Neler kullanmadigimi yazsam daha kisa surer :)
Lansinoh lanolin (8. ayda basladim)
Madela purelan
Garmastan
E vitamini kapsulu
Miracle nipple cream ( cok pahali ama en etkisiz krem buydu)
Lahana koydum
Aventin kalkanlarini hep kullandim
Hindistancevizi yagi
Karabas otu
Sari kantaron yagi
Karbonat
Kendi sutum... aklima gelmeyenler de vardir muhakkak. Maalesef hicbiri ise yaramadi. Ben de kendi haline biraktim artik.

Mamajonun silikon ucunu denedin mi benim kız onu çok seviyordu, gerçi ben de şimdi bıraktırmakla uğraşıyorum sakin olduğu, uykulu olduğu anlarda emzirmeye çalış, çok açken ya da gerginken değil. Ağzına biraz şırınga ile süt veya mama sık öyle memeni tutturmaya çalış. Asla ağlarken zorlama yoksa iyice fobi oluyormuş meme. Bi de denemediysen eds dene emmelerini sağlıyor, ama eds denersen gri uçlu sonda al. Benim kız da emiyor doğru düzgün bunları uyguluyorum şuan ben de. Bi de farklı pozisyonlarda emziriyorum futbolcu tutuşu mu ne onu sevdi mesela. Ayağa kalkıp kucağımda sallayarak pışpışlayarak emziriyorum, kolik müzikleri fön sesi vs ile emziriyorum. Bi amuda kalkmadığım kaldı

Tabi 4aya kadar kullanılması gerekiyor yenidoğan icinde olan bi model değilse
Tabii canim kullaniyorum biraz daha yukarida duruyor
tamamdır sorayım var mı aparatı. yoksa almam hiç. randevu var yarın kendime de alısveris yapmam lazım bi sekil halledicez parcalı bulutlu gösteriyo burayı amaa. hic olmadı doktordan sonra döneriz

tamamdır sorayım var mı aparatı. yoksa almam hiç. randevu var yarın kendime de alısveris yapmam lazım bi sekil halledicez parcalı bulutlu gösteriyo burayı amaa. hic olmadı doktordan sonra döneriz
Bazı modellerin kendinden oluyor mesela ben solomom aldım ya bir hafta sonra yeni ürününü tanıttı yenidoğan aparatsız kendinden ayarlamalı diye
Aslında kalın bi battaniyeye sarsan popo kısmınada kücücük bi yastık koysan iş görür mantık cok farklı değil cünku

anladım canım tesekkür ederim :) onun da solomombaby. hiç olmadı battaniyeyle hallederim iyice izleyim de. zaten rahat olup olmadıgını anlarım sanırım

Yok yok biliyormus gibi soyledin yazarken hani hissetmissin tam da dedigin gibi oldu gecmiste demek istemistim.

Evet arkadas dogru anlamis. Yok hic onemli degil yazi dilinde insanlar yanlis anlayabiliyorlar. Esimi ben de hakli gormuyorum bazi noktalarda hatta dedim ya gecmiste yasadiklarimcve yansittiklarim yuzunden sanirim bazi seyleri yapmaya daha cok cesaret edebilmis. Evet cok cok seviyorum ama karsisinda annem ve ona yaptiklari var. Annem ve esim derken ikilemde kaldigimi soylemeye calismadim. Esim ve annemin, hayatta sevdigim 2 insanin bunlari yasamasi brni daha cok uzdu bunu anlatmaya calistim.

Bu arada kayınvaliden nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyor insan oğlunu sakinleştirir o da bir anne neticede
Iste zaten onu yapabilse bunlar yasanmayacakti. Ben kvmi cok severim o da beni kizi gibi gordu bu zamana kadar. Ama o odada kavga edeceklerini anladigim an cikart sunu odadan dedim ve hamle bile yapmadi ya o da bana cok agir geldi. Sanki tum bunlarin yasanmasini ister gibiydi. Kp bir gun oncesinde ben ordayken hicbir sorjn cikmayacak demisti. O kavga sirasinda odada yoktu. Esimi annrsi odadan cikarmayinca babami ara dedim onu da yapmadı.. kabus gibiydi

Evet valla bende huyuna gidiyorum küçük hanımın , uykudan uyanırken emziriyorum, piş piş layarak ayakta da emzirmişliğim var

Insallah kisa zamanda cozersin zTen zor zamaar geciriyoruz bir de kafa yorgunlugu moral bozuklugu cok kötü.umarim annen anlayabilir

O markayi da almistim
Uyku sersemiyken vermeyi denedim yine başladı bağırmaya aglamaya gozunde yaş da yok sanki bir yerine bir şey yapmisim gibi:) bütün tavsiyeleri deneyeceğim yoksa tamamen birakacak teşekkür ederim

Ayy ne babanneler var bizimkinin 4.gün donüsünü unutamiyorum :))))) gecende geldiler 1gun kalip donduler sevmelik..
Bizimki de kapıdan yemek verip kaçıyor, diğer 20
yaşındaki torununa bakıyor Makarnasını yapıyor, odasını temizliyor ütüsünü yapıyor vs. Ben çamaşır asarken 10 dakikalığına çağırdım bi defa, kaç kere sordu çok işin kaldı mı diye

Insallah cok tesekkurler desteginiz icin insallah suraya cok daha guzel seyler yazabilirim
O şahsa teyze değil de insan bile denemez o söylediği laftan sonra. Konuyu pek bilmiyorum ama annenle ne yaşarsan yaşa annendir, teyzene ne oluyor, müdahil olmasın aile içi mevzulara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…