normalde hiç sevmem biliyo musun? çocuktan önce en geç 10a kadar uyurdum o da nadir. 8-9 hep ayaktaydım. ama şimdi yorgunluk fazla, gece uyanıyorsun, havalar uyuma havası. böyle gidiyo bakalım nereye kadar
Yata yata kışı geçireceksiniz daha ne istiyorsun
Sus da yat
İki gün sonra mama mama diye uyandırır seni

Bizimmde kalkmada sorun yok 9 . 9.bucuk gibi kalkiyr cok şükür. mesele gece uykuya dalmak erkene cekmek istiyrum canu gonulden:)

Maalesef bizim burda bu şekilde. Geçen aşıları olduğumuz vakit bizden önce gelenlerin yine babayı çıkardılar. O da sinir oldu. Aslında şikayet edeyim ben onları. Müsait bir anda
Biz 2. Asida esimle beraber gitmistik. Sonraki kontrol ve asilara esim gelemedi izni yok diye. Anne ogul gidiyoruz biz.

Dün kendime çaya şeker atmayı azaltacağım diye söyledim
Bugün canım şeker istiyor bu kız yüzünden
Bende nickimi değiştirsem mi
Değiştir hepimiz değiştirelim
Benim de bu aralar hem tatlı hem de hamur işi canım cekiyo. Aldığım kilolar yetmedi tabi

Geçmiş olsun düzelme oldu mu peki? Ben de tekrar bir kontrole gideceğim.

Bu aşılar yenimi türedi kızımda hiç öyle hatırlamıyorum bacağına bir aşı bitti gitti
Öyle ateşlenme falanda hiç olmadı
Dün oğlumu aşıya götürdüm
İki bacaktan bir tanede ağızdan damla rotanın 3. Cü dozu sanırım ama bacaktan vurdukları iğnenin boyu ne öyle yaa 5 cm vardı herhalde
Dün hafif ateşi vardı ama bu sabah çok yükseldi 39.6 gördüm dercede ilaç verdim ama hala sıcak yani tam geçmiş değil
Ve hep dudaklarını büküp ağlıyor
Sizde böyle sıkıntı oldumu arkadaşlar umarım uzun sürmez

Kızlar uykusu düzene mi giriyor acaba derken uykusuz geceler tavan yaptı. Dün sürekli uyandık, 4 ten sonra da uyumadık. Atak haftası diye düşünüyorum çünkü sakinden ağlama krizleri oluyor.

Kızlar benim minnakımda bi aydır gözlemliyorum bazen sadece tek gözünü kırpıyo böyle tik gibi diil büzüştürerek kırpmıyo normal gözünü kapatırsın ya bizimki arada tek gözünü öyle kırpıyo yani sanki diğeri mi kırpılmıyo kırptığında mı sıkıntı var onu bile anlayamadım tik gibi yapmadığından pazartesi kontrolümüz var doktora da göstericem ama size de danışayım istedim.. eşime söylüyodum o fark edemiyodu çektiğim videolardan birinde buldum yavaşlatarak izledim eşime de gösterdim o zaman fark etti yaa ne olabilir ki göz kapağı düşüklüğü de yok bi aylıkken göz kontrolüne de götürmüştük

Goz kapagindaki kaslarla alakalidir galiba. Birsey olsaydi dr kontrolunde soylerdi .Insllh simdidebirsey yoktur icini ferah tut canim

Sen mama veriyorsun üstelik dimi ona rağmen uyumuyor ben de bu gece uyanınca bi daha mama vermeyi deniyeceğim bakalım. Bizim de işler zıvanadan çıktı iyice. Emzirip üstüne 30 cc süt 60 cc mama veriyorum zor bitiriyor tükürüyor filan ama uyku yok 9 da uyutmaya başlıyorum gece 1 de anca derin uykuya geçiyor ama sonra saat başı ayakta, dün gece 20 dk da bir uyandı nerdeyse

Sünnet mi yaptıracaksın canım
Evet sünnet istiyoruz ay sonuna doğru, daha doğrusu okullar tatile girdiğinde. Çocuk doktorumuzun olduğu hastanedeki çocuk cerrahı yapmıyormuş, üroloğa gidin dedi. Napalım kararsız kaldım, çocuk doktorumuza da bi danışıcaz yarın

Bizim yüzde var pütürlü kabarcıklar
Bazen çok kızarıyor
Öpülmekten ve kuruluktan sanırım
Yüzünü yıkıyorum kurutmadan bırakıyorum
Bepanthol kullanıyorum
Kuruluk için linola öneririm yüz kremi, kulak arkalarında da var oğlumun baya iyi geldi. Vücudundaki egzamalar çok geçmedi ama yüzüne iyi geldi. Şimdi de gerçi göz kapağında çıktı egzama

Dün vermemiştim canım..on bir buçukta uyudu ya 1 e kadar 3 kez uyandı emdi bide gece 3 gibi Sonrada 7 de emdi ve gözler açıldı ben sevdim bu düzeni 7 den de 9 a kadar ayaktaydık sonra 9 da yine uyuduk 11 e kadar
Mamayi bazı günler vermiyorum açlık belirtisi göstermezse verdigimde de 110 felan canım.
Sizin uykular kötüymüs ya 60 verdin zorla içti ya peşine kac saat uyuyo? Uyandiginda direk mama mı versen acaba..bi hazır et biberona çok sogutma uyandıginda ver hızli doymuş olur hem de gece uyku arası olduğu için sorun olmaz biberon diğer türlü ugrasma canım..ve bir daha ki uyanmaya memelerde dolar

Biz bu sabah yaptırdık henüz yükselmedi ama, çok geçmiş olsun, gece de kontrol edicez o zaman. Calpol verdin mi canım?

Merhaba bize de aynısını söyledi kan alındı ve demir değeri iyi olduğu için şimdiden başlatmıycam 6. Ayda hem senin hem de bebeğin bir kez daha kan değerlerine başlatıp o şekilde vericem dedi
Şimdiden vermenin gereği yok dedi kabızlık gibi sıkıntılar da olabiliyormuş

Bebegin cok tatli masal buyumuste kuculmus gibi simasi :)

Aynen öyle bakalım bende kan verip sonuca göre hareket ederim artık

Şuan o konuda çok rahatım. İlk sünneti biz yaptırdık topikte
22 günlüktü çok rahat geçirdik
İnşallah sizinki de kolay geçer çabucak iyileşir.
Şimdi biraz hareketlendiği için azıcık zorlar gibi geliyor
Sünnet için Ayrı muayenehanesi olan çocuk cerrahları var
Bi araştır canım

Kuruluk için linola öneririm yüz kremi, kulak arkalarında da var oğlumun baya iyi geldi. Vücudundaki egzamalar çok geçmedi ama yüzüne iyi geldi. Şimdi de gerçi göz kapağında çıktı egzama
Geçmiş olsun canım
Bi bakayım bu krem işimizi görmezse alırım
Çok sağol önerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…