Canim Seninle ayni gun dogum yapmistik..menenjitte ozel asilardan mi? Bende 3.ay kontrolunde yaptirsam mi..bir de kac dozdu kizlar rota ?

Gayet iyi bence daha ne olsun

Canim Seninle ayni gun dogum yapmistik..menenjitte ozel asilardan mi? Bende 3.ay kontrolunde yaptirsam mi..bir de kac dozdu kizlar rota ?
Evet unutur muyum evet saglik bakanligi karşılamıyormuş bu asilari. Bize doktoru onerdi iki asiyi da. Maddi olarak biraz zorlayabilir isterseniz bi sonraki ay yapalim demisti doktorumuz illa 3.ayda yaptirilmiyor anladigim kadarıyla. Iki asi da 2 doz yapiliyor sanırım. Doktor esimle konustu tam dinleyemedim

3. Ayda kaç gram sınırmış? Doktor mama takviyesi verdi mi bizim de on gün sonra kontrol var bakalım kilo durumu ne olucakBesleyememişim diye düşünme belki iştahı yoktur çok aç kalsa ağlardı

Pes maşallah nasıl beceri bu yaa

Sünnet olmuş maşallah bu teyze yeni gördü
Ben bu fitil olayını anlamadım ama
Biz krem kullanmıştık, değişik oluyor demek ki sünnet sonrası bakımlar
Tesekkurler canim fitili agrisi icin vermistir muhtemelen cok huzursuz olmasin diye zaten o aksam yaptik sadece onun disinda hicbir sey vermedi ben de bir acmamda kantoron bir acmamda baticon kullaniyorum

3. Ayda kaç gram sınırmış? Doktor mama takviyesi verdi mi bizim de on gün sonra kontrol var bakalım kilo durumu ne olucakBesleyememişim diye düşünme belki iştahı yoktur çok aç kalsa ağlardı
Gece uyandirmiyordum ben 1 aydir. Dpgdugu hastanedeki doktoruna goturduk bugun o sordu uyandirmadin diye dedim kilo alimi iyiydi. Doktor da uyandirmaya devam et dedi. Sinir gunluk 25 gram dedi doktor bizimki de 25 gram almis ben de iyi beslenemedim bu ara. Cok kizfim kendime

Rotayi 3.ayda yapalim demisti doktor meningokok asisi 9.ayda yapiliyo yaziyo her yerde kafam karisti menenjitle ayni ssymi.menenjitede 9.aydan itibaren yaziyo nette

Rotayi 3.ayda yapalim demisti doktor meningokok asisi 9.ayda yapiliyo yaziyo her yerde kafam karisti menenjitle ayni ssymi.menenjitede 9.aydan itibaren yaziyo nette
Evet ayni seymis bize de bahsederken menengok dedi doktor zaten. Acaba 9. Ayda hic asi yaptirilmadigi icin agir olmasin diye mi yaptiriliyor. Bizim doktor da gecen ay bu asinin birkac dozu oldugunu, ozellikle bu ay yapmamiza gerek olmadigini soylemisti. Belli bir aya kadar olmasi gerekiyor sanirim. Olduktan sonra da bir takvim cikarip diger dozlarini yaptiracagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…