ay ne güzel düşünmüşler
Bende bunu düşündüm aslında valla
ya heveslendim koysak mı ☺
eveet coook tatlılar masallah onlara

Bizim de son bir haftadır iyice düzen bozuldu önceden gece 12 de yatıyo çok geç diye söyleniyodum sağolsun minnakım artık gece 3de yatıyo

Ben konuşmadım 1 yaşına kadar 1 gün izin şeklinde kullanmayı düşündüm , diğer türlü 2.5 aya mi tekabül ediyor , benim hesabıma göre 28 gün oluyor 5 ay izinden dönünce 1 yaşına 7 ay kalıyor 7ay*1 ayda 4 hafta var desen=28 gün ediyor
Benim eşimin işi benim işime 10 dk kayınvalidenin evi de arabayla 10 dk , öğle tatillerinde eşim beni alıp kızıma götürebilir en azından ilk aylar idare ederler inşallah , çünkü sürekli dışarda yemek yemek gibi bir hakkımız yok. Birde gün içinde bir kaç kez süt sağacağım e bunun Allah korusun ama hastalığı var , kv bin işi çıkabilecek ekstra izin lazım olacak günler var , o yüzden haklarım konusunda çok zorlamak istemiyorum göze batıp ekstra çıkabilecek şeyler için yüzgöz olmuş olurum , fazla izin sevmezler imada falan bulunur yöneticim çünkü senden önce öyle örnekler varsa olabilitesi çok yüksek hadi inşallah
Evet tanıştırayım resimdeki kızım İpek
Sosyal medyada paylaşmıyoruz ama burası başka

Son düzenleme:
Oo havalı bir isim maşallah ismiyle yaşasın
Ben cinsiyetin belli olmasıyla ismini ağzımdan düşürmediğim için herkes biliyor aslında
Baya havalı zaten
Bizimki doğduğunda öğrendi herkes ismini
İsmi de güzel ama tatlı
Benim kızımın ismi ikra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…