Evet canım ebe öyle dedi ben de onun yalancısıyım. Ama hem aile hekiminden duydum hem de pek çok emzirme ile ilgili makalede yazıyordu, bebekler 3. Ay çok hareketlendikleri için ve de dış dünyayı fark edip emmeyi azalttıkları için kilo alımı daha az olurmuş. Pek çok kişi de 3. Ayda az kilo aldı deyip mama başlarmış.bu ay derken 3. ay bitiminde mi
bizde besin alerjisi çook
cevize de var dün de onu tespit ettim
hmm teşekkürler canım bakıcaz artkEvet canım ebe öyle dedi ben de onun yalancısıyım. Ama hem aile hekiminden duydum hem de pek çok emzirme ile ilgili makalede yazıyordu, bebekler 3. Ay çok hareketlendikleri için ve de dış dünyayı fark edip emmeyi azalttıkları için kilo alımı daha az olurmuş. Pek çok kişi de 3. Ayda az kilo aldı deyip mama başlarmış.
Gece hic mi uyandirmiyordun canim ? Ben de 1 kez uyandiriyorum bakalim durum ne merak icindeyimGece uyandirmiyordum ben 1 aydir. Dpgdugu hastanedeki doktoruna goturduk bugun o sordu uyandirmadin diye dedim kilo alimi iyiydi. Doktor da uyandirmaya devam et dedi. Sinir gunluk 25 gram dedi doktor bizimki de 25 gram almisben de iyi beslenemedim bu ara. Cok kizfim kendime
Hırıltı ciğerlerde değil diyor, bizim çok ağladığında oluyor genelde hırıltı, ne bileyim doktora her seferinde soruyorum yok diyor, üç farklı doktor gördü, güveniyorum mecbur.Bizde de hırıltı var. Dt yok diypr
canim arkadaşımin çocuğunda vardı boyunda kist gibi bişey ve fizik tedavi v.s. önerildi bebek old. için mümkün old. kadar uygulandı şuan gecti 3 yaşında hacettepe yaptı takipleriKızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
Bizde 2 ay 7 günlük olduk dün kontrolümüz vardi kilo alimimiz alt sinjrda çıktı doktor kendi yediklerine dikkat et dedi 5.055 kilosu şuan. Neyse onu takmiyim derken canımı sıkan baskaa bir konu var kızlar Benim kızda boyun eğriliği var tıpta adı TORTİKOLİS diye geciyormus daha kesin tanı deil pazartesi cerraha gostercem ama çok eminim çenesi sağa doğru kayık yani devamlı düz tutmuyor kafasını bir taraftaki kaslar kısa olurmuş fizik tedavi gerekirmiş falan aranızda bilgisi olan varmı canım çok sıkılıyor bu duruma bakalım süreç nasıl ilerlicek Kakası hala yeşil oluyor artık takmicam çok huzursuz olmadıkça diyorum Birde bu çıktı bakalım hayirlsi
P Pekmutlu bu ara bizimki de kesintisiz 5 saat uyuyor, ben de uyandırmıyorum öyle olduğunda, zayıf gibi geliyor bu ara gözüme, kaç saatte uyandıralım o zaman ne yapalım? Gündüz hiç uyumadığı için çok yorgun oluyorum geceleri açıkçası.Gece hic mi uyandirmiyordun canim ? Ben de 1 kez uyandiriyorum bakalim durum ne merak icindeyim
Neye göre öyle dedi canım? Bize 4 buçuk aylıkken yapalım dedi ilk dozu.bizimkide az aliyo kizlar napcam ya bilemiyorum
Boyum eğriliğini siz mi farkettiniz. Başı sürekli aynı yönde mi duruyor yoksa çevirebiliyor mu? Ya da hiç mi tuz tutamıyor. Benim bebeğim de genelde başı bir tarafa doğru yatıyor? Bizimkinde de olabilir mi acabaKızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
Bizde 2 ay 7 günlük olduk dün kontrolümüz vardi kilo alimimiz alt sinjrda çıktı doktor kendi yediklerine dikkat et dedi 5.055 kilosu şuan. Neyse onu takmiyim derken canımı sıkan baskaa bir konu var kızlar Benim kızda boyun eğriliği var tıpta adı TORTİKOLİS diye geciyormus daha kesin tanı deil pazartesi cerraha gostercem ama çok eminim çenesi sağa doğru kayık yani devamlı düz tutmuyor kafasını bir taraftaki kaslar kısa olurmuş fizik tedavi gerekirmiş falan aranızda bilgisi olan varmı canım çok sıkılıyor bu duruma bakalım süreç nasıl ilerlicek Kakası hala yeşil oluyor artık takmicam çok huzursuz olmadıkça diyorum Birde bu çıktı bakalım hayirlsi
Biz babasıyla gittik, uyudu kuaförde, fön makinelerinin sesini seviyorlarNe fön mü? O da ne?Benim de oğlumla hiç doğru düzgün yok.. Fonu bırak anne topuzu bile değil boyut atladı topuzum saçlarımı kestirecegim de biraz katlı falan bir model istiyorum. Benim minnoşumu kim oyalar 1 saat bilemiyorum
yanlış oldu sanırımNeye göre öyle dedi canım? Bize 4 buçuk aylıkken yapalım dedi ilk dozu.
2 aylik bebekte 5kilo nasil alt sinir ya ?? Gayet iyi 2.ayda 5 kilo ben mi yanlis biliyorumKızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
Bence aylık ortalama 500 gram alması kötü değil doktorum da öyle söylemişti ay bu doktorlar gep farklı konuşuyo bebişin sağlıklı görünüyosa açlık ağlaması yapmıyosa sıkıntı etme benceGece uyandirmiyordum ben 1 aydir. Dpgdugu hastanedeki doktoruna goturduk bugun o sordu uyandirmadin diye dedim kilo alimi iyiydi. Doktor da uyandirmaya devam et dedi. Sinir gunluk 25 gram dedi doktor bizimki de 25 gram almisben de iyi beslenemedim bu ara. Cok kizfim kendime
Doktorun ne yorum yaptı her doktor farklı konuşuyoCanim benimki 3. Ay 500 gram almis tam.
Bu doktorlari anlamis degilimKızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
Ya ben sansliyim, esim cogu zaman evde. Sunnetinde bari guzel fotomuz olsun diye fonlettim. Bi de dedigin gibi kestirdim sacimi, fenalik gelmisti ilk zamanlar. Yine babaya biraktim gittim, kestirdim fonlettim. Baska da yok. Ama bunlarda bile evden cikana kadar binbir tantana. Sutunu sag, karnini iyice doyur gitmeden, altini temizle, babayi iyice tembihle yapipacaklar hakkinda vs vs. Ama bir fon bile cok iyi geliyor gercekten. Bir arkadas, ya da kardes/abla/anne yok mu. Bi kacip gel.Ne fön mü? O da ne?Benim de oğlumla hiç doğru düzgün yok.. Fonu bırak anne topuzu bile değil boyut atladı topuzum saçlarımı kestirecegim de biraz katlı falan bir model istiyorum. Benim minnoşumu kim oyalar 1 saat bilemiyorum
Çok geçmiş olsun bence kilosu iyi yaa bizimki 2 ay 21 günlük ve perşembe günü 4950 çıktı doktor iyi fena diil dedi e sizinki alt sınırdaysa bizimki fenaKızlar bazılarınızi kaçırdım ama cogunuzu gördüm maşallah bu Eylül bebeleri cokntatli Allah sağlık versin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?