Kıyamam yaa cidden zor. Yaramaz kızlar halden anlamıyor ki, yapış memeye kuzu kuzu em.Bizimki de enzik delisi oldu yine memeyi her zaman almıyorüstelik ben ne ayakta emzireniliyorum şuan ne de gönlümce oyalayabiliyorum şuan ☹ Stok için sabaha karşıda kalkamıyorum artık değneklerle malzeme taşıyamıyorum yani düzenimiz Allah bullak oldu ayağımın biran önce düzelmesi lazım
Ben de sadece duştan sonra bi saat takıyorumKızlar gece yatarken bere takıyor musunuz oda sicakligimix 23 24 derece oluyor eşim şapka takmak istiyor takıyor oğlan çıkarınca bende daha takmıyorum o ısrarla tsk diyor sadece duştan sonra bir iki saat takıyorum.
Saol canım teşekkür ederim , bakkala indiğimde ayağımı burktum ters döndü, kart diye de korkunç bir ses çıkınca kesin kırıldı diye düşündüm fakat ayak bağları kopmuş meğer bağın kopması çok zormuş ve kopunca da felaket ses çıkıyormuşAy çok geçmiş olsun canım ben baya bi bakamamıştım eski mesajlarıda okumadım geç oldu biraz kusura bakma ayağınmı kırıldı nasıl kırıldı inşallah biran önce çıkar alçın çocukla çok zor olur senin için
Hiç sorma em işte sabah babasına türlü cilveler yapıyor dönüp memeye bakıyor emiyor yalandan bırakıyor babasına dönüyor tekrar Şirinlik peşindeKıyamam yaa cidden zor. Yaramaz kızlar halden anlamıyor ki, yapış memeye kuzu kuzu em.
Hayır. 6 aydan önce de bir şey tattır ayı düşünmüyorum. Bizim yiyeceklerimuz tuzlu şekerli az da olsa baharatlı olduğu için hiç öyle bir şeye kalkismadim. Ek gıda dönemine girdiğimizde ona özel şeyler yapıp vereceğim inş.Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
Ben de tattırdığım şeyleri sever de sütümü beğenmez diye korkuyorumHayır. 6 aydan önce de bir şey tattır ayı düşünmüyorum. Bizim yiyeceklerimuz tuzlu şekerli az da olsa baharatlı olduğu için hiç öyle bir şeye kalkismadim. Ek gıda dönemine girdiğimizde ona özel şeyler yapıp vereceğim inş.
Ben de öyle ek gıdaya geçince bile beni bırakırsa diye korkuyorum bi yandan da hemen geçelim de doymazsa biseyler de yediririm diyorum bakalım nasıl olacakBen de tattırdığım şeyleri sever de sütümü beğenmez diye korkuyorumzaten emmemek için bahane arayan bi kızım var
Zaten Allah nasip ederse ömürleri boyunca yemek yiyecek vakti gelince çocuklar. Şimdiden vermeyi gereksiz buluyorum. Sadece anne sütü kafi bence.Ben de tattırdığım şeyleri sever de sütümü beğenmez diye korkuyorumzaten emmemek için bahane arayan bi kızım var
Benim ikinci sezaryenim ama ben hic agri sizi hissetmiyorum yapmamam lazim ama agir da kaldiriyorum oyle uzun sureli degil ama 20 ltlik damacanayi mutfakta bir yerden bir yere kaldiriyorum temizlik yaparken, camasir sepeti, oglani yikarkan su kovasi falan... ama yine de dikkat etmek lazim bu aydan sonra da bence karin icin egzersiz yapilabilir.Olsun ne guzel sebebi var ama boyle olmamizinbakalim bana da doktor 5 6 ay demisti ama hic inanmiyorum. Bir de o kaslari guclendirmek icin egzersizler yapnan lazim demisti acaba hissi geri kazanmak icin mi demek istedi ki
Hic zor olmadi spinalde bas agrin olur kahve gotur hastaneye dediler bur suru kahve aldim hic bi tane bile icmedim cunku hic bas agrim olmadi. Ilk 3 4 gun yatip kalkarken zorlandim tabi ama 1 haftalikken yan yatabiliyordum ilk dogumumdan sonra sirt ustu yatmaktan bikmistim cunku yan yatamamistim uzun bir sure belki de korkudan. Hamileligimde de hic eski kesi yerimde agri gerilme falan hissetmedim o anlamda rahattim. Simdi spor yapmiyorum ama her gun bebegimle disari cikiyoruz yuruyoruz bebegi uyutup babama birakip bisiklet surmeye cikiyorum. Bence baslayabilirsin spora. Karnim cok kaldi ben de azar azar mekik cekmeye baslicam en iyi o goturuyo karni benceZor oldu mu 2.sezeryanhamilelikte falan sorun oldu mu.
Bir de egzersiz yaptin mi ne zaman basladin spora?
ya o zaman aç benimki denedim baya baya yutuyoBen denedim her kaşığı yuttuktan sonra ağladı
canim büyük kızım da hep iştah problemi varKızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Camasir toplama kismi ve yanan kedi ayni ben. Icimden canavar cikiyor.
Ben gece emzirince cikarmiyorum direkt yatiriyorumKızlar gece gaz çıkarma işini nasil yapıyosunuz? Ben omzumda tutuyorum ama uyurken çıkarmıyo ki..baya haraketler yapsam bu seferde uyanacake yerine koyuyorum başlıyo kafayı sağa sola vurmaya yine uyanır gibi oluyo..geri alıyorum kucağıma çıkarsın diye yine bi şey çıkmıyo ama omzumda rahat duruyo yerinde kıvranıyo hep ses çıkarıyo
O mamayi verme sakin canim ne olur ne olmaz ben de gece yatarken 1 kere veriyorum 75 cc bi ara birakmistim 4 5 gun vermedim doktor kilo alimi cok iyi sakin verme dedi gece sık uyandi, verdim 5 6 saat kesintisiz uyudu. Doktora soyledim ikiniz de rahat ediyorsaniz ver bir kereden bisey olmaz dedi ben de veriyorum 10 gibi veriyorum gaz cikar altini degistir yataga gidiyoruz bir de emziriyorum uyuyor 10.30 gibi. 4e 5 e kadar uyuyor misler gibi oluyoruz hem butun gun yetecek kadar sutum de oluyor boylelikle. Kendimi kotu hissetmiyorum artik cunku 1 kere mama veriyorum diye bebegimi mamayla besliyor degilim likir likir anne sutunu de aliyor. O yuzden sen de kendini kotu hissetme nasil mutlu oluyorsaniz bebegin ve sen asil onemli olan o diye dusunuyorumBide bizimki bu gece doymadı emdikten sonra hala uykuya gidemiyo elimi ağzına değdiriyorum kapacak gibi hareketler gösteriyo 90 cc mama hazırladım 60 ını içti 12 gibiydi..konuşmuştuk bi ara mama mevzusunu benim dediğim bu çocuk zaten doyunca bırakıyo.
Sonra 2 gibi tekrar emdi hemde hiç o mamanın toklugu olmadı niyeyse
2 den sonrada 5 e gelmeden yine uyandı..benim mamayı açalı 1 ayı geçti acaba tokluk sağlamama durumu olur muyeni mama almamız lazım..ne kadar mamayı bırakmak için uğraşsamda oğlum bazen doymuyo yapacak bi şey yok
Camasir toplama kismi ve yanan kedi ayni ben. Icimden canavar cikiyor.
Benim esim kizmama ragmen ne yiyorsa dudagina degdiriyor. Ben kizdigim icin cogu zaman ben gormeden ama kizim gelip soyluyorKızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?