Ne zamandır da gorusmeyince okuldakilerle ben öyle bir stres yaptımki temizlikçi geldi ben temizlikçi gibi çalıştım annem kıza baktı arada ben ya da eşim aldı.Birkaç akşam daha misafir alacağım sonra ara veriririm:)ağırlamayı severim de bu kez bebeğime bakamiyorum.Zaten az kaldı 2.dönem okul başlayacak.Kalan günleri değerlendireyim kızımla
Yeni doğduğunda birkaç kişi ilgileniyorduk nöbetleşe sonra gece gunduz karismisti.şimdi çoğu gece çok şükür uyuyor mesela 11-12de uyudu 1 defa kalkıyor acıkıyor 8 - 9a kadar uyuyor.sonra 1 saat oyun istiyor tekrar uyuyor iki saat fln
Bizim de kesintisiz 4-5 saattir uyuyordu geceleri, bu ara sık uyanıyor, gündüz uykusu zaten yok, yıpratıcı gerçekten. Kucakta uyumaya bayılıyor işte bıraksan yarım gün uyur. Maşallah güzelmiş uyku düzeni, nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki memede uyuduğu için mi bilmem yerine bırakınca uyanıyor.
Kızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.
Bana sağlık ocağında gece taksan iyi olur demişti hemşire. Bi de komşu teyzemiz gece şapka tak başını usuturse burnu tıkanır dedi ne kadar doğru bilmiyorum
bebegine sağdigi sütü ya da mamasini
kaşıkla veren var mi
benim kız emme konusunda çok sorunlu iştahsız bi tip
acaba sagdığım sütü ağzına akitsam ne dersiniz bi yorum yapsaniz kızlar???
doyduğunu anlar mı reddetme ihtimali var mi ???
Ya kızlar Bu Gece okadar kötü gectikiHer Gece saat başı uyanırdı ona alışmıştım bu gece yarim saat ara ile çığlıklarla uyandı ve emerek uyudu acta değil sutum var şimdide sallamaya çalışıyorum ayağımda ne yapicam nasil düzelicek bu çocuk uykusuz nereye kadar sabrediyo anlamadım ben sarhoş gibi dolanıyorum o coldur coldur bana fingirdiyo
Kızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.
Ben 1 çocukla yetişemiyorum size bravo:)Hem yetişemiyorum hem de hemen 2.çocuğu istiyorum.kalabalık ailelere özeniyorum da 2den sonra cesaret eder miyim bilmiyorum bir de nasip tabi.
Abimler 20 yıllık evli iki kızları var yengem hamile kızların biri universiteye gidiyor:)maddi durumları yetecek mi diye düşünürken üniversiteye giden yigenime birkaç tane burs çıktı,bebeğin her şeyi alındı çok şükür Allah yardım ediyor.Melekler kismetleriyle geliyor.
Diğer taraftan anneye de güç kuvvet veriyor yoksa kolay değil 1 çocukla bile zorken 4 çocuk maşallah size.Allah daha çok güç kuvvet sağlık versin inşallah
Valla canım bir şekilde yetişiyorum bazen yetmiyormuş gibi hissediyorum ama bi şekilde halloluyor herşey bende kalabalık aile çok seviyorum gerçi bu bebeğim süpriz geldi bize ama benim kız kardeşim yok her zaman isterdim iki kızım olmasını çok şükür oldu bu devirde biraz zor oluyor ama gerçekten Rabbim nasibiyle kısmetiyle gönderiyor bebeği çok şükür sıkıntı çekmiyoruz tabiki canım çocukların bu kadar büyüdüklerini görünce çok duygulanıyorum ben ne ara bu kadar oldular diye en büyük desteklerin benim onlar iyiki varlar ben onlarla beraber büyüdüm
Kızlar gece gaz çıkarma işini nasil yapıyosunuz? Ben omzumda tutuyorum ama uyurken çıkarmıyo ki..baya haraketler yapsam bu seferde uyanacak e yerine koyuyorum başlıyo kafayı sağa sola vurmaya yine uyanır gibi oluyo..geri alıyorum kucağıma çıkarsın diye yine bi şey çıkmıyo ama omzumda rahat duruyo yerinde kıvranıyo hep ses çıkarıyo
Ya kızlar Bu Gece okadar kötü gectikiHer Gece saat başı uyanırdı ona alışmıştım bu gece yarim saat ara ile çığlıklarla uyandı ve emerek uyudu acta değil sutum var şimdide sallamaya çalışıyorum ayağımda ne yapicam nasil düzelicek bu çocuk uykusuz nereye kadar sabrediyo anlamadım ben sarhoş gibi dolanıyorum o coldur coldur bana fingirdiyo
Geçen hafta hatta dun geceye kadar öyleydik.Gece 5 saat memede kaldığı oldu.Cekiyorum 10 dk olmadan çığlık çığlığa ağlayıp memeye alınca susuyordu.Donemsel diye düşünüyorum.
Ben gece uykusuz kalınca gündüz direnebilmek için türk kahvesi içiyorum.bazen akşam üzeri eşim gelince bir yarim saat uyuyorum
Bizimki de enzik delisi oldu yine memeyi her zaman almıyor üstelik ben ne ayakta emzireniliyorum şuan ne de gönlümce oyalayabiliyorum şuan Stok için sabaha karşıda kalkamıyorum artık değneklerle malzeme taşıyamıyorum yani düzenimiz Allah bullak oldu ayağımın biran önce düzelmesi lazım
Ay çok geçmiş olsun canım ben baya bi bakamamıştım eski mesajlarıda okumadım geç oldu biraz kusura bakma ayağınmı kırıldı nasıl kırıldı inşallah biran önce çıkar alçın çocukla çok zor olur senin için
Bugün benim büyüklerin okulunda yerli mali varmış.Oglum tutturdu yaprak sar diye.Kizim kısır istedi.Birini yapsam diğeri kusuyor.Dun 1 koca tencere yaprak sardım.Simdi de kısır yapacağım ve götüreceğim.Ahh analık
Maşallah uyku düzeni güzel olmuş.Bizimki 2 'de yattı. Sonra sanırım 1 kez kalkmış çünkü ben 7 'de dinç uyandim
Maşallah size de ellerinize sağlık:)okurken yoruldum:))sarmayi da saatlerce sar yemeye gelince 2 dakikada bitiyor yaa ama nasıl bir lezzettir.bizimkiler de büyüyüp isteyecektir Allah izin verirse
Uykusu genel olarak güzel de disi alt tarafta kabarmış gibi arada ateş de oluyor diş çıkaracak gibi huzursuzlugu var.4 gün sonra 4 aylık oluyor ben de erken çıkarmışım.