37.3'te calpol vermeme gerek var mı kızlar aşılarımızı vurulduk bu sabah. Bir de bu ateş nöbeti nasıl tutuluyor? Bebek uyurken ölçecek miyiz ateşini sürekli? Ses çıkarıyor ateşölçerimiz.
Geçmiş olsun canım. 37.3 de üstünü ince tutmaya bak. Hemen calpol verme. Alnına ıslak bez koy. 37.5 geçerse calpol ver. İnce giydirme e ve ıslak bez koyman rağmen 37.2 37.3 falan devam ederse 1 çay kaşığı kadar calpol verirsin. Geceleri 1.5 2 saatte bir uyanıp ateşini ölç. Gece çıkma olasılığı daha yüksek oluyor.
37.3'te calpol vermeme gerek var mı kızlar aşılarımızı vurulduk bu sabah. Bir de bu ateş nöbeti nasıl tutuluyor? Bebek uyurken ölçecek miyiz ateşini sürekli? Ses çıkarıyor ateşölçerimiz.
Geçmiş olsun canım. 37.3 de üstünü ince tutmaya bak. Hemen calpol verme. Alnına ıslak bez koy. 37.5 geçerse calpol ver. İnce giydirme e ve ıslak bez koyman rağmen 37.2 37.3 falan devam ederse 1 çay kaşığı kadar calpol verirsin. Geceleri 1.5 2 saatte bir uyanıp ateşini ölç. Gece çıkma olasılığı daha yüksek oluyor.
Uyku tulumunu giydi yatıyor canım şimdi, koca gün uyumayınca tabi mama yeyip emince uyudu kaldı. Eşim sen yakın tutuyorsun ateşölçeri dedi, o ölçtü 36.9 çıktı, sonra ben bi daha ölçtüm 37.0 çıktı.
Sağol canım size de geçmiş olsun. Ateşölçerler birbirini tutmuyor ki. Geçen defa calpol verdim diye kime söylesem beni pişman etti, bu sefer direniyorum bakalım inşallah yükselmez.
İyiydi canım sadece öğlen memeyi almadı çok ağladı, zorla mama verdim sustu acıkmış meğer. Akşam emdi de mama da içti şükür, yorulmuş uyudu kıyamam, gündüz hiç uyumadı gibi bişey.
İyiydi canım sadece öğlen memeyi almadı çok ağladı, zorla mama verdim sustu acıkmış meğer. Akşam emdi de mama da içti şükür, yorulmuş uyudu kıyamam, gündüz hiç uyumadı gibi bişey.
37.3 olunca ateş için gerek yok ama iste en iyi sen bilirsin ağrısı vardır belki çok huzursuzdur oyle olunca 1 çay kasigi verilebilir. Yarin Da bizim asi var çok huzursuz olursa veririm bende sadece ateş için değil canida yanmasin kuzunun tabi insan hiç vermek istemiyor ilaç bazen öyle mecbur kaliyoruz
Cuma günü 4. ay aşıları var. Atak haftasındayız zaten huzursuz, uykusuz napcaz bilmiyorum. Bizim gibi atak haftası sıkıntıları yaşarken aşı yaptıranlar naptınız, nasıl geçti?
Sağol canım size de geçmiş olsun. Ateşölçerler birbirini tutmuyor ki. Geçen defa calpol verdim diye kime söylesem beni pişman etti, bu sefer direniyorum bakalım inşallah yükselmez.
Geçen sefer ben de calpol verdim ateş çıkmadığı halde. Çünkü huzursuzdu ve sağlık ocağındaki hemşire ağrısı olacak, calpol ver şimdiden dedi. Ağrı kesici özelliği olduğu için verdim.
Kayserideyim ben canım
Rica ederim
Maşallah paşamıza bu arada
İlk defa gördüm seninkini
Hatta sabah hiç görmediğimiz bebekler arasında Zeynep’inki de var diyordum kendime
Aaa ben bi kere daha koymuştum resmini ama 2 gün falan tuttum denk gelmemişiz :)
Bizim bu eylül bebelerinin hepsi aşırı tatlı yaa :))
Senin bal oğlanı görmüş müydük yaa hatırlayamadım. Gördüğüm bütün bebelerin çook güzel olması da eylülden mi kaynaklıdır nedir :))
Bizim doktorumuz baslatıyor bestiron önerdi saglık ocagındada verecekler ama önermiyorum onu bunun icerigi temiz ve kabız yapmıyor dedi
Ocean ı sordum bulabilirsen al tabiki ama sanırım piyasadan kalkacak bulamıyor aileler dedi
Bizim yüzde var pütürlü kabarcıklar
Bazen çok kızarıyor
Öpülmekten ve kuruluktan sanırım
Yüzünü yıkıyorum kurutmadan bırakıyorum
Bepanthol kullanıyorum
Aşılarımızı vurulduk az önce teyzeleri, azıcık ağladı oğlum maşallah. Gitmeden mamasını vermiştim şimdi de emiyor uykulu uykulu. Ateş yaptı mı sizde?
Beni asıl korkutan 4 buçuk aylıkken bexsero yaptırıcaz, zorlu bir aşıymış. İki doktordan biri 4 saat öncesinde, diğeri bir saat öncesinde yarım ölçek calpol ver dedi, kimi doktor hiç verme diyor. Ne yapsam bilemiyorum ben de.
4.ay asıları ates yapmadı bizim kıza
Ama bexsero yapmıştı
Bizim doktor ası yaptıktan sonra eve gecince yarın ölçek verin calpol demişti
4 saatte bir vermiştik
2gün calpole ragmen 37.6larda gezdi atesi
Ama bexsero yapmıştı
4 saatte bir vermiştik
Ama bexsero yapmıştı
4 saatte bir vermiştik
4.ay aşıları bizde ateş yaptı rotanında ikinci dozunu olduk rota yaptı ateş galiba dşye düşündüm bexsero iki gün ateş yaptı yavrum keyifsizdi fitil yapmıştım bende daha çabuk rahatlatıyor fitil
4.ay aşıları bizde ateş yaptı rotanında ikinci dozunu olduk rota yaptı ateş galiba dşye düşündüm bexsero iki gün ateş yaptı yavrum keyifsizdi fitil yapmıştım bende daha çabuk rahatlatıyor fitil
Cok yükselirse fitil verilir de atese fırsat vermeden calpol verdigimiz icin görmedik öyle yükselleri ama baya baya huzursuzdu sürekli ağlıyordu dedigin gibi rotada ates yapmadı ama huzursuz yaptı onuda iki gün cektik
Ama bexsero yapmıştı
4 saatte bir vermiştik