Bugün temizlik için abla geldi , ben incik cincik işlerimi yapıp yatak odasına hapsoldum ipekle tek zorlanırım diye kv geldi kaşla göz arasında bize köfte yoğurdu saolsun ipekte yıkandı ohh ama yarın 12 gibi bir kaç arkadaşım gelecek misafirliğe hiç birşey hazırlamadım buzlukta börek var sadece, dün sardım yanına tuzlu kurabiye yapayım diyorum çörekotlu susamlı , yoğurtlu cevizli kabak ve havuç salatası yapayım diyorum. Tatlı olarakta browni kurabiye ve limonlu kek. 3 Tuzlu 2 Tatlı nasıl sizce menü yeter dimi 3 veya 4 arkadaşım gelecek
İpek yokken baya detaylı şeyler hazırlardım ama şimdi ipeği görmeye geliyorlar , hayatlarımız nasıl değişti

İns canım biz üc kız kardesiz çok istiyorum bi kızım da olsun.
Ay maşallah iki çocukla
Ben de iste hamilelikte ordugum yeleği bitircem hala
Rekor onda da bende. Ilk cocuga hirka baslamistim, kiz 8 yasina girdi hala bitirilmeyi bekliyor. Sanirim orup kizin ceyizine koyacam.

Waaoooww o kadar şey yapacaksın daha ne olsun. Ben hep bi börek bi tatlı yaptım bi de hazır kurabiye aldım gelenlere zaten gelenler hep ya bi gün öncesi akşamdan yada aynı gün sabahtan haber ettiği için evi temizle ikram yap anca yetişti.

Mutfakta pratiğimdir sabahtan akşama kadar durup istediğim ne varsa yapabilirim eskiden yani yapardım misafir geleceği zaman
Şimdi planladım ama kızım izin verirse inşallah bakalım kek çırpıp fırına at 10 dk , tuzlu kurabiye 10 dk yoğur süsle 10 dk da o sürer. Salatalar da kolay seçtim özellikle , brovni kurabiyeyi ilk kez yapacağım
Aslında canımın istediklerini yapıyorum sonraki günler kalanları yer dururum hahhaah çok pis boğaz oldum ya
E ama anında gelecek misafire ne vereceksin dediğin gibi evi toplamak temizlik bebekle kolay değil , hazır kurabiyeler de baya iyi artık niye öyle diyorsun ya aslında yakında güZel kurabiye yapan bir yer olsa ordan alırım ama yok, tuhaf pastane kurabiyelerine sinir oluyorum , çok güzel hem hazır pratik olurdu aslında benim favori kurabiyem Elmalı kurabiye çok güzel yaparım 1 tepsi yerim yani hiç vicdan azabı da çekmem o derede ama çok uğraştırıyor bir süre yapamam onu amma da konuştum ay , sabahtan beri giremedim buraya açığı kapattım

Oyy senin kuzuya da maşallah güleç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…