Teşekkürler teyzesi
Ayyyyy aman Allahim yerimBebişlerin hepsi çok tatlı maşallahben de ifşa olmamak adına kısa süreliğine koyayım
Evet benimki de 2 seviyorum bayılmaya yer arıyor salaş bir kundak ve emzikleKizlar bebeklerinize bayildim masallah cok tatlilar. Yeni girebildim foruma ancak gordum. Bugun yogundum biraz. Yarin ben de koyarim oglumun resmini. Salon ve mutfagi supurdum ses yoktu. Ama banyoyu yikayayim dedim yikti ortaligi nasil agladi. Az agla annem bitirip geliyorum dedim. Qcelwyle yikadim banyoyu aldim kucagima emsin diye ama yok. Uykusu gelmis kundak istiyormus oglum. Kundakladim uyudu balim.
Kız benim bdv de filan konularım var. Hele 5 senedir çocuk yapma çalışmalarımın hepsini yazdımAyyyyy aman Allahim yerimyalniz senin kiz belli
bakislar bilmis bilmis.. ayy ifsa olsamda umrum disi benim kadinkadina sohbetler etmisiz alt tarafio yuzden koyuyorum
Ya bizimkide bana guluyo hep..telefonu gorunce onu incelemeye basliyo tabiki sert sert bakiyo gulduremiyorumdaTeşekkürler teyzesiGülce tanışsın dedim arkadaşlarıyla Gülen resmini zor buldum ekrana bakıp poz veriyor ama gülerken kendimden geçtiğim için poz zor yakalıyorum
HaahahahKız benim bdv de filan konularım var. Hele 5 senedir çocuk yapma çalışmalarımın hepsini yazdımifşa olursam fena rezil olurum ondan bi akrabamızı buldum ben burda. Boşanma arifesindeydi ama hiç bişey bilmiyorduk; bdv ye konu açmış tüm detaylarıyla herşeyi yazmış. O olduğunu çok rahat anladım, kızın tüm özelini kazara öğrenmiş oldum
Hahaah maşallah nasıl poz vermiş yaYa bizimkide bana guluyo hep..telefonu gorunce onu incelemeye basliyo tabiki sert sert bakiyo gulduremiyorumdaay hele bugun foto cekicem dil cikartiyo sasi yapiyo gozleri bi tipe bak ! ..babasida boyle bunun fotolarimi trollerde kizida ayni bu arada siyahi cok severim cocuga giydirdim herkes erkek sandi bugun bir daha giydirmicemm :))))
Ayyy çok komik yaaaYa bizimkide bana guluyo hep..telefonu gorunce onu incelemeye basliyo tabiki sert sert bakiyo gulduremiyorumdaay hele bugun foto cekicem dil cikartiyo sasi yapiyo gozleri bi tipe bak ! ..babasida boyle bunun fotolarimi trollerde kizida ayni bu arada siyahi cok severim cocuga giydirdim herkes erkek sandi bugun bir daha giydirmicemm :))))
Ben de bir dunya bant aldim ama kisin bere takiyosun haliyle nasil erkek saniyorlar anlamiyorumHahaah maşallah nasıl poz vermiş yasiyah evet iddialı bir renk şuan en azından erkek sanabiliyorlar , bende geçen bant taktım aa benim çocuğum kızmış dedim kendi kendime
Sapsikler nasil kendilerini teslim ediyolar o zaman..kundak yapcaksam uykusu geldiyse gulucukler saciyoKizlar bebeklerinize bayildim masallah cok tatlilar. Yeni girebildim foruma ancak gordum. Bugun yogundum biraz. Yarin ben de koyarim oglumun resmini. Salon ve mutfagi supurdum ses yoktu. Ama banyoyu yikayayim dedim yikti ortaligi nasil agladi. Az agla annem bitirip geliyorum dedim. Qcelwyle yikadim banyoyu aldim kucagima emsin diye ama yok. Uykusu gelmis kundak istiyormus oglum. Kundakladim uyudu balim.
Ayuu masallahhhhYarım saat falan dursun bizim foto daeşimin kuzenleri de bütün gün forumda takılıyo Tanınırsam rahat dedikodu yapamam
Anammm bu da esmerrr guzeli masallah sanaYarım saat falan dursun bizim foto daeşimin kuzenleri de bütün gün forumda takılıyo Tanınırsam rahat dedikodu yapamam
Masallah sübhanallah ay hepsi ayrı tatliMemurlar sankine varsa sabah 6 da kalkacak
Benim yelegin de bi karışı bile kalmadı ama bende de kalan kaliyoAynı benbende hevesle örüp bitirmek istiyorum
AmA kalan da kalıyor
Yok kız demin 2,3 sıra ördüm yine gına geldi
Küçük şeyler yapmak daha kolay
yaaa yerim maviiisBebişlerin hepsi çok tatlı maşallahben de ifşa olmamak adına kısa süreliğine koyayım
yok yok cesaretim yokBiz bugun kahvaltiya gitmistik kizim uslu uslu uyudusonra emzirdim sonra zibinlari kuculmustu biraz alisveris yaptik..masallah hic üzmedi morcivertkedi korkma sen de cik buyumusler herhalde
Ay gerçekten rekor buymus senin torun giyer artık bacimRekor onda da bende. Ilk cocuga hirka baslamistim, kiz 8 yasina girdi hala bitirilmeyi bekliyor. Sanirim orup kizin ceyizine koyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?