- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
İpek ?İkinciler daha rahat oluyormuş hadi inşallahikincide lohusalıkta yanımda kim duracak acaba
Biraz ele avuca gelince kuzunuda alıp annenlere ziyarete git bikac gün kal bence emin ol buzlar torun askıyla eriyecektirAnnem esime bsey demememe cok kirilmis. Orda sesini cikarmaliydin dedi hakli da ama ben daha sezaryenden cikali dakikalar gecmis olaylari bile cok net hatirlayamiyorum. Esime sonrasinda kizfim konustum ama o an da bir seyler yapmaliydim. Sadece kvme cikart odadan dedim o da yapmadi. Ben de cok sucluyum bu durumdanasil unutacagiz nasil duzelecek ne yapmam gerek hic bilmiyorum
Zaten dedim annrme memlekete geldigimde biz heo kvlerde kaliyorduk ama gunduz annemde oluyordum hep. Dedim anne yine oyle olacak zatrn oraya geldikce gorusuyorduk yine oyle gorusucez. Esikin gorusturmeuecegini dusunuyor herhalde, insallah dedi. Esim de zaten boyle bir sey yapamazBiraz ele avuca gelince kuzunuda alıp annenlere ziyarete git bikac gün kal bence emin ol buzlar torun askıyla eriyecektir
Cok bilmiyorum bilememde nitekim geldiginiz sonuc ve cogu arkadasinda belirttgi gibi kocanizin saygisizligiyla bitmis..size emek vermesi ailenizi rencide etmesini gerektirmiyor ben bunu demek istiyorum..siz uzulsenizde affedersiniz ailenizi ama o affetmez.. o yuzden bazi seyleri farkli yansitabilmek bir sorun varsada en guzeli.neyse ya bu forumda kimsenin ozel hayatina dair yorum yazmamak lazim..hem yaziyorsunuz hemde cok mu biliyorsunuz falan oluyo.sanirim istemedigin yönde msj yazdim..esin hakli falann desem hosuna gidecekti ama uzgunum yani cok saygisizca durumla karsi karsiya birakmissin anneni ne olursa olsun o senin annen.bir yanda sevdigim adam bir yanda annem demek gibi bi ikilem bile sahsen kabul edilemez benim icin..yine arkadasin dedigi gibi bizde anne olduk hicbir emegi olmasa bile 9 ay agrisi sancisi yeter.hassas konular bunlar..annelik evlatlik o yuzden daha fazla yazmayayim ben. Herkesin yasanmisligi kendine sonucta@ev
Ya sanki biliyormus gibi yazmissin. Soyle bir durum olmustu biz beraber universiteyi okuduk esimle. O zaman annem de babam da maddi olarak destek olmadi bana. Annem kardesim oldugu icin oma bakiyordu babamla ayrilar. Babam yurt parami odyecekti sadece ben esim sayesinde bir ise girdim okuldan kalan zamanlarimda orda çalışıyordum. Hatta bir kere babam para gondermedi esim odemisti yurt paramı. Sonra annrm emekli olmus ben bilmiyordum fln bunlara hep esim sahit oldu ve sonuc dedigin gibi oldu. Ben de sucluyum her seyi ona yansittigim icin sanirim almam gereken ders bu
Kuru döddler yaBen hiç korkmuyorum nedne cunku bugun bildigin tuvalet egitimindeymişiz gibi kendi üstü bası örtüsü hırkam ve yerdeki öbek kadar kaka yaptı
Cok zor değil temizlemesi deneyimledim
Prima 2 numara bize yaramadı dünde kıyafetime kadar taşırmıştı sagolsun Allahtan bicok kişi gitmiştide değiştirdik üstümüzü :)
Evet gorumcemlede oyleyim (ki normalde cok canayakinimdir) esime aradaki mesafeyi asamiyorum hic demisEn iyisi mesafeli olmak. Mesafe candir
Eds nedir bende deneyeyimBen de göğüs ucuyla emziriyordum onsuz asla emmiyordu sonra sagdıgım sütü ve mamayı Eds sistemiyle vermeye başladım ikinci gün mememi uç olmadan tutmaya başlamıştı siz de deneyin isterseniz
Kocayı bırak annenlerde yavrunla kal bikaç gün misafir gibi gündüz git aksam dön yapmaZaten dedim annrme memlekete geldigimde biz heo kvlerde kaliyorduk ama gunduz annemde oluyordum hep. Dedim anne yine oyle olacak zatrn oraya geldikce gorusuyorduk yine oyle gorusucez. Esikin gorusturmeuecegini dusunuyor herhalde, insallah dedi. Esim de zaten boyle bir sey yapamaz
Mama kalintisi kalmasın pamukcuk olmasın diye su veriyorum ben.ebe bugün yine soyledi mamadan sonra ver diye.hatta benim kız çok seviyor suyu geçen ortalığı yıktı meğer suymuş derdi sordum bir sıkıntı olur mu diye ihtiyaci kadar içer zaten sıkıntı olmaz dediBugün doktor kontrolü vardi. Bir ayda 600gr almis. 3.900 Dr mama başlayalım dedi. Aptamil veya evolvia öneriyoruz dedi. Evolvia aldık aptamilin gaz sorunu var diye. Emzirdikten sonra 60 cc ver uç öğün dedi. Az önce verdim de Dr a sormayi unuttum mamadan sonra su veriyo musunuz sanki öyle bisey duymuştum
Uykusu varsa omzuma alıp sırtına hafifçe pat pat vurduğumda yine uyuyor. Hatta ağladığında falanda böyle sakinleşiyorKızlar benim kuzum emzirirken uyuyor sonra gazını çıkarıyorum tabi o sırada uyanıyor ve bir daha çok zor uyutuyorum hatta bazen uyutamıyorum. Gazını çıkarmadan direkt yatırsam bu sefer de ya kusuyor ya da onu rahatsız ediyor kısa süre sonra yine uyanıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz?
Bence biliyormus gibi yazmissiniz diyerek imada bulunmamis arkadas. Evet dediginiz gibi durumlar demek istemis. Yani ben tum yorumdan bunu anladim :)Cok bilmiyorum bilememde nitekim geldiginiz sonuc ve cogu arkadasinda belirttgi gibi kocanizin saygisizligiyla bitmis..size emek vermesi ailenizi rencide etmesini gerektirmiyor ben bunu demek istiyorum..siz uzulsenizde affedersiniz ailenizi ama o affetmez.. o yuzden bazi seyleri farkli yansitabilmek bir sorun varsada en guzeli.neyse ya bu forumda kimsenin ozel hayatina dair yorum yazmamak lazim..hem yaziyorsunuz hemde cok mu biliyorsunuz falan oluyo.sanirim istemedigin yönde msj yazdim..esin hakli falann desem hosuna gidecekti ama uzgunum yani cok saygisizca durumla karsi karsiya birakmissin anneni ne olursa olsun o senin annen.bir yanda sevdigim adam bir yanda annem demek gibi bi ikilem bile sahsen kabul edilemez benim icin..yine arkadasin dedigi gibi bizde anne olduk hicbir emegi olmasa bile 9 ay agrisi sancisi yeter.hassas konular bunlar..annelik evlatlik o yuzden daha fazla yazmayayim ben. Herkesin yasanmisligi kendine sonucta
2.el falan almayı düşünürsen d.lap uygulamasında cok uyguna pompalar var medela avent wsAh bide vermesem ne olur demekki ama yetmiyor belliki
Bende alayım o modelden dolar olmus bilmem kac bi daha medela alamam garantiside olmuyor hem
burdaki distribütörlüğüne yazdım gerci belki tamir ederler gelecek cevaba göre aksiyon alıcam
Kesinlikle mesafe önemli.benim ailem de eşimin ailesi de aynı memlekette tatillerde gelince iki evde de kalırız vs.ama hiç öyle içli dışlı olmam hatta kp,isis bize soğuk davranıyor demiş.Böyle gayet iyi ne samimi ne çok uzak.Eşim işi dolayısıyla evimize döndü ben annemdeyim beni zorlamiyor eşim illa git bizimkilerde kal diye nasıl rahat edeceğimi biliyor cunku.ha torunlarını kaçıracak değilim istedikleri zaman gelir görürler ben de gidiyorum arada.Kv önceden işi bırakıp güya çocuğuma bakacaktı şimdi lafını bile etmiyor çoğu şeyleri de zaten lafta.o yüzden de soğudum aslinda.hayırlısıEvet gorumcemlede oyleyim (ki normalde cok canayakinimdir) esime aradaki mesafeyi asamiyorum hic demisonu bildii iyi oldu dedim (icimden tabi)
Bilmiyorum oylede olabilir 8 saat uykusuz kalmis anne kafasiBence biliyormus gibi yazmissiniz diyerek imada bulunmamis arkadas. Evet dediginiz gibi durumlar demek istemis. Yani ben tum yorumdan bunu anladim :)
Evet ben bu konuyla ilgili yorumlariniza katiliyorum sizin. 49 gunluk bebegim benim. Oyle zorlu geciyor ki gunler. Uykusuzluk, yetememe endisesi, hala daha kanayan meme uclarim, vucudumdaki catlaklar, sarkiklar... Hicbir anne boyle bi muameleye maruz kalmamali. Ne zor buyuyor bi insan. Annesinin de hatali oldugu yerler var ama esi ne olursa olsun alttan almaliydi bence. Umarim duzelir aralari.Bilmiyorum oylede olabilir 8 saat uykusuz kalmis anne kafasioyleysede kusura bakma P Pekmutlu zaten durumuna cok uzuluyorum en basindan beri.dilim dondugunce anlatmaya calistim kendimce.. ama yine katildigim nokta var esin hakli desem mutlu olacagi sanirim cok cok seviyor esini bu yuzdende bazi seyleri gormek zorlasiyor sanirim
Umarim bir de bu streslerin uzerine moral bozuklugunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cok zor.hicbir anne uzulmesinEvet ben bu konuyla ilgili yorumlariniza katiliyorum sizin. 49 gunluk bebegim benim. Oyle zorlu geciyor ki gunler. Uykusuzluk, yetememe endisesi, hala daha kanayan meme uclarim, vucudumdaki catlaklar, sarkiklar... Hicbir anne boyle bi muameleye maruz kalmamali. Ne zor buyuyor bi insan. Annesinin de hatali oldugu yerler var ama esi ne olursa olsun alttan almaliydi bence. Umarim duzelir aralari.
şimdi öyle 2 yaşına gelince kakaları bu kadar sevimli olmayacakBen hiç korkmuyorum nedne cunku bugun bildigin tuvalet egitimindeymişiz gibi kendi üstü bası örtüsü hırkam ve yerdeki öbek kadar kaka yaptı
Cok zor değil temizlemesi deneyimledim
Prima 2 numara bize yaramadı dünde kıyafetime kadar taşırmıştı sagolsun Allahtan bicok kişi gitmiştide değiştirdik üstümüzü :)
carters 3 polar tulum var kalıpları h&m ile aynı hemen hemen. 6 aylığı 5 aylıkken falan giyerKizlar carters kaliplarini bilen var mi ? Polarli takimlardan alicam ama ama 3 aylik mi 6aylik mi almak lazimzıbınlarda 3 -6 ya gectim hatta altta 6vaylik aldigimda oldu kalibina göre..o yelekler polarlar buyuk gelir mi 6 ? 3alsam 1ay sonra giydiremem mi acaba 3 demek 3e kadar mi yani ?
Bugünü bi atlatayim mamaya alissin da sonra belki bende veririm biraz. İlk verdiğimde almak istemedi yüzünü buruşturdu böyle sonra içti.Mama kalintisi kalmasın pamukcuk olmasın diye su veriyorum ben.ebe bugün yine soyledi mamadan sonra ver diye.hatta benim kız çok seviyor suyu geçen ortalığı yıktı meğer suymuş derdi sordum bir sıkıntı olur mu diye ihtiyaci kadar içer zaten sıkıntı olmaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?