Kızlar kızım uyandı 11 gibi , sabaha karşı ağır uykuda meme alıyordu zaten ama doyurucu şekilde uzun beslenmiyordu. aldığım gazlarla uyanınca meme verdim görünce başladı ağlamaya , hemen ayağa kalktım dansederek ve şarkı söyleyerek emzirmeye başladım gözleri kapalı bir biçimde kabul etti 2 memeyi de uzun süre emzirdim , ilk kez yaptığım için kollarım uyuştu biraz

sonra kollarımda uyudu

yarım saat sonra tekrar kalktı yine meme verdim ayakta bu kez gözleri açıktı kızımda özlemiş gibi emdi çok şükür ama ilk seferde emip uyuyunca ben kalanı sağdığım için ikinci kalkışta çok süt kalmamıştı memede , yinede sorun çıkarmadan oyalandı , üstüne 40 cc süt verdim uyutacağım için , yavaş geçiş yapmak istedim. Uyurken emzik vermemeyi deneyeceğim dedim uzun süre uyumadı ama uzun süre emdiği için de ağlamadı emzik yok diye , baktım ben uyuyorum kız uyumuyor sadede uyurken diyip emziği verdim uyuttum

Ay hadi inşallah Kızlar yaa , çok keskin çizgi çekmek istemiyorum kızım inşallah yardımcı olur da bana zorlanmadan memeye devam edebiliriz