Ayy çok hoş güle güle giysin
Seninki de iyiymiş valla canımYa süperbayiliyorum boyle kendin yap fikirlerine bende konsept kostümler örüyorum simdi aylik cekimlerde kullanicam
Sağol canımAyy çok hoş güle güle giysinböyle şeyleri gorunce sırf kızım da olsun diye ikinciyi istiyorum
Alttaki danteli kendin mi ordun bayılıyorum böyle becerikli kadınlara
Kuzenimle 1 hafta var aramizda ona kurbagali takim örmüstüm bak şu..bir tatli oldu sıpaSeninki de iyiymiş valla canım
Çok hoş olur şimdiden ellerine sağlık
Bende hevesleniyorum onlara ama bi fırsat olmuyo gidip ip almaya
Bitirince bakarız artık seninkilere de
3 aylıkken nasıl konsept yapsam diye düşünüyorum bende ya
1 aylıkken sarı giydirip limon kullandım
2 aylıkken mavi papyonlu takım giydirip mavi toplar kullandım
3 aylıkken ne yapsam ki azıcık fikir alayım
Amin canimAllah razı olsun canımAmin inşallah Rabbim yuvalarımızdan huzuru sevgiyi aşkı eksik etmesin hic birimizin
Neler yasadıgını azcok hatırlıyorum
Rabbim içine huzur versin
Ancak eger bosanma gibi uç bi planın yoksa yasadıklarını elbette hemen unutamayacaksın ancak zamanla üstü kapanacak o yüzden simdide uzatma araya soguklugu bitir derim
Sizde bir aile oldunuz artık bu en güzel dönemleri belkide çocuğumuzun güzel anılar biriktirmek lazım yasanan yasandı olmasaydı keske ama oldu evet gecmişinizde var böyle bi sorunlar ama su anda bosanma fikrin yoksa uzatman hiç bi çözüm yaratmayacak derim
Annenle nasıl oldunuz peki
Ay tam aklımdan geçeni örmüşsünKuzenimle 1 hafta var aramizda ona kurbagali takim örmüstüm bak şu..bir tatli oldu sıpayoutubeda var yapilislari..kizimada pamuk prenses kostumuyle deniz kizi kostumu yapicam bu arada senin bebislerde cok tatlilat masallah bir kiz bir erkek mis gibi..
Hmm rahim kismini dusunmemistim ben dikisler problem yaratir saniyordum. Neyse yine de biz her turlu tedbiri alalim da sonrasinda Allah korusun diyelim. Yas farki az olan cocuk buyutmesi zor olsa gerekSezaryen sonrası hemen hamile kalan var, bi şekilde doğuyor bebek :) ama kendi doktoruma daha hamileyken sormuştum, doğumdan sonra 1,5 - 2 yıl beklemeni tavsiye ederim demişti. Rahim iyice toparlansın diye sanırım
Turuncu giydirip balkabagi kullanabilirsinSeninki de iyiymiş valla canım
Bende hevesleniyorum onlara ama bi fırsat olmuyo gidip ip almaya
Bitirince bakarız artık seninkilere de
Zaten bal gibi doğru diyorsunTuruncu giydirip balkabagi kullanabilirsin
Evet ya onlar da cok guzel zaten tam yemelikler iyice ici gidiyor insanin.Zaten bal gibi doğru diyorsun
Bu kavanozun içinde gibi olan resimlerde hoşuma gidiyo
Ağzı burnu çikolata oluyor
Kendini suclama benimki de oyle. Oksurunce bile dudak bukuyor. Elini emmeye basladi ben de kizdim. Dudaklarini bukmesi de tatli geldi biraz daha kizdim. Cok agladi kiyamam. O gece de hep aglayip uyandi cok kizdim kendime. Allahtan ertesi gun gecti. Sessiz sakinjen ben de hapsursam opucuk atsam korkuyor.Bende eşimde korkak değilizdir
İnternette gelişmeye acıklar algıları cok acık o yüzden veya kemikleri gelişiyormuş (ne alaka anlamadım) bu sebeplerden olabilir diyor
Senin ki kapı sesineyse ona herkes irkilir
Ben konusurken öpücük atıyorum ona bile zıplıyor bazen
Hamileyken jhon wick e gitmiştik bol silah sesleri vardı ve deli gibi tekmeler atmıstı sinema boyunca acaba o zamandan kalma bişey mi diye kendimi sucluyorum
Biz 2.ayda çamaşır ipi yapıp mandalla kızı ve kıyafetlerini asmış gibi bi konsept yaptık, internette görmüştüm. Çok tatlı olduSeninki de iyiymiş valla canım
Bende hevesleniyorum onlara ama bi fırsat olmuyo gidip ip almaya ☺
Bitirince bakarız artık seninkilere de ☺
Eminim çok tatlı olmuşturEki Görüntüle 2560231
Biz 2.ayda çamaşır ipi yapıp mandalla kızı ve kıyafetlerini asmış gibi bi konsept yaptık, internette görmüştüm. Çok tatlı oldubak bunun gibi ama bizimki daha güzel oldu, ben güneş bulut filan da ekledim üstüne. Bi de ipi gerdirip kızı koyduğumuz kısmı hafif aşağı doğru eğimlendirdik gerçekten asılı gibi oldu
Demi büyüdüklerinde komik bi anı kalırEvet ya onlar da cok guzel zaten tam yemelikler iyice ici gidiyor insanin.
Ben şunu anladım bu aylarda uyku düzeni falan olmuyor. Yani en azından bizim açımızdan öyle. Zaten uyku eğitimi bile 4. Aydan sonra veriliyor. Biz bir haftadır çok güzel uyku düzeni oluşturduğunuzu sanıyorduk. Gece 4-5 saat uyuyor emip tekrar uyuyordu. Son bir hafta 3 saatte biri kalkıyor. İlk üç saat kesintisiz. Sonra sabaha kadar mık mık yapıyor ben beşik sallıyorum. Mesela dün gece 12 de yAttı 3:30 da kalktı sonra sabaha kadar sürekli mık mık yaptıkça ben beşik salladımYani artık düzeni bozuldu mu gerçekteno kadar emek verdim ki o düzeni oluşturmak için, sallamaya bilr alıştırmadım yatağa koyuyordum uyuyordu.
Ben de ogluma sordum rahat ettim tavsiye ederim.Bizim çok relaks bir çocuk doktorumuz var, benim gibi evhamlı anayı rahatlatmak için çok iyi oluyor
Bugün dedim ki bebekler kaçta uyumalı, biz bunu 8-9 gibi uyutmaya çalışıyoruz. Bırak dedi kaçta uyumak isterse o zaman uyusun 9-10-11... Zaten gaz sancısı olur rahat uyuyamaz o dedikıza soruyorum bugün, kaçta uyumak istersin annecim
Her şeyi bilmemiz mümkün değilHayır yani birini ikisini izlemişim üçüncü versiyondada silah sesleri olacak belli hadi onu unuttum diyelim cocuk delirdi tekmeleriyle ikinci yarıyı neden izlersin dimi ama işte kafam basmamış o zamanlar
İnşallah benim yüzümden değildir yasadıgı gerçekten cok üzülürüm
Aynen elini koşarak yıkayıp geliyor , bende transit hemen içeri atıyorum kendimi neresi denk gelirseHahah buda güzelmiş
Bizim kız babanın gelmeye yakın saatlerde basladıgı için mızmızlıga eşim eve girer girmez hemen elimi yıkayıp geliyorum ilk cümlesi oluyor
Nasipse tam 1 hafta sonraEvet oyle yapacagim kendim yapiyorum kantoronu onu kullanicam. Siz yaptiracak misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?