Sağol canım
İnşallah hayırlısıyla kızın da olur
Elişi konusunda iyiyimdir yaparım her türlü şeyi
Bu ara lif örüyorum bol bol
İns canım biz üc kız kardesiz çok istiyorum bi kızım da olsun.
Ay maşallah iki çocukla
Ben de iste hamilelikte ordugum yeleği bitircem hala

Merhaba , ne güzel ya evet bahsedersen iyi olur , ortalama fiyatları nasıl acaba ve yeri nerde
Ben Mersin’deyim canım. İstanbul’da farklıdır tabii. Paket fiyatlarını sormadım aylık paketleri varmış. Tek seans 170 tl, 1 buçuk saat sürüyormuş. İnşallah kızım sever ve gaz sancılarına iyi gelirse paket alırım. Bu arada yüzme kısmını 11 aya kadar alabiliyoruz. Sonra çocuklar aparatı çıkarmaya çalıştıkları için almıyorlarmış.

İnsallah Allahın izniyle daha iyi olucak herşey hic süphen olmasın

Kötü bişey belki ama yalnız olmadıgımı bilmek gercekten iyi geldi

Ya erken uyusalar bizim için de rahat oluyor ama uyumayınca da uyumuyor işte

Sen sordun mu süt izinlerini topluca kullanabiliyormusun ?
Bizim sirket izin vermedi verse iki bucuk ay daha tadından yenmezdi
Üst yöneticimin 6ay ücretsiz iki ayda yıllık izin kullanacagımdan haberi yok perşembe olacak umarım sıkıntı cıkarmaz baska yapanlara gibi güveniyorum

Aynen elini koşarak yıkayıp geliyor , bende transit hemen içeri atıyorum kendimi neresi denk gelirse banyo olur mutfak olur yatak odası fln amaçsızca dolanıyorum
Yaa fotograf ipek mi

İns canım biz üc kız kardesiz çok istiyorum bi kızım da olsun.
Ay maşallah iki çocukla
Ben de iste hamilelikte ordugum yeleği bitircem hala
Nasipse olur canım merak etme sen
İlmekleri çoğalt bence çocuk büyüyecek bitene kadar
Sonra olmaz ikinciye kalır o yelek

Sana diyorum da kendime bakmıyorum
Ben eşime bi kazak başlamıştım yıllandı garibim
Bi türlü ona sıra gelmiyor ya

Sünnet olmuş maşallah bu teyze yeni gördü
Ben bu fitil olayını anlamadım ama
Biz krem kullanmıştık, değişik oluyor demek ki sünnet sonrası bakımlar

Ay elim soğudu inan ki nasip olursa ikinci çocuğa olacak o halbuki binbir hevesle başlamıştım
Nisanliyken eşime atkı ormustum kazak lüks bana ya ugrasamam heralde sen yine iyisin

yesilus yaaa yerim çok tatlı masallah sizden heveslendim bende mi koysam ne hadi herkes bebelerini koysun kolaj yapalım
Oğlum 2010 kızım 2012 doğumlu ve onlarda kkdan kalma grubumuz var.cok güzel kuzuların buyuduklerine,okullu olduklarına şahit oluyoruz.Bez ,kaka süt bitiyor ,2 yaş sendromları,onlar bitiyor kreş,okul mevzuları,şimdi sınav puanları vs vs.
Burası da öyle devam eder umarım.
Kızım doğduğunda bir kargo gelmişti,2010 anaları toplaşıp kızıma çeyrek ve abisine mont hediye etmişti eşim çok şaşırmıştı.ben kk dedikce bırak bu işleri derdi inanmazdı dostluk kurulabileceğine.

Kızlar evde bir takım oda değişiklikleri yapıyorum. Yatak odasından çıktık. Çocuk odasında minik oğlan beşikte, büyük oğlan montessori yatağında ben ise koltukta yattım dün gece . Büyük oğluma arabalı yatak siparişi verdik (yatağını kardeşine versin kıskanmasın diye) gelene kadar böyle. Sonrasında koltuğu ve beşiği çıkarıcam. (Ayrı odalarda mı yatsalar halaa kararsızım). Sabah da ilk iş Blackout perdeleri taktım. Ezanla uyandılar. Miniğim saat 10gibi uyudu 12.30 gibi uyanıp emdi geri uyudu. Ve halaa uyuyor. Hiç bukadar uyumamıştı . Bakalım nasıl bir gece bizi bekliyor bu akşam

Ay elim soğudu inan ki nasip olursa ikinci çocuğa olacak o halbuki binbir hevesle başlamıştım
Nisanliyken eşime atkı ormustum kazak lüks bana ya ugrasamam heralde sen yine iyisin
Aynı ben bende hevesle örüp bitirmek istiyorum
AmA kalan da kalıyor
Yok kız demin 2,3 sıra ördüm yine gına geldi
Küçük şeyler yapmak daha kolay

Ay çok güzelmiş darısı bize diyeyim

Allah kolaylık versin canım
Güle güle kullansın oğluşun

Benim ki de öyleydi zar zor 9-10 a çektik uyku saatini ama 8de rutinlerle başlıyoruz uyutma maceralarına
Ben 8 de başlayıp 11:30 da bitiyorum
Uyumuyo kuzum ya deniyorum deniyorum yok
Kuş uykusuna yatıyor 5 dk sonra uyanıyo
Ama sabah 6 da uyanıyor çok dakik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…