kizlar bişey sorucam biz uyanıkken ne yapacağımızı şaşıyoruz ya günlük uyanık kalma süresi ne yaptıracaz sürekli vizirdama modunda ya uyuycak ya emecek ya da agliucak4. bi seçenek yok mu
biz etkinlik yapamiyoruz salıncakta çok dursun istemiyorum ama çaresiz gibiyiz babasi ben ablası siradan bi seviyoruz ev içinde bir kaç tur biraz muhabbet agucuk gugucuk

ee sonra

4.5 kilo doğan bir bebek icin az ama normal kiloda doğan bebek icin gayet iyi biz 3. Ayda 5 kilo olursak sevinecegim
Ben de öyle ya zor kilo aldiriyorum tam mamayi kestim bakalim kilo alimi ne alemde olacak korkarak gidicem kontrole en son 5dik tahminimce 600 falan aldi ayda

Oyun halisi almadiniz mi canim? Sabah kalkiyoruz o oyun halisindayken ben kahvaltimi yapiyorum..orada bi aslancik var dklarca konusuyo ona..sonra yine emme biraz oyun yine uyku yapiyoruz..donence aldim biraz ona koyuyorum biraz ana kucagi.
Anakucagininda salyangozlu oyuncagina bayiliyo biraz onda takiliyo,biraz puset..surekli donusum halindeyiz..simdi zeka kartlari aldim 0 12 aylik onlari gosterdim aksam yarim saat oynadik..ilgisini cekti siyah beyaz keyfi yerindeyse dizlerime alip sarki soyluyorum konusuyorum yuz ifadelerino cok takip ediyo orada da baya vakit geciyo..hep ayni saatlerde uykuya yatirirsan gunduz ve yataginda rahat edersin en azindan o arada islerimi yapiyorum 20 dk 20 dk..

Eklentiler

• 20191130_180344.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 52
Ben de öyle ya zor kilo aldiriyorum tam mamayi kestim bakalim kilo alimi ne alemde olacak korkarak gidicem kontrole en son 5dik tahminimce 600 falan aldi ayda

Valla aynı bende dün gitmem gerekiyordu kontrole pazartesiye kaldı sınav sonucu bekler gibi valla stres oluyorum ilk kızda burda yazılarıma baktim ilk 4 ay 1 er kilo almış iyiydi ama erken doğmuştu 4. Ay 6 kiloyu biraz geçmişiz onda bile herkes hiç bakamıyorum süt yaramıyo muhabbeti yapıyordu şimdi öyle 1er kilo bile değil 750+950 Bu ay bakalim kac

2 aylik bebekte 5kilo nasil alt sinir ya ?? Gayet iyi 2.ayda 5 kilo ben mi yanlis biliyorum
Sanirim doktorlar kilodan ziyade aylik aldigi kiloya bakiyorlar, sanirim buradaki en minik bebeklerden biri benim kizim, 2950 dogdu, 2.ay 4250 idi. Ilk ay 650, ikinci ay 750 gr aldi, buna ragmen mama takviyesi vermedi doktorumuz, anne sutuyle devam ediyoruz. Artik hesap kitap islerini biraktim. Bebis emmek isterse veriyorum, emmeyi biraktiginda da zorlamiyorum. Arada sutu sagdigimda bile tum duzenimiz sasiyor, memede sut kalmadigi icin sagdigim sutu vermek zorunda kaliyorum boyle olunca birakin buzlugu, dolaba bile sut atamiyorum. Akisina biraktim.

çok iyi yaa
ben habire kiyafet almaktan onları almadım hemen alacam sağol canim
topigimizin çocuk gelişimcisi
cocuk gelişimi bana en son kpss kadar uzak
15 yil kadar

seni gördüğüme sevindim bebiton pek tatlı maşaallah
doktorun kim
bana da normal dedi doğum percentil ina göre gitmiyor
yapacak bişey yok

Yerim ben onu ya cok guzel ama masallah Ben sagim isini biraktigimdan beri cocugum doyuyo o yuzden tüm pompalari kaldirdim..sutum akmasin diye mochiyle tek ogun sagiyorum gece onuda aksam ustu 6 gibi sutum yetmediinde mama gibi takviye veriyorum..biz baslamistik mamaya bu ay pek vermedim..yani versemde uzulmuyorum mama veriyorum diye yeter ki yeterli beslensin..umarim yetmistir sutum en azindan eskisi gibi aglamalari yok..tartida cikacak sonuc :)

Ya bizimki de ilk 2 ay oyleydi. Simdi aglamadan durma suresi uzadi cok sukur. Ama babasiyla kahvalti ya da aksam yemegi hazirlarken her defasinda once uslu uslu bizi izliyor. Ne zaman yemeye otursak basliyor aglamaya. Adamcagiz artik hep ayakta yemek yiyor, kucaginda bebekle. Ben de ona minik minik lokmalar hazirliyorum sonra ben yemegimi bitiriyorum acele, bebisi devraliyorum. Boyle boyle geciyor simdilik. Oyun halisi aldik, daha kurmaya vakit bulamadik. Insallah oyalanirsa yemel saatlerinde koymayi dusunuyorum.

çok iyi yaa
ben habire kiyafet almaktan onları almadım hemen alacam sağol canim
topigimizin çocuk gelişimcisi
cocuk gelişimi bana en son kpss kadar uzak
15 yil kadar
Al cok rahat edersin hem de cok farkediyor yani anlatsam esim inanmazdi ama o kuzuyu gosterdim kuu zuuuu dedim sesli ardindan guguuu dedi kizim esimin bir dönüp bakisi var şoka girdi yani belki o an denk geldi ama bizi taklit ede ede buyuyecekler..nasil dikkatli dinliyolar konusurken bile..benim bilgiler hayatim egitim oldu..pedagoji bitti cocuk gelisimi basladi bir de calisma hayati..gözlemler derken sonuc hala atanamadim neyse ben degil meb kaybetti diyorum

seni gördüğüme sevindim bebiton pek tatlı maşaallah
doktorun kim
bana da normal dedi doğum percentil ina göre gitmiyor
yapacak bişey yok
Sagol canim ben de seni gordugume memnun oldum, tezle ugrasiyormussun, kolayliklar dilerim. Bizim doktorumuz esimin bir akrabasi, zekai dincer. Avrupa yakasinda ama kendisine cok guvendigimiz icin gidiyoruz. Siz kontrollere central'a mi gidiyosunuz?

Bizimki hep kucakta geziyor arada 10-15 dk ana kucağında duruyor oyun halimiz dün geldi ilgisini çekti gibi bugün bi 10 dk da orda durdu, onun harici hep yapışık geziyoruz kucakta çok mutlu bide altimizi açınca çok rahatliyoruz bol hareket bol masaj idare ediyoruz gündüz akşamları çok huzursuzdu bir damla kullandim iyi geldi çok azaldı çılgınca ağlaması ama damladan sonra normalde günde 3-4 kez kaka yaparken 3 gundur yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…