Onlar suyla pişiyo ben ilk kızımda biberonda gececek kadar cıvık yapıyordum kaşık mamasını gece veriyordum tok tutuyordu onu da hipp in almanızı önerirm

Çok güzelsin
yesilus kalkanları hala kullanıyor musun
Acılı yaralı memeye fayda eder mi ne dersin
@Koalacikk sen denedin mi avent kalkan
Geçmiyor iyileşmiyor
Hiç gümüş kapak kullandın mı
Su kavonozlardakilerden mi. Ilk bebekte ara sira vermistim. Acil durumlarda veririm ama surekli vermem. Evde hazirlamayi dusunuyorum.
Evde hazırlayacağın şeyleri burda da paylaş plmcım

yesilus kalkanları hala kullanıyor musun
Acılı yaralı memeye fayda eder mi ne dersin
@Koalacikk sen denedin mi avent kalkan
Geçmiyor iyileşmiyor
Canım tabiki kalkan kullanmaya devam ediyorum , göğüsler ilk günkü gibi olmasada emzirdikçe hassas olacak bence
sen kullanmıyor musun neden yara ki mums natural kremi tavsiye ederim bir de kalkan hiç derdin kalmaz boşuna eziyet çekme

Karbonatli su ile emzirme oncesi ve sonrasi sil. Kurula. Hava alsi geciyor.
Karbonatlı su çok iyi geliyordu bu ara iyice azdı fayda etmiyor
Havalandırmaya çalışıyorum
EslemVera profilin çok tatlıı. Maşallahh. Ayakkabıları yirim
Teşekkür ederiz teyzesi hepsi bal kuzuların
Hiç gümüş kapak kullandın mı
Kullandım hava alamayınca bu ata takmıyorum ne yapacağımı şaşırdım
Sorma resmen eziyet çekmeye döndük
Bir eczacı ablamız bar hiçbir krem vermiyorum hepsi aynı, zeutinyağı sür dedi
Kalkan değil kapak kullanmıştım bir de kalkan deneyeceğim artık
Ama öyle kırmızı oldu uçlar bi kapıyor bazen zıplıyorum yerimden bu hale gelmeseydi keşke

Ben baştan kullanmadim bu kadar yaradan sonra iyilestirmez diye de almadim. Bilmiyorum belki de iyi gelecekti. Su an alistim iyice Zaten artık..
Aynı moddayım ya geçmeyecek sanki artık ne yapsam
Acıktığı an bana korku geliyor artık
Geçsin inşallah allahım ya

Hayir demem, super olur

Ben de sürekli girip bakıyorum ama kimsecikler yok umarım herkes iyidir
Dun gece oglum bir garipti. Gece uykusu normalde cok guzel, ama dun saat 3'te uyandi bir daha dogru durust uyumadi. Bugun de gece uykusuna cok zor gecti. Saat 8'de uyuyan cocuk saat 10'da ancak gecti uykuya. Ben de uykusuzluktan bayilicam. asidan midir acaba? 3 gun oldu gerci asi olali. Huzursuzlugu da yok uyanikken.

Canım biz televizyon almadık hiç 3.5 sene oldu Ben istemedim. Çünkü nolcagini biliyordum eşim siyasette izler maçta izler dizide izler Çok istedi beraber izleriz diye ama yok asla dedim. Zaten eve 10 da geliyor. Şimdi kendi de diyor iyiki almamışız zaten geç geliyorum bide ona takilirdim diyor böylesi en iyisi. Cunku biliyorum mesela bir kavga etsek ve gitse otursa TV ye baksa Ben giderim kırarım o tvyi o potansiyel var bende sinirlenince

hanımlar napıyosunuz bebisler nasıl?
bu 4. ay uyku illeti bizi baya vurdu biliyorsunuz ki. ve maalesef hiç istemeyerek de olsa eski uyku düzenine döndüm. en azından bu sekilde gecenin köründe kalkıp 3 saat uyumamazlık yapmıyor. gece 12 sabah da kaçta kalkarsa o sekilde. çok üzülüyorum aksam erken yatma ritüelini bıraktığımız için tekrar bu düzene alışır mı yoksa geri dönebilir miyiz? 5. ayda tabi.

Olabilir canım. 1 hafta 10 güne kadar asi tepki veriyormuş. Bizimki 6 yada 7 gün sürmüştü. Ama bu akşam ben de zor uyuttum. En geç 8.30da uyuyor benimki, 10a geliyordu parça pincik uyudu uyandı kendi kendine. Bir ara tırstım uyumayacak diye. 10a gelirken daldı derin uykuya. Arada oluyor demekki. Ama bu akşam bizimki ilk defa zor uyudu.

Gece uyku duzeni normalde cok guzel. Atak donemlerinde falan sapitiyor bazen. Ama dun cok kotuydu. Bizimki erken uyur. 8, 8:30 en gec 9'da yatar. Gece bir kez uyanir, emer tekrar uyurdu. Ama dun 8:30'da uyudu. 1:30'da uyanip emdi, tekrar uyudu. Ben sabah 6'ya kadar uyur diye umarken 3'te uyandi. Bi daha uyumadi. Bugun de zor gecti gece uykusuna. Saat 10'u buldu uyumasi. Bakalim ne zaman uyanacak...en onemlisi tekrar uyuyacak mi...

Bizimki de aynen boyle oldu. 10'a kadar uyudu uyandi, mizmizlandi. Bi ara pes ettim, babasina verdim. O da uyutamayinca, tekrar aldim. Soylene soylene uyudu saat 10'da. Normalde mutlu gecer gece uykusuna.

magic fruit kim ne derse desin tatli=sut
tecrubem bu
ama benim fazladan sut derdim sukurki yok kizim zaten istahsiz kusmuklu bi tip
misafir gelecekti
tiramisu ve ayva tatlisi yapmistim suan doluluk yasaniyor

Eczacının her ürünü deneyerek yorum yaptığını sanmıyorum , istersen benim kremi araştır , çok iyi gelecek içinde doğal yağlar var silmene de gerek kalmıyor üstünden kurulasan yeterli gayet memnunum zaten artık kullanmıyorum 1 kutu bitirdim ama yedekte var , dişleri çıkınca lazım olur

Bu hallerimize çok şükür canım. Sizde iyisinizdir inşallah... Doğduğundan beri uykusu duzenliyse sadece bir ara sastiysa tekrar düzene girme ihtimali yüksek bence. Evet çok sık huy değiştiriyorlar ama uyku bizde pek şaşmiyor. 2 yada 3 sasmistir. Ben de zorlayarak da olsa bozulmaması için elimden geleni yapıyorum. Akşam uykusu kacta başlıyordu bozulmadan önce?

bizim de öyleydi. 9da uyuturdum 12de kendim uyumadan emzirirdim. gece de 1 kez kalkıp emip uyurdu. aynı dediğin gibi oldu. gece 3-4 de kalkıp sabaha kadar uyumuyordu. atak bitse de rahatlasak. bizim son 1 hafta

Bizimki de aynen boyle oldu. 10'a kadar uyudu uyandi, mizmizlandi. Bi ara pes ettim, babasina verdim. O da uyutamayinca, tekrar aldim. Soylene soylene uyudu saat 10'da. Normalde mutlu gecer gece uykusuna.
Ne şekilde uyutuyorsun kuzuyu? Sallayarak mi? Yoksa kendisi mi yatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…