Kıyamam yaa cidden zor. Yaramaz kızlar halden anlamıyor ki, yapış memeye kuzu kuzu em.

Saol canım teşekkür ederim , bakkala indiğimde ayağımı burktum ters döndü, kart diye de korkunç bir ses çıkınca kesin kırıldı diye düşündüm fakat ayak bağları kopmuş meğer bağın kopması çok zormuş ve kopunca da felaket ses çıkıyormuş
Alçı yok 2 hafta üstüne basmamam lazım , buz uyguluyorum ve genelde yüksekte tutuyorum şikayet gerilemezse tekrar doktora. Neyseki gerileme oldu şişlik ödem azaldı morlukların çoğu sararmaya döndü birde ayağıma buz torbası uygulamaktan ayağım dondu resmen grip olmak üzereyim takviye alıyorum inşallah olmam zor bir süreç ama geçecek , mümkünse herşey 2019 da kalsın ve 2020 çok güzel olsun

Kıyamam yaa cidden zor. Yaramaz kızlar halden anlamıyor ki, yapış memeye kuzu kuzu em.
Hiç sorma em işte sabah babasına türlü cilveler yapıyor dönüp memeye bakıyor emiyor yalandan bırakıyor babasına dönüyor tekrar Şirinlik peşinde evet kendi işini yapamamak kadar kötüsü yok ve yaptığım ıvır zıvır işlerim çok biran önce iyileşirim inşallah

Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
Hayır. 6 aydan önce de bir şey tattır ayı düşünmüyorum. Bizim yiyeceklerimuz tuzlu şekerli az da olsa baharatlı olduğu için hiç öyle bir şeye kalkismadim. Ek gıda dönemine girdiğimizde ona özel şeyler yapıp vereceğim inş.

Ben de tattırdığım şeyleri sever de sütümü beğenmez diye korkuyorum zaten emmemek için bahane arayan bi kızım var

Kızlar bu arada ben adetimsi bişey oldum 1 haftadır çok az az leke geldi, günlük pedi bile doldurmaz o kadar az, hafif ağrılarım oldu. Ha bu gün sökülecek ha yarın derken 1 hafta oldu ve lekeler de bitti. Bunu adet mi saymalıyım şimdi

Ben de tattırdığım şeyleri sever de sütümü beğenmez diye korkuyorum zaten emmemek için bahane arayan bi kızım var
Ben de öyle ek gıdaya geçince bile beni bırakırsa diye korkuyorum bi yandan da hemen geçelim de doymazsa biseyler de yediririm diyorum bakalım nasıl olacak

Zaten Allah nasip ederse ömürleri boyunca yemek yiyecek vakti gelince çocuklar. Şimdiden vermeyi gereksiz buluyorum. Sadece anne sütü kafi bence.

Olsun ne guzel sebebi var ama boyle olmamizin bakalim bana da doktor 5 6 ay demisti ama hic inanmiyorum. Bir de o kaslari guclendirmek icin egzersizler yapnan lazim demisti acaba hissi geri kazanmak icin mi demek istedi ki
Benim ikinci sezaryenim ama ben hic agri sizi hissetmiyorum yapmamam lazim ama agir da kaldiriyorum oyle uzun sureli degil ama 20 ltlik damacanayi mutfakta bir yerden bir yere kaldiriyorum temizlik yaparken, camasir sepeti, oglani yikarkan su kovasi falan... ama yine de dikkat etmek lazim bu aydan sonra da bence karin icin egzersiz yapilabilir.

Zor oldu mu 2.sezeryan hamilelikte falan sorun oldu mu.
Bir de egzersiz yaptin mi ne zaman basladin spora?
Hic zor olmadi spinalde bas agrin olur kahve gotur hastaneye dediler bur suru kahve aldim hic bi tane bile icmedim cunku hic bas agrim olmadi. Ilk 3 4 gun yatip kalkarken zorlandim tabi ama 1 haftalikken yan yatabiliyordum ilk dogumumdan sonra sirt ustu yatmaktan bikmistim cunku yan yatamamistim uzun bir sure belki de korkudan. Hamileligimde de hic eski kesi yerimde agri gerilme falan hissetmedim o anlamda rahattim. Simdi spor yapmiyorum ama her gun bebegimle disari cikiyoruz yuruyoruz bebegi uyutup babama birakip bisiklet surmeye cikiyorum. Bence baslayabilirsin spora. Karnim cok kaldi ben de azar azar mekik cekmeye baslicam en iyi o goturuyo karni bence

Kızlar bugün alerji doktoruna gittik. Dün yüzündeki kızarıklıklar artmıştı. Ama bu sabah daha hafifdi. Neyse doktor baktı vücuduna falan. Çok aşırı kuru değil vücudu dedi.Hafif düzey atopik dermatit dedi. Konak için de seboreik dermatit dedi. Süt ve yumurta alerjisi için deri testi yapıldı negatif çıktı. Bir de kan verdik ama sonuç çarşamba çıkacak
Doktor şu aşamada diyet yapmana gerek yok ama istersen bir hafta bir hafta süt ve yumurta üzerine yoğunlaşıp diyet yapabilirsin dedi. Testte çıkmadı ama ilerleyen aylarda belki olabilir dedi. Sürekli nemlendir dedi. Poposundaki kızarıklık la da bir alaka kurmadı.Ama cildi hassas dedi. Bunu bende farkediyorum kolundan bacağından tutunca bile bazen kızarıyor. Sonra hemen geçiyor. Ek gıda zamanında alerjik durum devam ederse özel mama verebilirim dedi. Durum böyle.

Kızlar bebelerinizin diline yiyecek degdirmeye basladınız mı ?
Yedirme olarak değil ama böyle dilinin ucuyla tadına bakması icin
canim büyük kızım da hep iştah problemi var
herşeyi seçer herşeyi
ben ısrarla ona göre yemek yapmıyorum ama o israrla seçiyor demem o ki günahım yok hiç oyle püre yapan mit mit uğraşan şımartan bir ana olmadım 6 aya kadar eşim asla asla ağzına bişey sürdürmedi 6 aydan sonrada herşeyi seçti
neyse ben bu kızımda bi çok şeyin tadına baktirdim baktırıyorum...
çok tatlı tadım yapiyor
gurme kızı gurme

Ben gece emzirince cikarmiyorum direkt yatiriyorum

O mamayi verme sakin canim ne olur ne olmaz ben de gece yatarken 1 kere veriyorum 75 cc bi ara birakmistim 4 5 gun vermedim doktor kilo alimi cok iyi sakin verme dedi gece sık uyandi, verdim 5 6 saat kesintisiz uyudu. Doktora soyledim ikiniz de rahat ediyorsaniz ver bir kereden bisey olmaz dedi ben de veriyorum 10 gibi veriyorum gaz cikar altini degistir yataga gidiyoruz bir de emziriyorum uyuyor 10.30 gibi. 4e 5 e kadar uyuyor misler gibi oluyoruz hem butun gun yetecek kadar sutum de oluyor boylelikle. Kendimi kotu hissetmiyorum artik cunku 1 kere mama veriyorum diye bebegimi mamayla besliyor degilim likir likir anne sutunu de aliyor. O yuzden sen de kendini kotu hissetme nasil mutlu oluyorsaniz bebegin ve sen asil onemli olan o diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…