Çok sağol canım iyiyim minik kuzumda çok şükür iyi bayadır bakamadım sıkıntılı bir dönem geçirdim beş yaşındaki kızımın gözüne kahvaltı bıçağı baktı ömrümden ömür gitti çok şükür görmesinde sıkıntı yok tam renkli kısmında zedelenme vardı ilaçlarla oda geçti ama baya korkuttu bizi sen nasılsın senin kuzucuğun nasıl canım
Kızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.
Benim poncik cok huzursuz 3 gundur. Burnu tikaniyor aciyorum. Cingiraklarla oynamaya basladi artik. Pusete takiyorum o eliyle vuruyo bazen turuyor. Iyi oldu o asilan oyuncaklar.
Kızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.
Bende banyodan sonra saci kurusun diye maksimum yarim saat takiyorum. Gece takmiyorum. Hastaneden eve gelince hic takmadim. Dışarı cikinca takiyorum. Bizim evin isisi 21 22 falan.
Benim poncik cok huzursuz 3 gundur. Burnu tikaniyor aciyorum. Cingiraklarla oynamaya basladi artik. Pusete takiyorum o eliyle vuruyo bazen turuyor. Iyi oldu o asilan oyuncaklar.
Ben 1 çocukla yetişemiyorum size bravo:)Hem yetişemiyorum hem de hemen 2.çocuğu istiyorum.kalabalık ailelere özeniyorum da 2den sonra cesaret eder miyim bilmiyorum bir de nasip tabi.
Abimler 20 yıllık evli iki kızları var yengem hamile kızların biri universiteye gidiyor:)maddi durumları yetecek mi diye düşünürken üniversiteye giden yigenime birkaç tane burs çıktı,bebeğin her şeyi alındı çok şükür Allah yardım ediyor.Melekler kismetleriyle geliyor.
Diğer taraftan anneye de güç kuvvet veriyor yoksa kolay değil 1 çocukla bile zorken 4 çocuk maşallah size.Allah daha çok güç kuvvet sağlık versin inşallah
Ben 1 çocukla yetişemiyorum size bravo:)Hem yetişemiyorum hem de hemen 2.çocuğu istiyorum.kalabalık ailelere özeniyorum da 2den sonra cesaret eder miyim bilmiyorum bir de nasip tabi.
Abimler 20 yıllık evli iki kızları var yengem hamile kızların biri universiteye gidiyor:)maddi durumları yetecek mi diye düşünürken üniversiteye giden yigenime birkaç tane burs çıktı,bebeğin her şeyi alındı çok şükür Allah yardım ediyor.Melekler kismetleriyle geliyor.
Diğer taraftan anneye de güç kuvvet veriyor yoksa kolay değil 1 çocukla bile zorken 4 çocuk maşallah size.Allah daha çok güç kuvvet sağlık versin inşallah
Ne zamandır da gorusmeyince okuldakilerle ben öyle bir stres yaptımki temizlikçi geldi ben temizlikçi gibi çalıştım annem kıza baktı arada ben ya da eşim aldı.Birkaç akşam daha misafir alacağım sonra ara veriririm:)ağırlamayı severim de bu kez bebeğime bakamiyorum.Zaten az kaldı 2.dönem okul başlayacak.Kalan günleri değerlendireyim kızımla
Yeni doğduğunda birkaç kişi ilgileniyorduk nöbetleşe sonra gece gunduz karismisti.şimdi çoğu gece çok şükür uyuyor mesela 11-12de uyudu 1 defa kalkıyor acıkıyor 8 - 9a kadar uyuyor.sonra 1 saat oyun istiyor tekrar uyuyor iki saat fln
Bugün benim büyüklerin okulunda yerli mali varmış.Oglum tutturdu yaprak sar diye.Kizim kısır istedi.Birini yapsam diğeri kusuyor.Dun 1 koca tencere yaprak sardım.Simdi de kısır yapacağım ve götüreceğim.Ahh analık
Maşallah uyku düzeni güzel olmuş.Bizimki 2 'de yattı. Sonra sanırım 1 kez kalkmış çünkü ben 7 'de dinç uyandim
Bizimki de uyurken emzik alıyor, acaba o mu sebep oluyor emmesine engel diye kara kara düşünüyorum ama emziksiz de uyumaz ki fena alıştı bir de gizli dil bağı olabilirmiş
Bizimki de enzik delisi oldu yine memeyi her zaman almıyor üstelik ben ne ayakta emzireniliyorum şuan ne de gönlümce oyalayabiliyorum şuan Stok için sabaha karşıda kalkamıyorum artık değneklerle malzeme taşıyamıyorum yani düzenimiz Allah bullak oldu ayağımın biran önce düzelmesi lazım
Bizimki de enzik delisi oldu yine memeyi her zaman almıyor üstelik ben ne ayakta emzireniliyorum şuan ne de gönlümce oyalayabiliyorum şuan Stok için sabaha karşıda kalkamıyorum artık değneklerle malzeme taşıyamıyorum yani düzenimiz Allah bullak oldu ayağımın biran önce düzelmesi lazım
Gecen elma degdirdim eglencesine yaptim ama..bakalim ne yapacK diyr surat bi dgistibizim kiza kasikla su verince bile yuzunu eksitiyo..sizin gibi meme bagimlisi oburrr ama ek gida da oyle olmick gibi hissediyorum zaten bana cektiyse yandim o yuzden cok korkuyorum.nerdeyse ek gida donemi geldi benim süt anca yetti cocuga