- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
hahahaİpek 2 ay 8 günlük şuan 23 ekimde 4970 ti
Bilmiyorum şimd ne oldu ya süzüldü ya olduğu gibi kaldı sanki , doktor okadar beğendi ki gelişimini tebrik etti mükemmel fln dedi resmen doktor nazar değdirdi
Ay bilmiyorum ama çok moralim bozuluyor sütler ziyan oluyor bir taraftan yarı aç uyumaya çalışıyor gibi geliyor , gerçi aç olsa uyuyamaz ama belki gelişimi yavaşladıhahahamasallahhh. kilo vermez canım da en kötü oldugu gibi kalır.
Geçmez inşallah içini ferah tutGargara hiç yapmıyorum yapayım onuda inşallah gecmez ya maskeyle emzirmek lazımda nerden bulucam şimdi aksam akıl edemedim alalım
5 2.ay icin ideal degil mi ya nolcakmis kidoktor tırnaklarına normal dedi. aksam huysuzluguna kolik dedi5 kg olmus. az kilo almıs dedi ama bence normal. cok tombik değil ama doyuyor. cok hareketli ve bağırsakları fazla calısıyor belki de o yüzden midede süt kalmıyo 120 cc süt onu 2,5 saat anca götürüyo yani. obur ama kilo tutmayan obur
bi kontrole götür için rahat etmiyosa. hem doktoru görürse daha iyi yanıt verirAy bilmiyorum ama çok moralim bozuluyor sütler ziyan oluyor bir taraftan yarı aç uyumaya çalışıyor gibi geliyor , gerçi aç olsa uyuyamaz ama belki gelişimi yavaşladı
bende daha sonra ayda 1 kg almış iyi değil mi dedim. iyi ama işte sütünü artırabilirsin vs dedi5 2.ay icin ideal degil mi ya nolcakmis ki
Geçmiş olsun inşallah bugünü güzel atlatırsınızBiz bugün iki aylık asimizi olduk. Biraz ağladı yavrum dışarı çıkınca sakinleşti hemen. Hatta mayisti eve gelene kadar uyudu. İnşallah ateşi çıkmaz. Nasıl giydirmem gerekiyo su an içinde zıbın ustune uzun kollu, çorap patikli alt ve şapkası var penye battaniyeye sardim ateşi çıkmasin derken usutmeyim de
Aşı için gittiğimde kontrol ettireceğim bakalım ne diyecekbi kontrole götür için rahat etmiyosa. hem doktoru görürse daha iyi yanıt verir
bende daha sonra ayda 1 kg almış iyi değil mi dedim. iyi ama işte sütünü artırabilirsin vs dedi
Mama hangi marka kullanıyosunÇocuk cerrahına gittik makat muayenesinde sorun yok dedi. Yarın çocuk gastrıentrılojiye gidicez bakalım o ne diyecek kabızlık için. Çocuk cerrahı mamayı değiştirin dedi, kaç tane geliyor bunlardan bize ohoo dedi.
Sür hormonları geciktiriyor diye biliyordumAdetle emmesinin bir ilgisi var mı
Ben 40ı çıkınca hemen oldum
Kilo alımı vs normal seyrinde
Ya hepsinin ayri aciklamalari var aslinda annem de anneannemden boyle gormus. Ben anneme de soyledim 3.5 yil gelmemesinin evimi gormek istememesinin beni ne kadsr kirdigini. Ama o kadar zaman boyunca her gjn telefonda konustuk destegini ten temasi olarak degil ama sesiyle bile hissettim. Bu olaydan sonra sunu farkettim. Kizinin veya oglunjn evine gelip gormesi gerekli bir sey mi yoksa hep boyle yapilmis boyle olmasi mi gerekiyor. Bence buyuklerimizden hep boyle gordugumuz icin boyle devam etmesi gerektiğini dusunuyoeuz.cumlem cok komik oldu belki. Soyle soyleyim: istanbulda evimizi yerlestirirken esimin ailesi de gelmisti. Yeni evlendigimiz icin bama cok garip gelmisti ilk zaman o kadar sure kalmalari yanimizda. Cunku dedim ya universitede de ailemden ayriydim boyle yakin muhabbet garibime gitmisti. Ama esime de bunun aksi garip geliyor. Bana annemin evi yerlestirmeye gelmemesi ne kadar dogal, onun ailesinin gelmesi benim icin stresli geliyorsa onun icin de tam tersi garip geliyor. Bu yuzden annemin o kadar sure boyunca gelmemesi beni yalniz biraktigini gostermiyor bana gore. Ama bazi zamanlarda da yanimda olmasini cok istemistim.Bense eşini haklı buluyorum. Evet sivri dilli imiş, evet saygısızlık etmiş hastaneden kovmakla vs ama haklılık payı en çok eşinin bence. Bak üniversiteden beri berabersiniz ve hep yanında olmuş, sana destek olmuş, senin ailen artık o olmuş. Ne annen ne de baban doğru düzgün sahip çıkmamışlar sana. Ne demek ya emekli oluyor annen ve senin haberin olmuyor, kimden neyi saklıyosun yani, 3 kuruşun hesabı yapılmış belli ki hem de evladına karşı. Ayrıca teyzen sen evlendiğinde arkandan konuşmuş bi kere, senin bir daha onunla arkadaş gibi olup her şeyini ona anlatman hata olmuş, öyle insanlarla samimi olmayacaksın. Kan bağı insanlara katlanmamız için bi gerekçe olamaz.
Evlendiğinden beri evine gelmeyerek annen zaten arkanda olmadığını göstermiş senin eşinle olumsuz bi duygu paylaşmana gerek yok görünen köy kılavuz istemez.
Asla ama asla teyzeni de arama. Senin evladına söylenen o söz yenilir yutulur gibi değil. Ha bi de insanların gerçek fikirleri öfkeliyken açığa çıkar, yani o sinirle söylenmiş bi söz değil, öyle düşünüp öfkesinin arkasına saklanarak söylediği bi söz.
Kendini üzme sen, senin ailen eşin ve bebeğin, annen baban seni umursamamış bile, torununa yapılan hakareti es geçmiş. Bir insanın anne-baba olması onu doğal olarak haklı yapmaz, anne babalar da hata yapar ve bunu kabul etmek zorundadırlar
Süt ve yumurtayı fazla tüketiyorsan ondan olabilir. Ateş yoksa sıkıntı yok. 6.ayında geçiyor tamamen. İstersen 10 gün süt ve peyniri kes. Sadece yoğurttan (ev yoğurdu) kalsiyum alsan yeter zaten. Ama dediğim gibi ateş ve aşırı huzursuzluk yoksa sıkıntı yokBizde sümüksü parçalar oluyor aradaateş yok da huzursuzluk da zaman zaman krizleri tutuyor
Ama kestiremiyorum ki ne yedim de ondan oldu vs
Ne zormuş bu işler
Bana doktorum 4-5 ay sonra adet olursun demisti ama nedenini bilmiyorumAdetle emmesinin bir ilgisi var mı
Ben 40ı çıkınca hemen oldum
Kilo alımı vs normal seyrinde
Umarım çok daha iyi olur her şeyYa hepsinin ayri aciklamalari var aslinda annem de anneannemden boyle gormus. Ben anneme de soyledim 3.5 yil gelmemesinin evimi gormek istememesinin beni ne kadsr kirdigini. Ama o kadar zaman boyunca her gjn telefonda konustuk destegini ten temasi olarak degil ama sesiyle bile hissettim. Bu olaydan sonra sunu farkettim. Kizinin veya oglunjn evine gelip gormesi gerekli bir sey mi yoksa hep boyle yapilmis boyle olmasi mi gerekiyor. Bence buyuklerimizden hep boyle gordugumuz icin boyle devam etmesi gerektiğini dusunuyoeuz.cumlem cok komik oldu belki. Soyle soyleyim: istanbulda evimizi yerlestirirken esimin ailesi de gelmisti. Yeni evlendigimiz icin bama cok garip gelmisti ilk zaman o kadar sure kalmalari yanimizda. Cunku dedim ya universitede de ailemden ayriydim boyle yakin muhabbet garibime gitmisti. Ama esime de bunun aksi garip geliyor. Bana annemin evi yerlestirmeye gelmemesi ne kadar dogal, onun ailesinin gelmesi benim icin stresli geliyorsa onun icin de tam tersi garip geliyor. Bu yuzden annemin o kadar sure boyunca gelmemesi beni yalniz biraktigini gostermiyor bana gore. Ama bazi zamanlarda da yanimda olmasini cok istemistim.
Bana gore annemin de esimin de hakli yanlari var. Umuyorum ikisi de bir defaligina beni dusunup orta yolu bulmak isterler.
Bu arada annemle dun konustuk cok sukur daha normaliz artik. Bugun 2 ay sure sonra sicacik sesini duydum anneminbu yuzden dunku karamsarligim yok cok sukur.
Hepinize fikrinizi soylediginiz icin cok tesekkur ederim. Benim dusuncelerimle ayni olsun veya olmasin en yakin arkadasima bile soyleyemedigim konuda destek oldunuz bana cok sagolun
Dün ilk baş başa günümüzü tamamladıkTabi ev savaş alanı gibiydi en son eşimin gelmesine yarım saat kala böcüküm yaptı yapcağını Kaka yapmamıştı ama bezini değiştiriim dedim altını açtım bacaklarını tam kaldırdıııım fışkırtarak kaka yaptı üstüm başım halı kaka oldu Üzerimi temizledim halıya fırsat bulamadan yaygarayı kopardı ben de emzirmeye başladım o sırada eşim geldi acayip dalga geçti ilk günden evi gerçekten b*k götürmüş diye halıyı sildim yıkamaya göndercem bakalım çıkcak mı
Biz de bugun asi olduk. Bizim saglik ocagindaki hemsire bi erkek hemsireyi cagirdi ikisi tuttular oglumu. Anneler tam tutamiyor dediler. Iyi ki de oyle yaptilar cok suclu hissediyordum kendimi ilk asisinda tutarken. Buraya yeni tasindigimiz icin ilk defa gittik saglik ocagina ama iyi ki bu doktoru secmisiz.Hemsiremiz de cok tatliydi. Ozur dileyip durdu oglumdan. Ilk 2sinde cok aglamadi ama sonuncu asida benim de oglumun sesi kesildi,yakiyormus ilac. Ben de oyle gorunce aglamaya basladim hemen kucagima verdiler sonra sustu oglum ben de sakinlestimKızlar biz bugün 2 aylık aşıları yaptırdık çok felâketti hiç dayanamadımbabası yok yanımızda malesef ben tuttum aşı yapılırken ne kadar zor bişey çok ağladı sesi kesildi epey bi süre kaldı yavrum öyle en son dudaklarını titretti elim ayağıma dolandı ilk kez çok küçükler daha yaa öyle ağlamasalar ne olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?