Biraz ele avuca gelince kuzunuda alıp annenlere ziyarete git bikac gün kal bence emin ol buzlar torun askıyla eriyecektir

Biraz ele avuca gelince kuzunuda alıp annenlere ziyarete git bikac gün kal bence emin ol buzlar torun askıyla eriyecektir
Zaten dedim annrme memlekete geldigimde biz heo kvlerde kaliyorduk ama gunduz annemde oluyordum hep. Dedim anne yine oyle olacak zatrn oraya geldikce gorusuyorduk yine oyle gorusucez. Esikin gorusturmeuecegini dusunuyor herhalde, insallah dedi. Esim de zaten boyle bir sey yapamaz

Cok bilmiyorum bilememde nitekim geldiginiz sonuc ve cogu arkadasinda belirttgi gibi kocanizin saygisizligiyla bitmis..size emek vermesi ailenizi rencide etmesini gerektirmiyor ben bunu demek istiyorum..siz uzulsenizde affedersiniz ailenizi ama o affetmez.. o yuzden bazi seyleri farkli yansitabilmek bir sorun varsada en guzeli.neyse ya bu forumda kimsenin ozel hayatina dair yorum yazmamak lazim..hem yaziyorsunuz hemde cok mu biliyorsunuz falan oluyo.sanirim istemedigin yönde msj yazdim..esin hakli falann desem hosuna gidecekti ama uzgunum yani cok saygisizca durumla karsi karsiya birakmissin anneni ne olursa olsun o senin annen.bir yanda sevdigim adam bir yanda annem demek gibi bi ikilem bile sahsen kabul edilemez benim icin..yine arkadasin dedigi gibi bizde anne olduk hicbir emegi olmasa bile 9 ay agrisi sancisi yeter.hassas konular bunlar..annelik evlatlik o yuzden daha fazla yazmayayim ben. Herkesin yasanmisligi kendine sonucta

Kuru döddler ya bizim kizinda ustu genis poposu ufacik cok komik ondan belden ciki hep.gobek yapinca simdi sizmiyo

Kocayı bırak annenlerde yavrunla kal bikaç gün misafir gibi gündüz git aksam dön yapma
Anlıyorum eşini cok seviyorsun ama bu kadar aileni eşin tarafından ezdirme

Mama kalintisi kalmasın pamukcuk olmasın diye su veriyorum ben.ebe bugün yine soyledi mamadan sonra ver diye.hatta benim kız çok seviyor suyu geçen ortalığı yıktı meğer suymuş derdi sordum bir sıkıntı olur mu diye ihtiyaci kadar içer zaten sıkıntı olmaz dedi

Uykusu varsa omzuma alıp sırtına hafifçe pat pat vurduğumda yine uyuyor. Hatta ağladığında falanda böyle sakinleşiyor

Kizlar carters kaliplarini bilen var mi ? Polarli takimlardan alicam ama ama 3 aylik mi 6aylik mi almak lazim zıbınlarda 3 -6 ya gectim hatta altta 6vaylik aldigimda oldu kalibina göre..o yelekler polarlar buyuk gelir mi 6 ? 3alsam 1ay sonra giydiremem mi acaba 3 demek 3e kadar mi yani ?

Bence biliyormus gibi yazmissiniz diyerek imada bulunmamis arkadas. Evet dediginiz gibi durumlar demek istemis. Yani ben tum yorumdan bunu anladim :)

2.el falan almayı düşünürsen d.lap uygulamasında cok uyguna pompalar var medela avent ws

Evet gorumcemlede oyleyim (ki normalde cok canayakinimdir) esime aradaki mesafeyi asamiyorum hic demis onu bildii iyi oldu dedim (icimden tabi)
Kesinlikle mesafe önemli.benim ailem de eşimin ailesi de aynı memlekette tatillerde gelince iki evde de kalırız vs.ama hiç öyle içli dışlı olmam hatta kp,isis bize soğuk davranıyor demiş.Böyle gayet iyi ne samimi ne çok uzak.Eşim işi dolayısıyla evimize döndü ben annemdeyim beni zorlamiyor eşim illa git bizimkilerde kal diye nasıl rahat edeceğimi biliyor cunku.ha torunlarını kaçıracak değilim istedikleri zaman gelir görürler ben de gidiyorum arada.Kv önceden işi bırakıp güya çocuğuma bakacaktı şimdi lafını bile etmiyor çoğu şeyleri de zaten lafta.o yüzden de soğudum aslinda.hayırlısı

Bence biliyormus gibi yazmissiniz diyerek imada bulunmamis arkadas. Evet dediginiz gibi durumlar demek istemis. Yani ben tum yorumdan bunu anladim :)
Bilmiyorum oylede olabilir 8 saat uykusuz kalmis anne kafasi oyleysede kusura bakma P Pekmutlu zaten durumuna cok uzuluyorum en basindan beri.dilim dondugunce anlatmaya calistim kendimce.. ama yine katildigim nokta var esin hakli desem mutlu olacagi sanirim cok cok seviyor esini bu yuzdende bazi seyleri gormek zorlasiyor sanirim

Evet ben bu konuyla ilgili yorumlariniza katiliyorum sizin. 49 gunluk bebegim benim. Oyle zorlu geciyor ki gunler. Uykusuzluk, yetememe endisesi, hala daha kanayan meme uclarim, vucudumdaki catlaklar, sarkiklar... Hicbir anne boyle bi muameleye maruz kalmamali. Ne zor buyuyor bi insan. Annesinin de hatali oldugu yerler var ama esi ne olursa olsun alttan almaliydi bence. Umarim duzelir aralari.

Umarim bir de bu streslerin uzerine moral bozuklugunun ne demek oldugunu cok iyi biliyorum cok zor.hicbir anne uzulmesin konu her ne olursa olsun

Benim kızım emmeyi iyice bıraktı kitliyor ağzını sonra israr edersem bir yaygara koparıyor. Meme uçları küçük olunca zaten pek isteyerek emmiyordu silikon uc aldım birkaç tane farklı markanin onlar da büyük geldi füze gibi yine beceremedik.Ben grip olmustum kizıma da bulaşınca sagıp verdim aman daha kötü olmasın bide zorlanmasın fln diye.şimdi hiç istemiyor memeyi zaten mama takviyeli gidiyoruz.sık sık sagmaya çalışıyorum fakat hep söylendiği gibi bebek emdikce artıyor sanki.inşallah olan süt de bitmez

şimdi öyle 2 yaşına gelince kakaları bu kadar sevimli olmayacak
carters 3 polar tulum var kalıpları h&m ile aynı hemen hemen. 6 aylığı 5 aylıkken falan giyer

Bugünü bi atlatayim mamaya alissin da sonra belki bende veririm biraz. İlk verdiğimde almak istemedi yüzünü buruşturdu böyle sonra içti.
@Elwing6 bende anne sütüyle su ihtiyacı karsilaniyo diye biliyorum ama kararsız kaldım yarın belki veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…