Bu ay kaç gr almış? Şuan kilosu kaç olmuş? Bugüne kadar toplam kaç kilo almış? Bizimki de az aldı da ondan soruyorum. Bize doktor menenjiti 6.ayda yapalım dedi

Rota 3 ay 10hün dolduktan sonra yapılmıyor dedi bize doktor ama tabi farklı çeşidi varsa bilmiyorum

Günlük 25 gram ise ayda 750 gram eder çok iyi. Bu ay almaları gereken en az 400 grammış.

katiliyorumm
takdir ediyorum hayranım senin gibi tiplere
Sagolun kizlar insan neyi seviyorsa onu guzellestiriyor..hobim oldu benimde ormek uretmek degistirmek vs..cok daha becerikli kadinlarda var cidden bende onlara imreniyorum fotografa bakip aynisini oruyor kadin

Ay iyice bi ogrenmem lazim su asilari..2.aydan itibaren yapiliyomus menenjit sanirim bakalim doktor ne diyecek

Canım doktor bize menenjiti 6.ayda yapalım dedi. Rota yaptı sadece. Rota 2 doz sanırım.
Bende bir soracagim bakalim..gittgimiz doktorda devletin yaptigi asilar cok fazla ben rotayida 6.ayda yaptirdim ogluma falan demisi tekrar bilgi almam lazim..menenjit sanirim 2.aydan itibaren illa 2.ay da olacak diye bise yok sanirim

Evet kizlar bebislerimizin masallahi var hepsi inci gibi erkekler zaten cok karizma kuzenimin cocugu dogdu 1hafta var aramizda cocuk direk ilhan mansiz gibi gür sacla dogdu o saclar bizde olaydida toka takaydim Allah'im korusun evlatlarimizi

Ay iyice bi ogrenmem lazim su asilari..2.aydan itibaren yapiliyomus menenjit sanirim bakalim doktor ne diyecek
Canım menenjit yaptirmayi düşünüyorsan biraz büyümesini bekle. Çünkü etkileri ağır oluyormuş. 40 dereceyi aşan ateş vs. Yine de doktoruna danış ama ilk dozu 6 aydan falan sonra yaptır. 9 12 ay arası daha iyi olur.

Amann benim oglumun aydaşı masallah
Kertelim hahahahha..Beni boyle ayni gün dogdugum cocukla (akrabamizmis uzaktan) besik kertmesi yapmislar dalgasina ayni odada kalmis annemle kadin dogum sonrasi..kucukken nerde gorse seni alacam derdi bende aglardim alip goturcek diye cocuk lisede tesadufen ekledi beni konustukca konustukca o oldugunu anlamistim..sonra kendime cok benziyo diye sıkıldım..bazen kendimden bunaliyorum ya balik burcu monotonlugu bir de erkegini düsün

Evet bende oyle okudum hep 9.aydan itibaren diyolar masallah senin oglanda ne yakisikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…