İns canım biz üc kız kardesiz çok istiyorum bi kızım da olsun.Sağol canım
İnşallah hayırlısıyla kızın da olur
Elişi konusunda iyiyimdir yaparım her türlü şeyi
Bu ara lif örüyorum bol bol
Ben Mersin’deyim canım. İstanbul’da farklıdır tabii. Paket fiyatlarını sormadım aylık paketleri varmış. Tek seans 170 tl, 1 buçuk saat sürüyormuş. İnşallah kızım sever ve gaz sancılarına iyi gelirse paket alırım. Bu arada yüzme kısmını 11 aya kadar alabiliyoruz. Sonra çocuklar aparatı çıkarmaya çalıştıkları için almıyorlarmış.Merhaba , ne güzel ya evet bahsedersen iyi olur , ortalama fiyatları nasıl acaba ve yeri nerde
İnsallah Allahın izniyle daha iyi olucak herşey hic süphen olmasınAmin canim
Oyle bir dusunce bazen giriyor aklima ama cok da seviyorum, hemen karar vermek istemiyorum biraz oluruna birakmak istiyorum. Ben de dengesiz davraniyorum sicak davranmaya calisiyorum sonra bi an icimden gelmiyor uzak kaliyorum oglumla ilgileniyorum cogu zaman. Zaman gosterecek bakalim bazi seyleri. Hayirlisi olsun diye cok dua ediyorum.
Cok sukur annemle duzeldik. Onun sicacik konusmalari beni rahatlatiyor.
Oglum biraz buyusun terapiye gitmeyi dusunuyorum kafamda cozemedigim buyuttugum sorunlarin ileride daha da buyuyup bir yerde patlamasindan korkuyorum.
Insallah cok daha guzel olacak her sey ben inanıyorum
Kötü bişey belki ama yalnız olmadıgımı bilmek gercekten iyi geldiKendini suclama benimki de oyle. Oksurunce bile dudak bukuyor. Elini emmeye basladi ben de kizdim. Dudaklarini bukmesi de tatli geldi biraz daha kizdim. Cok agladi kiyamam. O gece de hep aglayip uyandi cok kizdim kendime. Allahtan ertesi gun gecti. Sessiz sakinjen ben de hapsursam opucuk atsam korkuyor.
Ya erken uyusalar bizim için de rahat oluyor ama uyumayınca da uyumuyor işteBen de ogluma sordum rahat ettim tavsiye ederim.
Aksam 6 7 gibi basliyor benimki uyuma acikma ve ikisini de yapamamaya. 9 gibi uyuyordu 9.30da uyaniyordu. Besigine yatirip odaya donunce hemen uyaniyordu. Ve bu sekilde 7den 12ye kadar uyufu uyandi seklinde syruyor. ben de uyutmaya calismaktan vazgectim. Uyumasi yonunde olan beklentim olmayinca rahat ettim. 6 gibi emiyor biraz sekerleme yapiyor. 21 gibi tekrar emiyor biraz oyalaniyor. 23 veya 23.30 gibi az emuyor ve uyku sesleri cikarmaya basliyor. Giydiriyorum uyku tulumunu ana kucaginda uyuyor ve besigine aliyorum.
Her şeyi bilmemiz mümkün değilveya her bebek etkilenmeyenilir. Ama şimdi pamuklara sarıp sarmalıyorsun bişey olmaz üzme kendini ☺ Ne güzel ücretsiz izinde alıp kızınla daha fazla vakitte geçireksin ben şimdiden fenalardayım 2 ay var ☹
Yaa fotograf ipek miAynen elini koşarak yıkayıp geliyor , bende transit hemen içeri atıyorum kendimi neresi denk gelirsebanyo olur mutfak olur yatak odası fln amaçsızca dolanıyorum
Nasipse olur canım merak etme senİns canım biz üc kız kardesiz çok istiyorum bi kızım da olsun.
Ay maşallah iki çocukla
Ben de iste hamilelikte ordugum yeleği bitircem hala
Sünnet olmuş maşallah bu teyze yeni gördüEveeet oldu. 2de oldu 3 saat sonra acin altini fitil yapin sonra bir 3 saat sonra tekrar bir fitil yapin sonra isterseniz baticon z.yagi surebilirsiniz gunluk hayatiniza devam edin dedi. Suan biraz huzursuz mizmizlaniyor ama pipisi yok gibi kalmis anlamadim oyle mi oluyor. Yaptiran arladaslar yardimci olursa sevinirim.
Bizim tosbağaYa erken uyusalar bizim için de rahat oluyor ama uyumayınca da uyumuyor işte
Ay elim soğudu inan ki nasip olursa ikinci çocuğa olacak o halbuki binbir hevesle başlamıştımNasipse olur canım merak etme sen
İlmekleri çoğalt bence çocuk büyüyecek bitene kadar
Sonra olmaz ikinciye kalır o yelek
Sana diyorum da kendime bakmıyorum
Ben eşime bi kazak başlamıştım yıllandı garibim
Bi türlü ona sıra gelmiyor ya
Oğlum 2010 kızım 2012 doğumlu ve onlarda kkdan kalma grubumuz var.cok güzel kuzuların buyuduklerine,okullu olduklarına şahit oluyoruz.Bez ,kaka süt bitiyor ,2 yaş sendromları,onlar bitiyor kreş,okul mevzuları,şimdi sınav puanları vs vs.yesilus yaaa yerim çok tatlı masallah sizden heveslendim bende mi koysam ne hadi herkes bebelerini koysun kolaj yapalım
Aynı benAy elim soğudu inan ki nasip olursa ikinci çocuğa olacak o halbuki binbir hevesle başlamıştım
Nisanliyken eşime atkı ormustum kazak lüks bana ya ugrasamam heralde sen yine iyisin
Bende bunu düşündüm aslında vallayesilus yaaa yerim çok tatlı masallah ♥ sizden heveslendim bende mi koysam ne hadi herkes bebelerini koysun kolaj yapalım
Ay çok güzelmiş darısı bize diyeyimOğlum 2010 kızım 2012 doğumlu ve onlarda kkdan kalma grubumuz var.cok güzel kuzuların buyuduklerine,okullu olduklarına şahit oluyoruz.Bez ,kaka süt bitiyor ,2 yaş sendromları,onlar bitiyor kreş,okul mevzuları,şimdi sınav puanları vs vs.
Burası da öyle devam eder umarım.
Kızım doğduğunda bir kargo gelmişti,2010 anaları toplaşıp kızıma çeyrek ve abisine mont hediye etmiştieşim çok şaşırmıştı.ben kk dedikce bırak bu işleri derdi inanmazdı dostluk kurulabileceğine.
Allah kolaylık versin canımKızlar evde bir takım oda değişiklikleri yapıyorum. Yatak odasından çıktık. Çocuk odasında minik oğlan beşikte, büyük oğlan montessori yatağında ben ise koltukta yattım dün gece . Büyük oğluma arabalı yatak siparişi verdik (yatağını kardeşine versin kıskanmasın diye) gelene kadar böyle. Sonrasında koltuğu ve beşiği çıkarıcam. (Ayrı odalarda mı yatsalar halaa kararsızım). Sabah da ilk iş Blackout perdeleri taktım. Ezanla uyandılar. Miniğim saat 10gibi uyudu 12.30 gibi uyanıp emdi geri uyudu. Ve halaa uyuyor. Hiç bukadar uyumamıştı . Bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor bu akşam
Benim ki de öyleydi zar zor 9-10 a çektik uyku saatini ama 8de rutinlerle başlıyoruz uyutma maceralarınaBizim tosbağa11:30 a kadar bekliyor
Ben 8 de başlayıp 11:30 da bitiyorumBenim ki de öyleydi zar zor 9-10 a çektik uyku saatini ama 8de rutinlerle başlıyoruz uyutma maceralarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?