Kizlar bebeklerinize bayildim masallah cok tatlilar. Yeni girebildim foruma ancak gordum. Bugun yogundum biraz. Yarin ben de koyarim oglumun resmini. Salon ve mutfagi supurdum ses yoktu. Ama banyoyu yikayayim dedim yikti ortaligi nasil agladi. Az agla annem bitirip geliyorum dedim. Qcelwyle yikadim banyoyu aldim kucagima emsin diye ama yok. Uykusu gelmis kundak istiyormus oglum. Kundakladim uyudu balim.

Bebişlerin hepsi çok tatlı maşallah ben de ifşa olmamak adına kısa süreliğine koyayım
Ayyyyy aman Allahim yerim yalniz senin kiz belli
bakislar bilmis bilmis.. ayy ifsa olsamda umrum disi benim kadinkadina sohbetler etmisiz alt tarafi o yuzden koyuyorum

Evet benimki de 2 seviyorum bayılmaya yer arıyor salaş bir kundak ve emzikle
banyodan sonra güzel güzel uyudu , akşam inşallah bana izin verirde misafirlere bişeyler hazırlarım

Ayyyyy aman Allahim yerim yalniz senin kiz belli
bakislar bilmis bilmis.. ayy ifsa olsamda umrum disi benim kadinkadina sohbetler etmisiz alt tarafi o yuzden koyuyorum
Kız benim bdv de filan konularım var. Hele 5 senedir çocuk yapma çalışmalarımın hepsini yazdım ifşa olursam fena rezil olurum ondan bi akrabamızı buldum ben burda. Boşanma arifesindeydi ama hiç bişey bilmiyorduk; bdv ye konu açmış tüm detaylarıyla herşeyi yazmış. O olduğunu çok rahat anladım, kızın tüm özelini kazara öğrenmiş oldum

Teşekkürler teyzesi Gülce tanışsın dedim arkadaşlarıyla Gülen resmini zor buldum ekrana bakıp poz veriyor ama gülerken kendimden geçtiğim için poz zor yakalıyorum
Ya bizimkide bana guluyo hep..telefonu gorunce onu incelemeye basliyo tabiki sert sert bakiyo gulduremiyorumda ay hele bugun foto cekicem dil cikartiyo sasi yapiyo gozleri bi tipe bak ! ..babasida boyle bunun fotolarimi trollerde kizida ayni bu arada siyahi cok severim cocuga giydirdim herkes erkek sandi bugun bir daha giydirmicemm :))))

Eklentiler

• 20191130_172523.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 20191130_172453.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 67
Haahahah hadi ya..bizden kimse yoktur..o yuzden rahatim belki esim okuyordur usenmiyorsa o da usenir hayatta bakmaz

Hahaah maşallah nasıl poz vermiş ya siyah evet iddialı bir renk şuan en azından erkek sanabiliyorlar , bende geçen bant taktım aa benim çocuğum kızmış dedim kendi kendime

Ayyy çok komik yaaa bizim kızın da var böyle pozları.

Hahaah maşallah nasıl poz vermiş ya siyah evet iddialı bir renk şuan en azından erkek sanabiliyorlar , bende geçen bant taktım aa benim çocuğum kızmış dedim kendi kendime
Ben de bir dunya bant aldim ama kisin bere takiyosun haliyle nasil erkek saniyorlar anlamiyorum pasaya masallah dedi teyzemin komsusu hahahaha

Sapsikler nasil kendilerini teslim ediyolar o zaman..kundak yapcaksam uykusu geldiyse gulucukler saciyo

Kizlar bu arada "bebegimin ilk zeka kartlarini"aldik bugun..siyah beyaz seklinde baya dikkatini cekti..esim hic tahmin etmemistim ama nasil bakiyo diye sasirdi 4_5 aya kadar siyah beyazi ayirt eder sonra kirmiziyi ayirt eder 6.aydan itibaren ana renkleri secermis..baya vakit gecirilebilir yani aklinizda olsunn

Aynı ben bende hevesle örüp bitirmek istiyorum
AmA kalan da kalıyor
Yok kız demin 2,3 sıra ördüm yine gına geldi
Küçük şeyler yapmak daha kolay
Benim yelegin de bi karışı bile kalmadı ama bende de kalan kaliyo

Merhaba millet
Bizim bugun 3.ay kontrollerimiz vardi. Kilo alimi sinirdaymis besleyememisim çocuğu bir de menenjit ve rota asisi olduk. 670 tl tuttu asilari. Calpol vermistik atesi cikmadi ama az once bi yarim saat suren aglama krizi gecirdik su am da ic ceke ceke mememde duruyor. Bacagi kizarmis ve sismis hafiften o mu yapti acaba. 3 aydir ilk defa bu kadar agladi cok kotu oldum ya asiya bagladim ben bu aglamayi. Menenjit yaptiran arkadaslar sizin nasildi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…