Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Kızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.

Benim poncik cok huzursuz 3 gundur. Burnu tikaniyor aciyorum. Cingiraklarla oynamaya basladi artik. Pusete takiyorum o eliyle vuruyo bazen turuyor. Iyi oldu o asilan oyuncaklar.

Bende banyodan sonra saci kurusun diye maksimum yarim saat takiyorum. Gece takmiyorum. Hastaneden eve gelince hic takmadim. Dışarı cikinca takiyorum. Bizim evin isisi 21 22 falan.

Ev ısısı kaç bilmiyorum ama takmıyorum.sadece banyo yaptığı gün takıyorum

Kismetiyle gelmek böyle birsey

Kaç yaşında abinler

Bugün benim büyüklerin okulunda yerli mali varmış.Oglum tutturdu yaprak sar diye.Kizim kısır istedi.Birini yapsam diğeri kusuyor.Dun 1 koca tencere yaprak sardım.Simdi de kısır yapacağım ve götüreceğim.Ahh analık
Maşallah uyku düzeni güzel olmuş.Bizimki 2 'de yattı. Sonra sanırım 1 kez kalkmış çünkü ben 7 'de dinç uyandim

Bizimki de uyurken emzik alıyor, acaba o mu sebep oluyor emmesine engel diye kara kara düşünüyorum ama emziksiz de uyumaz ki fena alıştı bir de gizli dil bağı olabilirmiş
Bizimki de enzik delisi oldu yine memeyi her zaman almıyor üstelik ben ne ayakta emzireniliyorum şuan ne de gönlümce oyalayabiliyorum şuan Stok için sabaha karşıda kalkamıyorum artık değneklerle malzeme taşıyamıyorum yani düzenimiz Allah bullak oldu ayağımın biran önce düzelmesi lazım

ben banyo sonrası 1 saat kadar takıp çıkarıyorum. 23-24 derece sıcak değil mi bizim 21 derece falan oluyor ona rağmen üstü kalınsa terliyor

Sabaklari belim aksamlari bacaklarim ve ayaklarim cok agriyor. Gebelikten kalan magnezyum vardi onu ictim. Bakalim faydasi olacak mi

Canim gececek bu gunler de. Esin evdeyse o oyalayacak kizini artik. Sen iyilesmene bak.

Yok canım sadece yenidoğduğunda bir iki hafta takabildik

Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
Gecen elma degdirdim eglencesine yaptim ama..bakalim ne yapacK diyr surat bi dgistibizim kiza kasikla su verince bile yuzunu eksitiyo..sizin gibi meme bagimlisi oburrr ama ek gida da oyle olmick gibi hissediyorum zaten bana cektiyse yandim o yuzden cok korkuyorum.nerdeyse ek gida donemi geldi benim süt anca yetti cocuga

Canim gececek bu gunler de. Esin evdeyse o oyalayacak kizini artik. Sen iyilesmene bak.
İnşallah evet eşim ilgileniyor , dün ablam vardı bugün kv ye geçicez yarın gelicez, yorucu oldu baya kızımında iştahı azalınca yine sinirim bozuldu, geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…