Kızlar biz bugün 2 aylık aşıları yaptırdık çok felâketti hiç dayanamadım babası yok yanımızda malesef ben tuttum aşı yapılırken ne kadar zor bişey çok ağladı sesi kesildi epey bi süre kaldı yavrum öyle en son dudaklarını titretti elim ayağıma dolandı ilk kez çok küçükler daha yaa öyle ağlamasalar ne olur ki

İpek 2 ay 8 günlük şuan 23 ekimde 4970 ti
Bilmiyorum şimd ne oldu ya süzüldü ya olduğu gibi kaldı sanki , doktor okadar beğendi ki gelişimini tebrik etti mükemmel fln dedi resmen doktor nazar değdirdi
hahaha masallahhh. kilo vermez canım da en kötü oldugu gibi kalır.

Kızlar yulaflı puding çok güzel süt yapıyor , ben sağlıklı beslenirken yiyordum yine yaptım hem Tatlı ihtiyacımı giderdi hemde süt
Tarif vereyim , 1 su bardağı süt ben laktozsuz kullanıyorum , 4 yemek kaşığı yulaf , 1 tatlı kaşığı kakao göz kararı keçiboynuzu pekmezi , hepsini yapışmaz tavada karıştırıp pişiriyorum , kaynadıktan sonra 5 dk daha karşıştıruorum biraz yoğunlaşıyor. Kaseye koyduktan sonra üstüne tercihe göre bir minik kare çikolata , ister soğutup ister ılık yiyorum , harika bir lezzet bence herkes denesin

5 2.ay icin ideal degil mi ya nolcakmis ki

Ay bilmiyorum ama çok moralim bozuluyor sütler ziyan oluyor bir taraftan yarı aç uyumaya çalışıyor gibi geliyor , gerçi aç olsa uyuyamaz ama belki gelişimi yavaşladı
bi kontrole götür için rahat etmiyosa. hem doktoru görürse daha iyi yanıt verir
5 2.ay icin ideal degil mi ya nolcakmis ki
bende daha sonra ayda 1 kg almış iyi değil mi dedim. iyi ama işte sütünü artırabilirsin vs dedi

Geçmiş olsun inşallah bugünü güzel atlatırsınızBizimkinin de bi hafta sonra

E Elwing6 mamanız combiotic ondan mı acaba? Biz de hipp combiotic e geçicez sanırım, aptamil conformil de çare olmadı.

Ya hepsinin ayri aciklamalari var aslinda annem de anneannemden boyle gormus. Ben anneme de soyledim 3.5 yil gelmemesinin evimi gormek istememesinin beni ne kadsr kirdigini. Ama o kadar zaman boyunca her gjn telefonda konustuk destegini ten temasi olarak degil ama sesiyle bile hissettim. Bu olaydan sonra sunu farkettim. Kizinin veya oglunjn evine gelip gormesi gerekli bir sey mi yoksa hep boyle yapilmis boyle olmasi mi gerekiyor. Bence buyuklerimizden hep boyle gordugumuz icin boyle devam etmesi gerektiğini dusunuyoeuz.cumlem cok komik oldu belki. Soyle soyleyim: istanbulda evimizi yerlestirirken esimin ailesi de gelmisti. Yeni evlendigimiz icin bama cok garip gelmisti ilk zaman o kadar sure kalmalari yanimizda. Cunku dedim ya universitede de ailemden ayriydim boyle yakin muhabbet garibime gitmisti. Ama esime de bunun aksi garip geliyor. Bana annemin evi yerlestirmeye gelmemesi ne kadar dogal, onun ailesinin gelmesi benim icin stresli geliyorsa onun icin de tam tersi garip geliyor. Bu yuzden annemin o kadar sure boyunca gelmemesi beni yalniz biraktigini gostermiyor bana gore. Ama bazi zamanlarda da yanimda olmasini cok istemistim.
Bana gore annemin de esimin de hakli yanlari var. Umuyorum ikisi de bir defaligina beni dusunup orta yolu bulmak isterler.
Bu arada annemle dun konustuk cok sukur daha normaliz artik. Bugun 2 ay sure sonra sicacik sesini duydum annemin bu yuzden dunku karamsarligim yok cok sukur.
Hepinize fikrinizi soylediginiz icin cok tesekkur ederim. Benim dusuncelerimle ayni olsun veya olmasin en yakin arkadasima bile soyleyemedigim konuda destek oldunuz bana cok sagolun

Bizde sümüksü parçalar oluyor arada ateş yok da huzursuzluk da zaman zaman krizleri tutuyor
Ama kestiremiyorum ki ne yedim de ondan oldu vs
Ne zormuş bu işler
Süt ve yumurtayı fazla tüketiyorsan ondan olabilir. Ateş yoksa sıkıntı yok. 6.ayında geçiyor tamamen. İstersen 10 gün süt ve peyniri kes. Sadece yoğurttan (ev yoğurdu) kalsiyum alsan yeter zaten. Ama dediğim gibi ateş ve aşırı huzursuzluk yoksa sıkıntı yok

Dün ilk baş başa günümüzü tamamladıkTabi ev savaş alanı gibiydi en son eşimin gelmesine yarım saat kala böcüküm yaptı yapcağınıKaka yapmamıştı ama bezini değiştiriim dedim altını açtım bacaklarını tam kaldırdıııım fışkırtarak kaka yaptı üstüm başım halı kaka olduÜzerimi temizledim halıya fırsat bulamadan yaygarayı kopardı ben de emzirmeye başladım o sırada eşim geldi acayip dalga geçti ilk günden evi gerçekten b*k götürmüş diyehalıyı sildim yıkamaya göndercem bakalım çıkcak mı

Umarım çok daha iyi olur her şey

1.5 ay once o fiskirik kakalardan ben de cok payımı aldim. Simdi altini degistirirken hep tetikteyim. Once bi fiss diye ses cikiyo ardindan yapiyo kakasini o surede hemen mudahale ediyorum

Biz de bugun asi olduk. Bizim saglik ocagindaki hemsire bi erkek hemsireyi cagirdi ikisi tuttular oglumu. Anneler tam tutamiyor dediler. Iyi ki de oyle yaptilar cok suclu hissediyordum kendimi ilk asisinda tutarken. Buraya yeni tasindigimiz icin ilk defa gittik saglik ocagina ama iyi ki bu doktoru secmisiz.Hemsiremiz de cok tatliydi. Ozur dileyip durdu oglumdan. Ilk 2sinde cok aglamadi ama sonuncu asida benim de oglumun sesi kesildi,yakiyormus ilac. Ben de oyle gorunce aglamaya basladim hemen kucagima verdiler sonra sustu oglum ben de sakinlestim simdi de uyuyor asi yorgunu bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…