Ben de cok nadir makyaj yapiyorum. Benekten dolayi.

Evet evet aynen öyle yapıyorum. Yaklaşık 2 saat dayanabiliyorum ama.
Lambalar kapalı oluyo, sıfır iletişim kuruyorum, piş piş bile demiyorum. Sonuçta kendisi cin gibi bakıp aguluyor. Ona rağmen 2 saat direniyorum. Bu söylediklerini ben biliyorum da mete bilmiyo :))))
Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım, baya kötüyüm şu an. Hafif müzik açıp konuşmadığım da oluyor. Sakince hikaye anlatıp başını okşuyorum, sessizce mama da veriyorum. Ne yapsam uyumuyor. Nolur bilen bi el atsın

Hiçbirimiz bilemedik kızlar, saat 6.20 ve hala uyumadı. Beni the walking dead'e direkt kadrolu zombi olarak alabilirler bence

Ohhh şarkılar söylemeyede basladı benim mırmır kedim
Günaydı bize hadi bakalım :)
Ya benimki de oyle yaoti. Enson 6da emdi yatti. Uyur sandim uyumadi yolmus yuzunu de. 7de aldik yataktan nasil mutlu kahkahalar atoyor eşek sipasi. Anasi uykulu mu uykusuz mu dusunen yok. Alti degisti saat 8 oldu iiggghhhj iigghhh diye emzik emiyor. Uyuyacagim demek o ses. Hemen sardim 2 salladim uyudu.

Alışmadıysa zorlama birde bıraktırması var onun.Bizimki de acayip alıştı emzige emziksiz uyumuyor Nasıl bıraktırırız bilmiyorum

Uyudu mu demistim. Geri uyandi. Cok gezince dengesi bozuldu.

Aynen ben de az yediğimde sütüm azalmış gibi hissettim. Geçenlerde buraya yazmıştım meme reddi mi oluyor acaba oğlum emmek istemiyor zaman zaman diye. İşte o zaman da az yemeye başlamıştım. Acaba süt mü azaldı diye oğlum ağlayınca çok vicdan yaptım.

O zaman 6. Ayda burda buluşup başlayalım diyete, kilo takibi yapıp gaza getiririz birbirimizi magic fruit ShinSeGi

Bence azalacağını düşünme. Aksine emdikçe çoğalır süt. Benimki de memede uyuyor. Önceden senin dediğin gibi yatırınca uyanıyordu. Zamanla şaklatsak uyumay başladı. Yine ara ara memede uyuyor.Hatta annem kızım çok sık emziriyorsun biraz ara ver süt biriksin demişti. Ben sütü psikolojinin de çok etkilediğini düşünüyorum. Anneme öyle şeyleri aklıma getirme sütüm çok diye düşüncem olumsuz cümleleri ve şeyleri aklıma getirmicem dedim. Göğsün bebeğine göre süt üretiyor zaten öyle düşün.

Sağlık ocağının ölçümleri çok farklı cidden. Ben bunu hemşireye söylediğimde bizimki daha güvenilir, sağlık bakanlığı sık sık kontrol ediyor cihazları demişti. Bu arada bizim sağlık ocağındaki hemşire kendisinde aşı yaptırmayıp hastanede yaptırırsam trip atıyor tuhaf

Zayıfla yeni şeyleri o zaman al, yeni kilolu bedenine hemen alışma demiştim kendime ama sanırım ben de alıcam artık.

Evet biraz beklemek en iyisi boya için.

Zayıfla yeni şeyleri o zaman al, yeni kilolu bedenine hemen alışma demiştim kendime ama sanırım ben de alıcam artık.
Almayinca da ne giyecegini sasiriyor insan. Gebelik gibi emzirme dönemi de bi surec sonucta. Buyuk beden olsak da gidecek o kilolar. Sadece zamani var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…