Bizim de kesintisiz 4-5 saattir uyuyordu geceleri, bu ara sık uyanıyor, gündüz uykusu zaten yok, yıpratıcı gerçekten. Kucakta uyumaya bayılıyor işte bıraksan yarım gün uyur. Maşallah güzelmiş uyku düzeni, nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki memede uyuduğu için mi bilmem yerine bırakınca uyanıyor.

Bana sağlık ocağında gece taksan iyi olur demişti hemşire. Bi de komşu teyzemiz gece şapka tak başını usuturse burnu tıkanır dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Ben denedim her kaşığı yuttuktan sonra ağladı

Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
Evet bayadır yapıyorum bide meyvelere verdiği tepki çok his oluyor geçen gün taze biberi kesip verdim tadını alsın diye baktım damarını kaşığı

Ya kızlar Bu Gece okadar kötü gectikiHer Gece saat başı uyanırdı ona alışmıştım bu gece yarim saat ara ile çığlıklarla uyandı ve emerek uyudu acta değil sutum var şimdide sallamaya çalışıyorum ayağımda ne yapicam nasil düzelicek bu çocuk uykusuz nereye kadar sabrediyo anlamadım ben sarhoş gibi dolanıyorum o coldur coldur bana fingirdiyo

Eskiden takıyordum da 3-4 haftadır takmıyorum artık, zaten oda sıcacık oluyor alışmasıb dedim şapkaya

Valla canım bir şekilde yetişiyorum bazen yetmiyormuş gibi hissediyorum ama bi şekilde halloluyor herşey bende kalabalık aile çok seviyorum gerçi bu bebeğim süpriz geldi bize ama benim kız kardeşim yok her zaman isterdim iki kızım olmasını çok şükür oldu bu devirde biraz zor oluyor ama gerçekten Rabbim nasibiyle kısmetiyle gönderiyor bebeği çok şükür sıkıntı çekmiyoruz tabiki canım çocukların bu kadar büyüdüklerini görünce çok duygulanıyorum ben ne ara bu kadar oldular diye en büyük desteklerin benim onlar iyiki varlar ben onlarla beraber büyüdüm

Artik pek gaz sorunu olmuyor canim. Alttan ustten kendi kendine cikariyor artik. Seninki kac aylikti?

Son düzenleme:
Ben takmıyorum canım ev zaten sıcak banyodan sonra dediğin gibi bir saat takıyorum o kadar zaten benim kızda sevmiyor şapkadan çok rahatsız oluyor

Geçen hafta hatta dun geceye kadar öyleydik.Gece 5 saat memede kaldığı oldu.Cekiyorum 10 dk olmadan çığlık çığlığa ağlayıp memeye alınca susuyordu.Donemsel diye düşünüyorum.
Ben gece uykusuz kalınca gündüz direnebilmek için türk kahvesi içiyorum.bazen akşam üzeri eşim gelince bir yarim saat uyuyorum

Ay çok geçmiş olsun canım ben baya bi bakamamıştım eski mesajlarıda okumadım geç oldu biraz kusura bakma ayağınmı kırıldı nasıl kırıldı inşallah biran önce çıkar alçın çocukla çok zor olur senin için

Gazi mi var ki.kaka durumu nasil

Maşallah size de ellerinize sağlık:)okurken yoruldum:))sarmayi da saatlerce sar yemeye gelince 2 dakikada bitiyor yaa ama nasıl bir lezzettir.bizimkiler de büyüyüp isteyecektir Allah izin verirse
Uykusu genel olarak güzel de disi alt tarafta kabarmış gibi arada ateş de oluyor diş çıkaracak gibi huzursuzlugu var.4 gün sonra 4 aylık oluyor ben de erken çıkarmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…