Eki Görüntüle 2560224

Bu benim geri dönüşüm projem
Eski kot pantolon kızıma etek oldu
Ayy çok hoş güle güle giysin böyle şeyleri gorunce sırf kızım da olsun diye ikinciyi istiyorum
Alttaki danteli kendin mi ordun bayılıyorum böyle becerikli kadınlara

Ya süper bayiliyorum boyle kendin yap fikirlerine bende konsept kostümler örüyorum simdi aylik cekimlerde kullanicam
Seninki de iyiymiş valla canım
Çok hoş olur şimdiden ellerine sağlık
Bende hevesleniyorum onlara ama bi fırsat olmuyo gidip ip almaya
Bitirince bakarız artık seninkilere de
3 aylıkken nasıl konsept yapsam diye düşünüyorum bende ya
1 aylıkken sarı giydirip limon kullandım
2 aylıkken mavi papyonlu takım giydirip mavi toplar kullandım
3 aylıkken ne yapsam ki azıcık fikir alayım

Ayy çok hoş güle güle giysin böyle şeyleri gorunce sırf kızım da olsun diye ikinciyi istiyorum
Alttaki danteli kendin mi ordun bayılıyorum böyle becerikli kadınlara
Sağol canım
İnşallah hayırlısıyla kızın da olur
Elişi konusunda iyiyimdir yaparım her türlü şeyi
Bu ara lif örüyorum bol bol

Kuzenimle 1 hafta var aramizda ona kurbagali takim örmüstüm bak şu..bir tatli oldu sıpa youtubeda var yapilislari..kizimada pamuk prenses kostumuyle deniz kizi kostumu yapicam bu arada senin bebislerde cok tatlilat masallah bir kiz bir erkek mis gibi..

Eklentiler

• 20191130_093142.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 41
Amin canim
Oyle bir dusunce bazen giriyor aklima ama cok da seviyorum, hemen karar vermek istemiyorum biraz oluruna birakmak istiyorum. Ben de dengesiz davraniyorum sicak davranmaya calisiyorum sonra bi an icimden gelmiyor uzak kaliyorum oglumla ilgileniyorum cogu zaman. Zaman gosterecek bakalim bazi seyleri. Hayirlisi olsun diye cok dua ediyorum.
Cok sukur annemle duzeldik. Onun sicacik konusmalari beni rahatlatiyor.
Oglum biraz buyusun terapiye gitmeyi dusunuyorum kafamda cozemedigim buyuttugum sorunlarin ileride daha da buyuyup bir yerde patlamasindan korkuyorum.
Insallah cok daha guzel olacak her sey ben inanıyorum

Ay tam aklımdan geçeni örmüşsün
Çok tatlı kurbağa
Ellerine sağlık
Sağol canım benim inşallah darısı sana

Birlikte büyüdüklerini görmek herşeye bedel ya ne kadar zorluğu olsa da bi o kadar güzel birşey

Sezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım
Hmm rahim kismini dusunmemistim ben dikisler problem yaratir saniyordum. Neyse yine de biz her turlu tedbiri alalim da sonrasinda Allah korusun diyelim. Yas farki az olan cocuk buyutmesi zor olsa gerek

Turuncu giydirip balkabagi kullanabilirsin

Kendini suclama benimki de oyle. Oksurunce bile dudak bukuyor. Elini emmeye basladi ben de kizdim. Dudaklarini bukmesi de tatli geldi biraz daha kizdim. Cok agladi kiyamam. O gece de hep aglayip uyandi cok kizdim kendime. Allahtan ertesi gun gecti. Sessiz sakinjen ben de hapsursam opucuk atsam korkuyor.

Biz 2.ayda çamaşır ipi yapıp mandalla kızı ve kıyafetlerini asmış gibi bi konsept yaptık, internette görmüştüm. Çok tatlı oldu bak bunun gibi ama bizimki daha güzel oldu, ben güneş bulut filan da ekledim üstüne. Bi de ipi gerdirip kızı koyduğumuz kısmı hafif aşağı doğru eğimlendirdik gerçekten asılı gibi oldu

Eminim çok tatlı olmuştur
Bende kulak çubuklarıyla yarım kalp yapmıştım 1 aylıkken 2 konsept yaptım.
Bunu da denedim ama bizimki huysuzluk yapmıştı çekememiştim
Bu ay çekerim minik ayakkabılarını koyarım

Yani artık düzeni bozuldu mu gerçekteno kadar emek verdim ki o düzeni oluşturmak için, sallamaya bilr alıştırmadım yatağa koyuyordum uyuyordu.
Ben şunu anladım bu aylarda uyku düzeni falan olmuyor. Yani en azından bizim açımızdan öyle. Zaten uyku eğitimi bile 4. Aydan sonra veriliyor. Biz bir haftadır çok güzel uyku düzeni oluşturduğunuzu sanıyorduk. Gece 4-5 saat uyuyor emip tekrar uyuyordu. Son bir hafta 3 saatte biri kalkıyor. İlk üç saat kesintisiz. Sonra sabaha kadar mık mık yapıyor ben beşik sallıyorum. Mesela dün gece 12 de yAttı 3:30 da kalktı sonra sabaha kadar sürekli mık mık yaptıkça ben beşik salladım Bu arada 2 ay 21 günlük oğlum.

Ben de ogluma sordum rahat ettim tavsiye ederim.
Aksam 6 7 gibi basliyor benimki uyuma acikma ve ikisini de yapamamaya. 9 gibi uyuyordu 9.30da uyaniyordu. Besigine yatirip odaya donunce hemen uyaniyordu. Ve bu sekilde 7den 12ye kadar uyufu uyandi seklinde syruyor. ben de uyutmaya calismaktan vazgectim. Uyumasi yonunde olan beklentim olmayinca rahat ettim. 6 gibi emiyor biraz sekerleme yapiyor. 21 gibi tekrar emiyor biraz oyalaniyor. 23 veya 23.30 gibi az emuyor ve uyku sesleri cikarmaya basliyor. Giydiriyorum uyku tulumunu ana kucaginda uyuyor ve besigine aliyorum.

Her şeyi bilmemiz mümkün değil veya her bebek etkilenmeyenilir. Ama şimdi pamuklara sarıp sarmalıyorsun bişey olmaz üzme kendini Ne güzel ücretsiz izinde alıp kızınla daha fazla vakitte geçireksin ben şimdiden fenalardayım 2 ay var

Hahah buda güzelmiş
Bizim kız babanın gelmeye yakın saatlerde basladıgı için mızmızlıga eşim eve girer girmez hemen elimi yıkayıp geliyorum ilk cümlesi oluyor
Aynen elini koşarak yıkayıp geliyor , bende transit hemen içeri atıyorum kendimi neresi denk gelirse banyo olur mutfak olur yatak odası fln amaçsızca dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…