Bugünü bi atlatayim mamaya alissin da sonra belki bende veririm biraz. İlk verdiğimde almak istemedi yüzünü buruşturdu böyle sonra içti.
@Elwing6 bende anne sütüyle su ihtiyacı karsilaniyo diye biliyorum ama kararsız kaldım yarın belki veririm.
İhtiyacı olmuyor hele de sadece anne sutuyle besleniyorsa fakat mama veriliyorsa pamukcuk olmasın diye bir çay kaşığı mamadan sonra veriliyor.siz yine de doktora danışın isterseniz
Benim kızım emmeyi iyice bıraktı kitliyor ağzını sonra israr edersem bir yaygara koparıyor. Meme uçları küçük olunca zaten pek isteyerek emmiyordu silikon uc aldım birkaç tane farklı markanin onlar da büyük geldi füze gibi yine beceremedik.Ben grip olmustum kizıma da bulaşınca sagıp verdim aman daha kötü olmasın bide zorlanmasın fln diye.şimdi hiç istemiyor memeyi zaten mama takviyeli gidiyoruz.sık sık sagmaya çalışıyorum fakat hep söylendiği gibi bebek emdikce artıyor sanki.inşallah olan süt de bitmez
O kadar okumuş öğretmen olmuşum ama kafa basmiyor onun da olculerinin olacagina son zamanlarda unutkanlik da basladi zaten.
alıp gelip deniyorum hepsi koskocaman.satanlardan biri de uyarmiyorki.çok teşekkür ederim bu kez sipariş vereyim
2.ele karsı değilimdir ama agza alınacak hemde bebeğim için olan bişey hijyenik olmaz diye yapamam onu Allah korusun hastalık falan kapar bişey olur yüz iki yüz lira icin
Evet ben bu konuyla ilgili yorumlariniza katiliyorum sizin. 49 gunluk bebegim benim. Oyle zorlu geciyor ki gunler. Uykusuzluk, yetememe endisesi, hala daha kanayan meme uclarim, vucudumdaki catlaklar, sarkiklar... Hicbir anne boyle bi muameleye maruz kalmamali. Ne zor buyuyor bi insan. Annesinin de hatali oldugu yerler var ama esi ne olursa olsun alttan almaliydi bence. Umarim duzelir aralari.
Konuyla ilgisi yok ama benim de sol meme ucu taa hamilelikten catladi. O zamandan başladım zeytinyağı kremler vs. Ama geçmedi emzirmeye başlayınca yarıldı kaniyo arada emzirirken agladigimi biliyorum. Siz neler kullandınız ise yaradı mi?
İhtiyacı olmuyor hele de sadece anne sutuyle besleniyorsa fakat mama veriliyorsa pamukcuk olmasın diye bir çay kaşığı mamadan sonra veriliyor.siz yine de doktora danışın isterseniz
Kesinlikle mesafe önemli.benim ailem de eşimin ailesi de aynı memlekette tatillerde gelince iki evde de kalırız vs.ama hiç öyle içli dışlı olmam hatta kp,isis bize soğuk davranıyor demiş.Böyle gayet iyi ne samimi ne çok uzak.Eşim işi dolayısıyla evimize döndü ben annemdeyim beni zorlamiyor eşim illa git bizimkilerde kal diye nasıl rahat edeceğimi biliyor cunku.ha torunlarını kaçıracak değilim istedikleri zaman gelir görürler ben de gidiyorum arada.Kv önceden işi bırakıp güya çocuğuma bakacaktı şimdi lafını bile etmiyor çoğu şeyleri de zaten lafta.o yüzden de soğudum aslinda.hayırlısı
Konuyla ilgisi yok ama benim de sol meme ucu taa hamilelikten catladi. O zamandan başladım zeytinyağı kremler vs. Ama geçmedi emzirmeye başlayınca yarıldı kaniyo arada emzirirken agladigimi biliyorum. Siz neler kullandınız ise yaradı mi?
Annem esime bsey demememe cok kirilmis. Orda sesini cikarmaliydin dedi hakli da ama ben daha sezaryenden cikali dakikalar gecmis olaylari bile cok net hatirlayamiyorum. Esime sonrasinda kizfim konustum ama o an da bir seyler yapmaliydim. Sadece kvme cikart odadan dedim o da yapmadi. Ben de cok sucluyum bu durumda nasil unutacagiz nasil duzelecek ne yapmam gerek hic bilmiyorum
Kizlar carters kaliplarini bilen var mi ? Polarli takimlardan alicam ama ama 3 aylik mi 6aylik mi almak lazim zıbınlarda 3 -6 ya gectim hatta altta 6vaylik aldigimda oldu kalibina göre..o yelekler polarlar buyuk gelir mi 6 ? 3alsam 1ay sonra giydiremem mi acaba 3 demek 3e kadar mi yani ?
Hhoney bunchEElwing6
yarın gün boyu dısarıda olucaz. önce doktor sonra alısveris. yanıma kanguru da alıcam yengemden. yenidoğan aparatı kullanıyo musunuz?
Bugün doktor kontrolü vardi. Bir ayda 600gr almis. 3.900 Dr mama başlayalım dedi. Aptamil veya evolvia öneriyoruz dedi. Evolvia aldık aptamilin gaz sorunu var diye. Emzirdikten sonra 60 cc ver uç öğün dedi. Az önce verdim de Dr a sormayi unuttum mamadan sonra su veriyo musunuz sanki öyle bisey duymuştum