Maalesef bizim burda bu şekilde. Geçen aşıları olduğumuz vakit bizden önce gelenlerin yine babayı çıkardılar. O da sinir oldu. Aslında şikayet edeyim ben onları. Müsait bir anda
Maalesef bizim burda bu şekilde. Geçen aşıları olduğumuz vakit bizden önce gelenlerin yine babayı çıkardılar. O da sinir oldu. Aslında şikayet edeyim ben onları. Müsait bir anda
Devlet hastanelerinde kadın doğum bölümüne erkekleri almıyorlar tamam onu öğrenmiştik ama sağlık ocağı ne alaka.
Bence kendileri uydurmuş onu
sağlık ocaklarında öyle bi kural yok
Bencede şikayet et canım
Her zaman anneler gidecek diye bi kural mı var
Esim aylar once almisti kehribar kolye ve bileklik. Salyasina onluk yetistirememeye baslayinca bugun kolyeyi takmaya basladik biz. Bakalim ise yarayacak mi. Bizim doktorumuz hep tavsiye ediyordu, aldik ama aylardir da oyle duruyordu.
Emzikle kendi kendine oyalanır en azından. Ya da uyuduğundan hemen geri uyanmaz. 4.5 yaşında bir kızım daha var. O da ilgi istiyor. Ev temizlik istiyor. Yemek yapmak gerekiyor. Gece uyuyor ama gündüz hep benim üstümde.
Yaa kızın da tam oyun çağı, o da hep oyun ister ilgi bekler haklı olarak. Evet doğru diyosun biraz olsun oyalansa sen de bi nefes alırsın. İnşallah gündüz de biraz uzun uyur
Slm anneler nasılsınız bayadır girip okuyamıyordum yorum yazamıyordum bebişler nasıl nasıl gidiyor biz dört aylık olduk çok şükür ama miniğimin yanağında ve alnında egzama çıktı bizim gibi olan varmı merhem kullanıyormusunuz
normalde hiç sevmem biliyo musun? çocuktan önce en geç 10a kadar uyurdum o da nadir. 8-9 hep ayaktaydım. ama şimdi yorgunluk fazla, gece uyanıyorsun, havalar uyuma havası. böyle gidiyo bakalım nereye kadar
Bizim yüzde var pütürlü kabarcıklar
Bazen çok kızarıyor
Öpülmekten ve kuruluktan sanırım
Yüzünü yıkıyorum kurutmadan bırakıyorum
Bepanthol kullanıyorum