aylik olmadi korkuyorum dedi 5 saatlik yola bende bosver dedim sinop soguk bir de..aksam aradik saka mi yapiyosun diyo ogluna :))) hani oglum cocuk kucuk falan yokta tüh diger torunlar uzulcek bekliyolardi diyo hala..

gittikten sonra her gün hem agladim hem isimi yaptim.her yemek yapisimda tek kaldigimda hirslandim.. 1hafta kalsaydi sutum yerine gelseydi yorulmazdim bu kadar dedim..gittikten sonra bir kac gun hep aradi aramadim artik o da aramiyo..gitmeyisimizdende algilamistir belki..yakin arkadasima aslinda az daha kalsam olurdu ama esimi birakamiyorum demis (aslinda yaptigininda farkinda ) yani cok severek gittgim o yerlere artik cocugumu sakinarak giderim gidersem ve 40 yilda bir giderim bayrami seyranida kalmadi bu zamana kadar kendi aileme gitmez oraya giderdim ama artik yok..esimede dedim sen istersen kasim ayinda git o da annesine oyle dedi ben tek gelecegim diye..

Velhasil anadan baska yarr yokmus..annen yoksa kimsende yokmus 💞
Ah bu kadınların kadınlara yaptığını kimse yapmıyor , üzücü gerçekten öyle zor bir süreçten geçip sonra doğum lohusalık .. üstüne yanlız, desteksiz ve kırgın..o kadar güçlü kalmaya çalışmak çok yıpratıcı hemde tecrübesiz yeni anneyken , hayat hepimize farklı süprizlerle geliyor. Bak bende kendimi o kadar şanslı hissediyordum ki her gün şükrediyordum , bir problemde benden vazgeçtiler tamamen üstelik evimin huzurunu da götürdüler 😟 eşimle biri mi konuştu bilmiyorum ama çabuk adapte oldu , ailesinin pozitif bir adım atmayacağını çok iyi biliyor , kadımlar birbirine girdi diye düşünüyor bizi durduramadı 😔 Biz normal hayatımıza devam ediyoruz sadece özelimiz pek yok flörtümüz yok sanırım bunun için zaman gerekecek , arada dalıp gidiyoruz ben kızıma ninni söylerken ağlıyorum , sevdiğin adamın ailesi tarafından haksızlığa uğramak çok ağır. Bundan sonraki süreç nasıl olacak bizim için belirsiz , ben artık o eve gidemeyeceğim eşimde genelde bizimle kendi ailesyle daha az vakit geçirecek çünkü küçük bebeğimiz var , ama özel günlerde bebeğimiz bir orası bir burası telef olacak gibi hissediyorum , hep bir yanımız eksik kalacak 🥺😭

Bugun eylul ayindan olan sutten cozdurup verdim bebege. Ben sutu yeni sagdigimda kokladim. Bir de cozdurdugum sutu isitinca biberondan kokladim. Kokusi yeni sagilmis gibi. Eylul ayindan olan sutlerim daha sari renkli ve daha yagli. Bebegi bes danasi gibi yapacagim 😁
Yarin asimiz var bakalim 1 hafta gecikmeli. Kilosunu da olcerler sanirim. Hala cok minnak geliyor gözüme.
Oh süper aynı tazelikte kalması
İnşallah bebişlerimiz aşı sonrası ateşlenmez
Bizde bugün kalça ultrasonu çekildik iyi çıktı şükür

Back
X