İhtiyacı olmuyor hele de sadece anne sutuyle besleniyorsa fakat mama veriliyorsa pamukcuk olmasın diye bir çay kaşığı mamadan sonra veriliyor.siz yine de doktora danışın isterseniz

Aventin 15 mm olanı denediniz mi? Ben onu kullanıyorum memnunum

Aventin 15 mm olanı denediniz mi? Ben onu kullanıyorum memnunum
O kadar okumuş öğretmen olmuşum ama kafa basmiyor onun da olculerinin olacagina son zamanlarda unutkanlik da basladi zaten.
alıp gelip deniyorum hepsi koskocaman.satanlardan biri de uyarmiyorki.çok teşekkür ederim bu kez sipariş vereyim

2.el falan almayı düşünürsen d.lap uygulamasında cok uyguna pompalar var medela avent ws
2.ele karsı değilimdir ama agza alınacak hemde bebeğim için olan bişey hijyenik olmaz diye yapamam onu Allah korusun hastalık falan kapar bişey olur yüz iki yüz lira icin

Konuyla ilgisi yok ama benim de sol meme ucu taa hamilelikten catladi. O zamandan başladım zeytinyağı kremler vs. Ama geçmedi emzirmeye başlayınca yarıldı kaniyo arada emzirirken agladigimi biliyorum. Siz neler kullandınız ise yaradı mi?

İhtiyacı olmuyor hele de sadece anne sutuyle besleniyorsa fakat mama veriliyorsa pamukcuk olmasın diye bir çay kaşığı mamadan sonra veriliyor.siz yine de doktora danışın isterseniz
Çok teşekkür ederim yarın sağlık ocağında aşısı var. Orda hemsiremize sorayim bi

Hepimiz ayni seyi yasamisiz herkese bir seyler olmus bebeklerin dunyaya gelmesiyle..bosver dedigin gibi iyi boyle uzaktan uzaktannnn

Medela purelan kullan gercekten iyileştiriyor anında etki

Gumus kapak da benim cok isime yaradi hic yara olmadi gogus ucum..suan kullanmiyorm bile ilk gunler lansinoh surup kapakladim :)

Bu arada kayınvaliden nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyor insan oğlunu sakinleştirir o da bir anne neticede

kalıpları küçük sen 6 ay al bütün kış lazım olur bende 6 aylık polar tulumu var 1 ay sonra olur yani kışın rahat giyer

Ben mamadan sonra 1 çay kaşığı veriyorum, bi doktor ver dedi, diğer doktor ister ver ister verme dedi ben de ağzı temizlensin diye veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…