Bizede yaz cnm ona göre stok yapayım

Benimkinin ust damak simdiden degisti sanki. Tanidik bir disci de ayni seyi soyledi dis yapisi ayrik olur diye ama cocuk dokturi da cerrah da mudahale etmiyoruz dedi. Ne yapsam baska bir coxuk cerrakina mi gostersem

Iyi yspmissin, benim de dudak bagindan dolayi dislerim ayrikti, bebekken kurtulmasi iyi olmus

Günaydın sabah güneşiniz bizden olsun

Çok mu popüler olmuşuz da konuşulmuşuz kızlar
Biraz kayıverin de yer açalım
gelip yanımızda konuşsunlar
Uzaktan duyulmuyorlar

Başka konu mu kalmamış Allah aşkına
Bizden ve bebeklerimizden kime ne?

Kusura bakmasın da kimse tecrübeli anne diye başımızda üstünlük taslayamaz!

Ben bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.
Zaten simdi cocuk buyutme teknikleri degismis. Benim ilk cocuk zamaninda boyle degildi sanki.

Peki kaö yaşta öneriyor?

Ne saçma neden almıyorlar e çocuk durmıyosa napacaz benimde eşim tutuyo ben dayanamıyorum hatta sağlık ocağından sışarı çıkıyorum sesini duymayım diye

Emzikle kendi kendine oyalanır en azından. Ya da uyuduğundan hemen geri uyanmaz. 4.5 yaşında bir kızım daha var. O da ilgi istiyor. Ev temizlik istiyor. Yemek yapmak gerekiyor. Gece uyuyor ama gündüz hep benim üstümde.

Ben bir sey demedim ki. Tecrubeli anneyim diye de ustunluk taslamiyorum.
Zaten simdi cocuk buyutme teknikleri degismis. Benim ilk cocuk zamaninda boyle degildi sanki.
O konuyu uzatanlar bizden bi ay önderler diye öyle söyledim
Sana değildi kastım
Zaten kimseye taş atma gibi bi huyum yok
Az çok biliyorsunuz beni
Benimde ikinci çocuğum ve onu 2017 de doğurdum
Bu sıpamla alakaları yok
Fabrika aynı olsada
Her gün bişey öğreniyoruz

Baya bi sayfa okuyamadım fırsat bulamıyorum kaç gündür bizimde dengemiz şaşmış durumda 4 ay aşıları olmuştuk rotavirüsünde 2. Dozunu bunlardan kaynaklı mı yoksa atak huysuzluğu mu yaşıyoruz anlamadım.
Demirle ilgili sormak istediğim bişey var. Asıl takip doktorumuz izmitte fakat bu ay gidemeyeceğimiz için kayseride bizim doktorun tanıdığı bi doktora götürdük aşı için. Genel muayene sonrası demirle ilgili annenin değeri iyiyse bebeğe hiç başlamıyorum ben dedi. 5. ayda bi değerlerime baktırmamı istedi ona göre önerecekmiş hiç kullandırmadığım bebeklerim var dedi anneye bağlıymış diğer doktorumuz da 5. Ayda kesin başlıyoruz dedi sağlık ocağı 4. Ay dedi diş boyama sıkıntısı da hep var dedi kayserideki. Demir konusu kafamı karıştırdı iyice. Sizlere ne dediler zaman olarak falan?

Ne bileyim ben de alingan uyandim gune sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…