- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 39
Neler kullanmadigimi yazsam daha kisa surer :)Konuyla ilgisi yok ama benim de sol meme ucu taa hamilelikten catladi. O zamandan başladım zeytinyağı kremler vs. Ama geçmedi emzirmeye başlayınca yarıldı kaniyo arada emzirirken agladigimi biliyorum. Siz neler kullandınız ise yaradı mi?
Tabi 4aya kadar kullanılması gerekiyor yenidoğan icinde olan bi model değilseH honey bunch E Elwing6 yarın gün boyu dısarıda olucaz. önce doktor sonra alısveris. yanıma kanguru da alıcam yengemden. yenidoğan aparatı kullanıyo musunuz?
Tabi 4aya kadar kullanılması gerekiyor yenidoğan icinde olan bi model değilse
aynen öyle bide carters yani giyemezse acırım
Ya bi tulumu varda takimlarda nasil olur kestiremedim..sizede sorayim dedim..6ay alayim bolbol giysinkalıpları küçük sen 6 ay al bütün kış lazım olur bende 6 aylık polar tulumu var 1 ay sonra olur yanikışın rahat giyer
Tabii canim kullaniyorum biraz daha yukarida duruyorH honey bunch E Elwing6 yarın gün boyu dısarıda olucaz. önce doktor sonra alısveris. yanıma kanguru da alıcam yengemden. yenidoğan aparatı kullanıyo musunuz?
Mamajonun silikon ucunu denedin mi benim kız onu çok seviyordu, gerçi ben de şimdi bıraktırmakla uğraşıyorumBenim kızım emmeyi iyice bıraktıkitliyor ağzını sonra israr edersem bir yaygara koparıyor. Meme uçları küçük olunca zaten pek isteyerek emmiyordu silikon uc aldım birkaç tane farklı markanin onlar da büyük geldi füze gibi yine beceremedik.Ben grip olmustum kizıma da bulaşınca sagıp verdim aman daha kötü olmasın bide zorlanmasın fln diye.şimdi hiç istemiyor memeyi zaten mama takviyeli gidiyoruz.sık sık sagmaya çalışıyorum fakat hep söylendiği gibi bebek emdikce artıyor sanki.inşallah olan süt de bitmez
Tabi 4aya kadar kullanılması gerekiyor yenidoğan icinde olan bi model değilse
tamamdır sorayım var mı aparatı. yoksa almam hiç. randevu var yarın kendime de alısveris yapmam lazım bi sekil halledicezTabii canim kullaniyorum biraz daha yukarida duruyor
Bazı modellerin kendinden oluyor mesela ben solomom aldım ya bir hafta sonra yeni ürününü tanıttı yenidoğan aparatsız kendinden ayarlamalı diyetamamdır sorayım var mı aparatı. yoksa almam hiç. randevu var yarın kendime de alısveris yapmam lazım bi sekil halledicezparcalı bulutlu gösteriyo burayı amaa. hic olmadı doktordan sonra döneriz
anladım canım tesekkür ederim :) onun da solomombaby. hiç olmadı battaniyeyle hallederim iyice izleyim de. zaten rahat olup olmadıgını anlarım sanırımBazı modellerin kendinden oluyor mesela ben solomom aldım ya bir hafta sonra yeni ürününü tanıttı yenidoğan aparatsız kendinden ayarlamalı diye
Aslında kalın bi battaniyeye sarsan popo kısmınada kücücük bi yastık koysan iş görür mantık cok farklı değil cünku
Bence de ya sonuçta kış için alıyorsun 4 ay giyer , birde rahat etsin hemen küçülmesinYa bi tulumu varda takimlarda nasil olur kestiremedim..sizede sorayim dedim..6ay alayim bolbol giysincokta guzel oluyorlar
Yok yok biliyormus gibi soyledin yazarken hani hissetmissin tam da dedigin gibi oldu gecmiste demek istemistim.Cok bilmiyorum bilememde nitekim geldiginiz sonuc ve cogu arkadasinda belirttgi gibi kocanizin saygisizligiyla bitmis..size emek vermesi ailenizi rencide etmesini gerektirmiyor ben bunu demek istiyorum..siz uzulsenizde affedersiniz ailenizi ama o affetmez.. o yuzden bazi seyleri farkli yansitabilmek bir sorun varsada en guzeli.neyse ya bu forumda kimsenin ozel hayatina dair yorum yazmamak lazim..hem yaziyorsunuz hemde cok mu biliyorsunuz falan oluyo.sanirim istemedigin yönde msj yazdim..esin hakli falann desem hosuna gidecekti ama uzgunum yani cok saygisizca durumla karsi karsiya birakmissin anneni ne olursa olsun o senin annen.bir yanda sevdigim adam bir yanda annem demek gibi bi ikilem bile sahsen kabul edilemez benim icin..yine arkadasin dedigi gibi bizde anne olduk hicbir emegi olmasa bile 9 ay agrisi sancisi yeter.hassas konular bunlar..annelik evlatlik o yuzden daha fazla yazmayayim ben. Herkesin yasanmisligi kendine sonucta
Gitmeyi dusundum ama annemin evinde kopek var yavrum kucuk simdi orda bikac gun kalmaya cesaret edemedimKocayı bırak annenlerde yavrunla kal bikaç gün misafir gibi gündüz git aksam dön yapma
Anlıyorum eşini cok seviyorsun ama bu kadar aileni eşin tarafından ezdirme
Evet arkadas dogru anlamis. Yok hic onemli degil yazi dilinde insanlar yanlis anlayabiliyorlar. Esimi ben de hakli gormuyorum bazi noktalarda hatta dedim ya gecmiste yasadiklarimcve yansittiklarim yuzunden sanirim bazi seyleri yapmaya daha cok cesaret edebilmis. Evet cok cok seviyorum ama karsisinda annem ve ona yaptiklari var. Annem ve esim derken ikilemde kaldigimi soylemeye calismadim. Esim ve annemin, hayatta sevdigim 2 insanin bunlari yasamasi brni daha cok uzdu bunu anlatmaya calistim.Bilmiyorum oylede olabilir 8 saat uykusuz kalmis anne kafasioyleysede kusura bakma P Pekmutlu zaten durumuna cok uzuluyorum en basindan beri.dilim dondugunce anlatmaya calistim kendimce.. ama yine katildigim nokta var esin hakli desem mutlu olacagi sanirim cok cok seviyor esini bu yuzdende bazi seyleri gormek zorlasiyor sanirim
Iste zaten onu yapabilse bunlar yasanmayacakti. Ben kvmi cok severim o da beni kizi gibi gordu bu zamana kadar. Ama o odada kavga edeceklerini anladigim an cikart sunu odadan dedim ve hamle bile yapmadi ya o da bana cok agir geldi. Sanki tum bunlarin yasanmasini ister gibiydi. Kp bir gun oncesinde ben ordayken hicbir sorjn cikmayacak demisti. O kavga sirasinda odada yoktu. Esimi annrsi odadan cikarmayinca babami ara dedim onu da yapmadı.. kabus gibiydiBu arada kayınvaliden nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyor insan oğlunu sakinleştirir o da bir anne neticede
Evet valla bende huyuna gidiyorum küçük hanımın , uykudan uyanırken emziriyorum, piş piş layarak ayakta da emzirmişliğim varMamajonun silikon ucunu denedin mi benim kız onu çok seviyordu, gerçi ben de şimdi bıraktırmakla uğraşıyorumsakin olduğu, uykulu olduğu anlarda emzirmeye çalış, çok açken ya da gerginken değil. Ağzına biraz şırınga ile süt veya mama sık öyle memeni tutturmaya çalış. Asla ağlarken zorlama yoksa iyice fobi oluyormuş meme. Bi de denemediysen eds dene emmelerini sağlıyor, ama eds denersen gri uçlu sonda al. Benim kız da emiyor doğru düzgün bunları uyguluyorum şuan ben de. Bi de farklı pozisyonlarda emziriyorum futbolcu tutuşu mu ne onu sevdi mesela. Ayağa kalkıp kucağımda sallayarak pışpışlayarak emziriyorum, kolik müzikleri fön sesi vs ile emziriyorum. Bi amuda kalkmadığım kaldı
Insallah kisa zamanda cozersin zTen zor zamaar geciriyoruz bir de kafa yorgunlugu moral bozuklugu cok kötü.umarim annen anlayabilirEvet arkadas dogru anlamis. Yok hic onemli degil yazi dilinde insanlar yanlis anlayabiliyorlar. Esimi ben de hakli gormuyorum bazi noktalarda hatta dedim ya gecmiste yasadiklarimcve yansittiklarim yuzunden sanirim bazi seyleri yapmaya daha cok cesaret edebilmis. Evet cok cok seviyorum ama karsisinda annem ve ona yaptiklari var. Annem ve esim derken ikilemde kaldigimi soylemeye calismadim. Esim ve annemin, hayatta sevdigim 2 insanin bunlari yasamasi brni daha cok uzdu bunu anlatmaya calistim.
InsallahInsallah kisa zamanda cozersin zTen zor zamaar geciriyoruz bir de kafa yorgunlugu moral bozuklugu cok kötü.umarim annen anlayabilir
O markayi da almistimMamajonun silikon ucunu denedin mi benim kız onu çok seviyordu, gerçi ben de şimdi bıraktırmakla uğraşıyorumsakin olduğu, uykulu olduğu anlarda emzirmeye çalış, çok açken ya da gerginken değil. Ağzına biraz şırınga ile süt veya mama sık öyle memeni tutturmaya çalış. Asla ağlarken zorlama yoksa iyice fobi oluyormuş meme. Bi de denemediysen eds dene emmelerini sağlıyor, ama eds denersen gri uçlu sonda al. Benim kız da emiyor doğru düzgün bunları uyguluyorum şuan ben de. Bi de farklı pozisyonlarda emziriyorum futbolcu tutuşu mu ne onu sevdi mesela. Ayağa kalkıp kucağımda sallayarak pışpışlayarak emziriyorum, kolik müzikleri fön sesi vs ile emziriyorum. Bi amuda kalkmadığım kaldı
Bizimki de kapıdan yemek verip kaçıyor, diğer 20Ayy ne babanneler var bizimkinin 4.gün donüsünü unutamiyorum :))))) gecende geldiler 1gun kalip dondulersevmelik..
O şahsa teyze değil de insan bile denemez o söylediği laftan sonra. Konuyu pek bilmiyorum ama annenle ne yaşarsan yaşa annendir, teyzene ne oluyor, müdahil olmasın aile içi mevzulara.Insallahcok tesekkurler desteginiz icin insallah suraya cok daha guzel seyler yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?