bu ay derken 3. ay bitiminde mi

bizde besin alerjisi çook
cevize de var dün de onu tespit ettim
Evet canım ebe öyle dedi ben de onun yalancısıyım. Ama hem aile hekiminden duydum hem de pek çok emzirme ile ilgili makalede yazıyordu, bebekler 3. Ay çok hareketlendikleri için ve de dış dünyayı fark edip emmeyi azalttıkları için kilo alımı daha az olurmuş. Pek çok kişi de 3. Ayda az kilo aldı deyip mama başlarmış.

hmm teşekkürler canım bakıcaz artk

Gece hic mi uyandirmiyordun canim ? Ben de 1 kez uyandiriyorum bakalim durum ne merak icindeyim

Biz bugün kahvaltıya gittik arkadaşlarımızla, oğluşum uyudu pusetinde, sahilde yürüdük fotoğraf çekildik. Eve geldik kakasını yaptı şükür ☺ Banyosunu yaptırdık uyuyor ☺ Haftaiçi canıma okuyor, haftasonu babası evdeyken tam bir melek

E Elwing6 P Pekmutlu kizlar bizim gündüz uykumuz yok denecek kadar az ama maşallah gece uykumuz düzenli.. Bu ay ben de uyandırmadim. 1400 1300 gram alırken bu ay 800 gram almışız. Doktor da muhakkak uyandır 4 saati geçirme dedi. Bence kontrole kadar uyandırın. Gece beslenmesini çok önemli olduğu kanaatine vardım ben. 4 saati geçmeden uyandırıyorum 2 3 gündür.

Kızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
Bizde 2 ay 7 günlük olduk dün kontrolümüz vardi kilo alimimiz alt sinjrda çıktı doktor kendi yediklerine dikkat et dedi 5.055 kilosu şuan. Neyse onu takmiyim derken canımı sıkan baskaa bir konu var kızlar Benim kızda boyun eğriliği var tıpta adı TORTİKOLİS diye geciyormus daha kesin tanı deil pazartesi cerraha gostercem ama çok eminim çenesi sağa doğru kayık yani devamlı düz tutmuyor kafasını bir taraftaki kaslar kısa olurmuş fizik tedavi gerekirmiş falan aranızda bilgisi olan varmı canım çok sıkılıyor bu duruma bakalım süreç nasıl ilerlicek Kakası hala yeşil oluyor artık takmicam çok huzursuz olmadıkça diyorum Birde bu çıktı bakalım hayirlsi

canim arkadaşımin çocuğunda vardı boyunda kist gibi bişey ve fizik tedavi v.s. önerildi bebek old. için mümkün old. kadar uygulandı şuan gecti 3 yaşında hacettepe yaptı takipleri
5kg iyi degilmi seninki kaç kg dogduki
o zaman bizim vay halimize bilmiyorum benimki de iyi almiyor alerjileri var
sen yedilerine dikkat ediyor musun
kaka neden yeşil alerji vardır büyük ihtimal

Gece hic mi uyandirmiyordun canim ? Ben de 1 kez uyandiriyorum bakalim durum ne merak icindeyim
P Pekmutlu bu ara bizimki de kesintisiz 5 saat uyuyor, ben de uyandırmıyorum öyle olduğunda, zayıf gibi geliyor bu ara gözüme, kaç saatte uyandıralım o zaman ne yapalım? Gündüz hiç uyumadığı için çok yorgun oluyorum geceleri açıkçası.

Boyum eğriliğini siz mi farkettiniz. Başı sürekli aynı yönde mi duruyor yoksa çevirebiliyor mu? Ya da hiç mi tuz tutamıyor. Benim bebeğim de genelde başı bir tarafa doğru yatıyor? Bizimkinde de olabilir mi acaba

Biz babasıyla gittik, uyudu kuaförde, fön makinelerinin sesini seviyorlar Bekleme salonu çok müsaitti ve erken gittik o yüzden eşimi de aldılar içeri. Bir defa da kayınvalideme bıraktık.

Merhaba arkadaşlar bende eylül annesiyim eylül 'ün sonunu yakaladık. Sizleri bugün takip etmeye başladım. Kızım 2 aylık oldu ve doğru dürüst emmiyor. Sizinkiler nasıl göğüslerim de öyle sertleşmiyor falan 2 aylıkken 5 kiloydu az mi ki 3400 doğdu bu arada

2 aylik bebekte 5kilo nasil alt sinir ya ?? Gayet iyi 2.ayda 5 kilo ben mi yanlis biliyorum

Bence aylık ortalama 500 gram alması kötü değil doktorum da öyle söylemişti ay bu doktorlar gep farklı konuşuyo bebişin sağlıklı görünüyosa açlık ağlaması yapmıyosa sıkıntı etme benceBenimki emdikten sonra arada açlık ağlaması yapıyo o zaman 60cc mama veriyorum ama daha fazlasını da versem içer kilo da alır ağlamadığı için vermiyorum

Bu doktorlari anlamis degilim her biri baska bir sey soyluyor..persantil tablosu birakiyorum bak istersen.. 2.ayda bizde 5 kiloyduk kimsede alt sinir falan demedi

Eklentiler

• Screenshot_20191130-233118_Instagram.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20191130-233115_Instagram.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 58
Ya ben sansliyim, esim cogu zaman evde. Sunnetinde bari guzel fotomuz olsun diye fonlettim. Bi de dedigin gibi kestirdim sacimi, fenalik gelmisti ilk zamanlar. Yine babaya biraktim gittim, kestirdim fonlettim. Baska da yok. Ama bunlarda bile evden cikana kadar binbir tantana. Sutunu sag, karnini iyice doyur gitmeden, altini temizle, babayi iyice tembihle yapipacaklar hakkinda vs vs. Ama bir fon bile cok iyi geliyor gercekten. Bir arkadas, ya da kardes/abla/anne yok mu. Bi kacip gel.

Çok geçmiş olsun bence kilosu iyi yaa bizimki 2 ay 21 günlük ve perşembe günü 4950 çıktı doktor iyi fena diil dedi e sizinki alt sınırdaysa bizimki fenaHer doktor başka bişey söylüyo çok takmamak lazım galiba.. hiç duymadım ama yaşadığın yerde araştırma hastanesi varsa oraya götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…