Yok o imkansizmis. Bi yerde okumustum, dogdugunda yesil, maviyse kahveye donebilir ama kahve ve siyahsa mavi, yesile donmesi imkansizmis.
Buyuk dogdugunda lacivertti. Sonra yesile dondu. 6 aylikken gri sonra da kahverengi oldu. Simdi siyaha yakin kahve. 2. Ise hic lacivery falan diil. Direk kahverengi dogdu. Sanirim en fazla acik kahve olur. Mavi iaterdim ben de. Esim yeşil ve sulalesi ya mavi ya yesil. Benimkiler de kakverengi ama dedem maviydi. Cocuklar bana cekmis. Baskın gen. Sekleri baba renk anne bizde. Ama oglum herseyiyle ben.

Valla ben gittim 46 beden pantolon aldim 2 tane rahat ettim. Eski kiyafetler olmuyor. Hamile pantolonlari belden düşüyor. Com stres olmustum. Sonda dedim kendime. 2 yil emzirecen 2 yil zayiflayamayacan da emzireceksen. Gidip aldim iyo oldu. Zaten 2 yilda eskir onlar.

Benimki gecen ay 500 bu ay da 400 gram aldi. Seninki 1 kilo alinca mi az dedi.

Benimki gecen ay 500 bu ay da 400 gram aldi. Seninki 1 kilo alinca mi az dedi.
Evet, yani aslinda az degil ama onceki kilo alimi fazlaydi, ilk iki ay 2700 civari aldi toplamda. 3.4. Ay toplami 1 kilo. Buna gore az dedi. Yoksa aslinda normal dedi.

Benimde kaldi 64le hamilr kaldim suan 78im..waikikiden 44 brden kot aldim bir orda var butiklerde bulamadim resmen napalim bir sure boyle.

Canım 300 grama kadar çok normal..aynı gün içinde bile tartsan bezden dolayı farkli çıkabilir..giydirdigin kıyafetlerde etkiler hassas tartu olduğu için..bi yerde çisini işemiştir ve kiyafetleri daha ağırdır o etkilemiştir..sağlık ocağı ölçüsü niye yanlış olsun ki arkadaş sallıyolar demiş öyle bi şey olabilir mi hiç tartıda ne yazıyosa onu diyolar zaten
Boy konusunda haklısınız ama o kadar farka bi şey diyemeyecem tamam ayakları düzlemezlerde o kadar farkda çok fazla

Kızlar saç boyama işine ne diyosunuz? Sadece uçlarını boyatsam yinede zararı olur mu acaba kuaföre desemnde dibini boyamadan yapsa çok mu kötü olur ya

Yok boyu ben yanlis yazmisim, 62 olacak. Salliyorlari ben dedim, cunku kiyafetle olcup kafalarina gore cikarim yapiyorlar. Doktorda kiyafetsiz olcum yapiliyor. O yuzden salliyorlar dedim.

Evet hiç güvenilir değil. Çünkü odaları buz gibi ve kat kat kıyafetle tartiliyor bizimkisi. Her gittiğimizde kalın kıyafet var üzerinde ve her ay büyüdüğü için farklı kıyafetlerle gidiyor. O kıyafetlerin gramajini neye göre hesaplayıp da düşüyorlar. Bir ay içinde 2 3 kat şeyle ve diş giysisiyle tartiliyor, bir ay 2 kat giysiyle tartiliyor. Yani sonucu sallayıp yazıyorlar kısaca. Kendi doktorumuzda bezle tartildigimiz için ve cissiz bezle!... en net sonuç orda çıkıyor. Anlatabildim mi?

Yok boyu ben yanlis yazmisim, 62 olacak. Salliyorlari ben dedim, cunku kiyafetle olcup kafalarina gore cikarim yapiyorlar. Doktorda kiyafetsiz olcum yapiliyor. O yuzden salliyorlar dedim.
Aman boşver sağlık ocağıda soymasın canım daha iyi bide soğuk oluyo zaten..kıyafetlerde asagi yukarı 200 300 felan fark ettiriyo genelde ve bezin doluluk düzeyi

Evet, yani aslinda az degil ama onceki kilo alimi fazlaydi, ilk iki ay 2700 civari aldi toplamda. 3.4. Ay toplami 1 kilo. Buna gore az dedi. Yoksa aslinda normal dedi.

Kilo almlari artik cok azaldi, siz iki ay güzel toparlamışsınız masallah bizde bu ay 620 gr almışız gittikçe düştü sanirim hep zayıf kalicaz

İyi de kat katda tartırtma canım o kadar da olmaz ki..üzerindekileri çıkarmıyolar mı hiç o saçma
Anlaşılamayacak bi şey yok ortada bende aşağı yukarı dedim zaten

Kızlar boya için iyi cesaret ediyorsunuz. Doktorlar emzirme döneminde kas gevşetici krem bile sürülmesine müsaade etmiyor. Kimyasal süte geçmesini geçtim de saç boyaları kokuyor bebeği kucağınıza aldığınızda o da bu kokuyu soluyor. Ay ben mi çok hassasım bu konuda. Bir sürü beyazları var 2 senedir saçımı da boyatmiyorum. Bundan sonra da boyatacagimi düşünmüyorum. Ama o boya kokuları çok itici ya, en kaliteli bitkisel olanları bile kokuyor çok. (bence)

İyi de kat katda tartırtma canım o kadar da olmaz ki..üzerindekileri çıkarmıyolar mı hiç o saçma
Anlaşılamayacak bi şey yok ortada bende aşağı yukarı dedim zaten
Yok yahu ben ilkinde böyle mi tartacsksiniz dedim. Evet biz aradaki farkı düşüyoruz dedi munneccimler galiba. Nasil biliyorlarsa aradaki farkı. Zaten çok muhabbete girmiyorum oradakilerle. Pek haz etmiyoruz ailecek... Hatta eşim buraya getirmek istemiyorum çocuğu dedi. Onlarda zorunlu dedi. Kısa kestirip attık.

Ya benimde içimden gelmiyor boyatmak ama bi değişlikte istiyorum..bu kilolar moralimi bozuyor zaten
Ne bileyim sadece uçlarına felan yaptırsam dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…