Gene iki sallamaya uyumuş benimki yarım saat emmeden uyumuyor uyuduguda on bes dk falan
Pörsüdüm ya

Merhaba bende dun vichynin sampuanini kullanmaya basladm kasinti yapti ama saclarimi dokmedi sizdede kasinti yapmismiydi ?

Mühendisinoğlu ne öneriyor acaba

Zayıf olmasak gayet iyi kilo alımı ama biz küçük doğunca farkı kapatamadık hala sağlıklı olsunlar nediyelim
Aynen ya napalım, elimin kızları var hep zayıflar ama acaip sağlıklı ve aktifler. Okul, tekvando, keman, jimnastik, bilsem, resim vs bi sürü aktiviteleri var akşama kadar hiç enerjileri bitmiyor maşallah. Yani aşırı zayıf olmadıktan sonra kilo çok da sorun değil

Kızlar kaşık maması vermeyi düşünüyor musunuz ılerleyen zamanlarda? 4. Aydan itibaren veriliyormuş bazilari.ben ilk kızımda sağlıklı mi değil mi bilemediğinden vermemiştim. Normal mama gibi mi acaba? Doktorlar tavsiye ediyo sanirim

Su kavonozlardakilerden mi. Ilk bebekte ara sira vermistim. Acil durumlarda veririm ama surekli vermem. Evde hazirlamayi dusunuyorum.

Su kavonozlardakilerden mi. Ilk bebekte ara sira vermistim. Acil durumlarda veririm ama surekli vermem. Evde hazirlamayi dusunuyorum.

Ben de acil durumlar da filan veririm herhalde. Kendimiz püreler, muhallebiler yaparız her halde kaşık mama yerine ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

Ben de varım tombikler arasında diyete gönüllü

yesilus kalkanları hala kullanıyor musun
Acılı yaralı memeye fayda eder mi ne dersin
Koalacikk sen denedin mi avent kalkan
Geçmiyor iyileşmiyor
Ben baştan kullanmadim bu kadar yaradan sonra iyilestirmez diye de almadim. Bilmiyorum belki de iyi gelecekti. Su an alistim iyice Zaten artık..

Kavanozdakiler değil hani kaşık maması yazıyor kutularda olan. Dışarda olduğumuz zamanlarda bende verdim hipin kavanoz mamalarından çok arada. Hani sütlü pirinçli yok tathilli yok bisküvili mamalar onları merak ediyorum sonuçta arada mama veriyorum acaba aynı mantık mi

Bizimde öyleydi. Evden çıkaralım istedim doğduğunda. Ama eşim olmaz sıkılırız dedi. Halbuki hep spor kanalı açık. Ben zaten pek tv izlemem, vaktim de olmuyor uyut evi topla derken. Geçen hafta oğlum üniteye çıktı (kaç defa da kendi düştü ordan) televizyonu aşağı devirdi ve kırıldı. Oh dedim tv bozuldu üniteden de kurtulurum. Ama halaa evden çıkarıp atmadı. Şimdi beni ikna etmeye çalışıyor yenisini almak için
Evde bir sessizlik bir huzur ohh. Ben daha az sinirleniyorum, büyük oğlum daha sakin. Başarabilirsem yenisini sokturmayacağım eve.

Ben de acil durumlar da filan veririm herhalde. Kendimiz püreler, muhallebiler yaparız her halde kaşık mama yerine ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi
Ben hic vermedim kizima ogluma da vermeyi dusunmuyorum gittigim her yere sizdirmaz kavanoz ve kaseye yaptigim yogurttan, corbadan koyardim meyve olarak da pratik oldugu icin bir tane muz alirdim ohhh mis gibi ne yedigini biliyordum cocugumun. Cok zorda kalmadiktan sonra yedirmeme taraftariyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…