Bizede sidefer yazdi ebe. 5 . ayda da baslayabilirsn dedi renkli degil boyamuyr ddi kan ilacni almadim daha bizdede kabizlik var ara ara. Rekor 13 gündü

hoşgeldin canim ben de oturtuyorum özellikle de yemek yerken kucağımda oturmak istiyor sallanma yerinin aparati var ama orda durmak istemiyor
4u bitiren herkes kan damlasi başladı mı baslamayan var mi ?
Ben başlamadım. Yanlış hatırlamıyorsam ilk oğlumda 8. Ayda başlamıştım. Ama yanlış hatırlıyor olabilirim

hoşgeldin canim ben de oturtuyorum özellikle de yemek yerken kucağımda oturmak istiyor sallanma yerinin aparati var ama orda durmak istemiyor
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) Ben başlamadım canım 4. ay kontrolümüzde de doktorumuz başlayın demedi. Biraz daha var sanırım.

Bizim dr sağlık ocağı verecektir sakın başlama bu ay dedi

Ben de 6 aydan önce başlamam sr önermedi

O kitabı almıştım ama bitirmedim sonra da unuttum gitti yine bi göz atayım ben ona

Baya abartmış. Ay bu kayınvalidelerin birşey yarıştırması beni benden alıyor. Burda birinin kayınvalidesi de 2 yaşına kadar oğlunu ek gıda olmadan sadece anne sütüyle besledim diodu seninki onunla yarışır

Yaaa işte aradığım doktor. Hangi hastane doktorunuz kim? Bizimki o şekilde bir muayene yapmadan hayır dedi işte ciğerlerini dinledi kulağına boğazına baktı fiziksel gücünü kontrol etmedi yani kafadan konuşuyor. Ben de her bebeğin farklı olduğunu düşünüyorum çocuk zorlanmaktan kıpkırmızı oluyor oturcam diye ben hayır yat daha değil diyorum

ben de en ucuzundan alacaktım arkadaş in biri sağa sola sarkinca dengesini kaybetmesin demisti mantıklı geldi
Canim buyuklerden tavsoye ederim. Bebek oturmadan on tepsiyi one cekip oturtuyorsun. Kaldiracagin zaman da yine one cekip rahatca kaldiriyorsun. Ikea modelde tepsi sabit. Devrilebilir de. On tepsinin de 2 3 kademesi oluyor daha kucukken dibe kadar itersin. Biraz buyuyunce geri cekersin. Evet hantal ama daha saglam daha guvenli bence. Disarda yemek yediginiz bir gun bal genelde her yerde ikea modeli var.

Bekimki dexoturma pozisyonuna cok yaklasiyor. Hatta annem neden oturttun oturtma bu cocugu sirti kambur olir dedi kucagindayken. Anne oturtmadim kendisi oturmaya calisip kasiyor kendini dedim. Kaplumbaga gibo oturmaya calisiyor ama oturtmam ben onu. Daha yatsin. Duz yerde yatarken oturmaya calismiyor. Kucaktayken oturmaya calisiyor.

Ufak bir eğim görünce hemen oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Mesela geçen gün annem kollarım ağrıdı biraz ayağıma yatırcam dedi kafasını yastığa değdirmiyor kalkacak

Ufak bir eğim görünce hemen oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Mesela geçen gün annem kollarım ağrıdı biraz ayağıma yatırcam dedi kafasını yastığa değdirmiyor kalkacak
Iste benimki de oyle.

Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam Bir garip karmaşa..

ah canim yaa o modellerden baya da bi para vererek aldim büyük kıza
sonra da abimin ikinci olunca ona verdik ve geri gelmedi
herkes o kadar inanmış ki 2. yi yapmayacağima
şarkılı türkülü klozetimiz mama sandalyemiz pusetimiz v.s. v.s.
giden geri vermeyi teklif bile etmedi helali hoş olsun
da böyle düşün düşün bütçe ayır baya da pahalılar mış hani yani
1000 lira ya neyse ebebek şubat indirimini bekliim bi de havuzluhana bi gidiimm bari

çoğumuz ocean kullanıyoruz sanirim d vit. için
ben demiri de napcam bilmiyorum belki olctururum oyle başlarım

aynen aynen çocuğum yat işe mi okula mi gidecen keyfine bak diyorum yoooook ille kalkacak
çatlak yaa bi de sürekli ih ih ih sesler
hadi diyor tut elimi bebekte üç beş tur atalım fe suphanallah

Doktorumuz alsancakta sağlıklı nesiller kliniği’nden Lerzan Sünneli
Çok memnunuzçok tatlı bir kadın herşeyden önce anneyi memnun ediyo ,gazımı çok almışlığı vardır

Bana da sağlık ocağı 4.ayda başla dedi doktorum 6.ayda başlayalım çok fazla kaka-gaz sıkıntısı yapıyor dedi. Bizimkinin kaka olayı zaten daha yeni düzene girmişti. Bi de kan tahlili de yapıldı kan değeri de fena değil

Biz başlamadık, doktor 6.ayda başlayalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…