Mesela ben de boyleyim. Emzirdikten sonra sagiyorum bisey yok tekrar meme veriyorum ağzı sut dolu. Daha emzirmeden sagmaya da cesaret edemedim azalmasin diye

Aynen ya ben de bir sagiyorum 30 bir sagiyorum 60. Sonra emziriyorum cok cok cekiyo demek ki sut var diye dusunuyorum.
Ben hiç sağmadım sadece mastit olunca tirle ile çekmeye çalışmıştım ama hiç çıkmamıştı göğüslerim tas gibi olmasına rağmen.
Bazen gogsum çok çok sonukken hiç süt yok gibiyken önce bi boş emiyor gibi oluyor sonra sütün indiğini hissediyorum

Kızlar konuyla alakasız ama ben sezaryen sonrası veremediğim kiloları takıyorum. Önemli olan yavrularımızın sağlıklı olması Rabbim yavrularınızın sağlığını korusun ama sezaryen sonrası eski kilolara dönerim sanıp hala 10 kilo üzerimde kalınca taktım. Galiba Doğumdan sonra 2 kilo da aldım. Diyet de yapamıyorum sütüm azalmasın diye. Annem 6. Ayda bebek ek gıdaya geçince hafif diyete başlarsın diyor. Benim gibi veremeyen var mı, zamanla verilir mi bu kilolar dersiniz?

Yaa çok mantıklı teşekkür ederiz
Ben ayakta sallayarak uyutuyorum sünnetten sonra aşı var onu da yaptırayım yavaş yavaş deneyebilirim
Bizde de olay tam tersi, eşim bırak ağlasın ağlar ağlar uyur elbet modunda ama ben kıyamıyorum
Bizde de öyle eşime göre hiçbi şey olmaz İlk başlarda televizyonun karşısına beraber oturuyolardı belki 15000 defa uyardım ancak anladı ama ona sorsan hala tv izlese bile bişey olmaz ağlasa bişey olmaz

Benim eşim de tam bi kv gibi ha

Bu tv konusuna eşimden dolayı çözüm bulamıyorum kaldırıp atasım geliyor televizyonu

Sizin eşleriniz izliyor mu kızlar bizim tv akşam hep açık sürekli yavrumun sırtını döndüreyim diye dikkat ediyorum
Allah tan bi gece evde bi gece değil

Siz çocuklarınızdan ya da eşinizden dolayı bi çözüm bulabildiniz mi

Canım benim de öyle ve basen kaldı sadece yani ust taraf zayıf alt kilolu. Su an 60 kiloyum 168 boyum sadece kalça var ve spor yapmadan gitmez

Ben Epidural normal doğum yaptım 53le hamile kaldım 60 kiloyum şimdi. Emzirirken zor kilo vermek yemeyince sütüm azalıyor. Bence ek gıda zamanı ve minikler yürümeye başlayınca veririz elbet acele etme ☺

Benimmi de saclarini yoluyor

Bizim de açık kapattıramıyorum. Ekrana ters durmaktan başka çarem yok

Evet, ben de cok kafaya takmasam da aklimin bir kenarinda hep ya sutum biterse kaygisi var. Sonra kendime geliyorum, niye bitsin ki diyorum. Yani bitmesi icin hicbir neden yok. Ama ben de su 6 ayi atlatinca daha rahat hissedecegim, o kesin.

Ben tekken tv'yi hic acmiyorum ama esim cogu zaman evde ve o aciyor. Ters koyuyoruz anakucagini ve sesini kisiyoruz tv'nin. Yalniz gozu bir takilmayaversin, resmen sasi gibi oluyor tv'ye yan bakmaktan. Hipnotize oluyor. Esime de surekli anlatiyorum zararlarini. O da dikkat etmeye calisiyor. Yuzde yuz koruyamiyoruz tabi ki ama dikkat ediyoruz.

Kizim niye soylemiosun deliye dondum nasil olabilir yine mi sutum yok diye
Bence her şeyi not alın, ikinci çocuğu yaparsanız referans,yapmazsanız hatıra olur, ben bir de ayrıca oğluma Notlar diye de bi bölüm oluşturdum çok sık olmasa da yazıyorum oğluma bişeyler, ilerde okusun diye

Ben varim. Dogumda sadece 4 kilo gitti gerisi kaldi, galiba almaya da devam ediyorum. Paketli gida yemeyeyim diye kek yapip yiyorum makarna, ekmek... cok fazla karbonhidrat aliyorum. Aslinda biraz dikkat etmek lazim. Ben kiloyu dert etmiyorum ama eski halimi de ozlemedim degil, giyecek bisi bulamiyorum, yeni bisi de almak istemiyorum. Ya diyete gerek yok ama ekmek ve tatliyi kessek iyi olur bence.

Ben Epidural normal doğum yaptım 53le hamile kaldım 60 kiloyum şimdi. Emzirirken zor kilo vermek yemeyince sütüm azalıyor. Bence ek gıda zamanı ve minikler yürümeye başlayınca veririz elbet acele etme ☺
Haklısın emzirirken kilo vermek zor gerçekten. Bir de emzirirken çok kolay kilo verilir demişlerdi Ben de bir gün az yedim sütümün etkilendiğini farkettim bebeğim huzursuzlandı, pişman oldum. Minikler yürüyünce veririz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…