Bizede sidefer yazdi ebe. 5 . ayda da baslayabilirsn dedi renkli degil boyamuyr ddi kan ilacni almadim daha bizdede kabizlik var ara ara. Rekor 13 gündü
hoşgeldin canim ben de oturtuyorum özellikle de yemek yerken kucağımda oturmak istiyor sallanma yerinin aparati var ama orda durmak istemiyor
4u bitiren herkes kan damlasi başladı mı baslamayan var mi ?
hoşgeldin canim ben de oturtuyorum özellikle de yemek yerken kucağımda oturmak istiyor sallanma yerinin aparati var ama orda durmak istemiyor
Kızlar doktor sidefer demir ilacı yazdı. Sağlık ocağındaki hemşire 4,5 aylıkken ver, 4 aylıkken kaka yapma sorunu yaşarlar, ilaç da kabız yapar dedi. Oğlum da kakasını 3 gün bazen 6 günde yapıyor.Demir ilacını siz 4. Ayda hemen verdiniz mi yoksa beklemeli miyim 15 gün daha bilemedim.
Kızlar instagramda @hekimanne var çocuk doktoru onun kitabında da destekli oturtabilirsiziniz zararımdok diyor. Şuan 4 ay 2 haftalığız. Yemek yerken sürekli kucağımda durmak istiyor o zaman ben bacağıma oturuyorum ama 10 dk filan. Halinden de gayet memnun, belini de karnıma sayıyor. Bizimki de hafif eğimli bi yere yatınca kalkıp oturmaya çalışıyor. Henüz biz de dönmedim sadece sağa sola dönüyor bir de kendini kaydırarak 360 derece yer değiştiriyor
Bizimki 2 hafta önce toplam 3 yada 4 kez döndü, 2 haftadir hiç dönmüyor normalde artıracağı yere vazgecti saniri, bide hep kucakta dönecek vaktide yok. Ilk kizim 34+6 da doğdu daha geç döndü 5 aylıktı sanirim, bu bebiş 37 haftalık doğdu tam 4. Ayında döndü.hepsinin gelişimi çok farklı yürüme zamanları bile daha çok fark var kimi 9. Ayda yürüyo kimi 18. Ayda. Hatta kayınvalide dün eşimin 6 aylıkken yürüdüğünü söylüyor bence imkansız yanlış hatırlıyor ama sorarsan ısrarla 6 aylik yürüdü.
Baya abartmış. Ay bu kayınvalidelerin birşey yarıştırması beni benden alıyor. Burda birinin kayınvalidesi de 2 yaşına kadar oğlunu ek gıda olmadan sadece anne sütüyle besledim diodu seninki onunla yarışır
Aaah ah. İzmirde okudum üniversiteyi, Ege'de. Keşke gelebilsem, çok özledim :) teşekkür ederim. Çok geçmiş olsun size de. Bakalım hala karar veremedik :)
Ben de öyle düşünüyorum doktorumuz ama gelişime bakarak bu adımların arılması taraftarı
Biz 3 aylıkken dönmeye başlamıştık ancak kilo olarak da sınırda gidiyor muayene sonrası oturtmamaız gerektiğini söyledi eskiden 6 aydı ancak bu yıllar itibariyle 4. Aya kadar çekildi destekli oturtmak dedi
Zaten bebek de kendini belli ediyor bizim kız kendi başını kaldırıyor resmen sizin gibi bu arada biz de izmirdeyiz
Yaaa işte aradığım doktor. Hangi hastane doktorunuz kim? Bizimki o şekilde bir muayene yapmadan hayır dedi işte ciğerlerini dinledi kulağına boğazına baktı fiziksel gücünü kontrol etmedi yani kafadan konuşuyor. Ben de her bebeğin farklı olduğunu düşünüyorum çocuk zorlanmaktan kıpkırmızı oluyor oturcam diye ben hayır yat daha değil diyorum
Canim buyuklerden tavsoye ederim. Bebek oturmadan on tepsiyi one cekip oturtuyorsun. Kaldiracagin zaman da yine one cekip rahatca kaldiriyorsun. Ikea modelde tepsi sabit. Devrilebilir de. On tepsinin de 2 3 kademesi oluyor daha kucukken dibe kadar itersin. Biraz buyuyunce geri cekersin. Evet hantal ama daha saglam daha guvenli bence. Disarda yemek yediginiz bir gun bal genelde her yerde ikea modeli var.
Yaaa işte aradığım doktor. Hangi hastane doktorunuz kim? Bizimki o şekilde bir muayene yapmadan hayır dedi işte ciğerlerini dinledi kulağına boğazına baktı fiziksel gücünü kontrol etmedi yani kafadan konuşuyor. Ben de her bebeğin farklı olduğunu düşünüyorum çocuk zorlanmaktan kıpkırmızı oluyor oturcam diye ben hayır yat daha değil diyorum
Bekimki dexoturma pozisyonuna cok yaklasiyor. Hatta annem neden oturttun oturtma bu cocugu sirti kambur olir dedi kucagindayken. Anne oturtmadim kendisi oturmaya calisip kasiyor kendini dedim. Kaplumbaga gibo oturmaya calisiyor ama oturtmam ben onu. Daha yatsin. Duz yerde yatarken oturmaya calismiyor. Kucaktayken oturmaya calisiyor.
Bekimki dexoturma pozisyonuna cok yaklasiyor. Hatta annem neden oturttun oturtma bu cocugu sirti kambur olir dedi kucagindayken. Anne oturtmadim kendisi oturmaya calisip kasiyor kendini dedim. Kaplumbaga gibo oturmaya calisiyor ama oturtmam ben onu. Daha yatsin. Duz yerde yatarken oturmaya calismiyor. Kucaktayken oturmaya calisiyor.
Ufak bir eğim görünce hemen oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Mesela geçen gün annem kollarım ağrıdı biraz ayağıma yatırcam dedi kafasını yastığa değdirmiyor kalkacak
Ufak bir eğim görünce hemen oturma pozisyonuna geçmeye çalışıyor. Mesela geçen gün annem kollarım ağrıdı biraz ayağıma yatırcam dedi kafasını yastığa değdirmiyor kalkacak
Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam Bir garip karmaşa..
Canim buyuklerden tavsoye ederim. Bebek oturmadan on tepsiyi one cekip oturtuyorsun. Kaldiracagin zaman da yine one cekip rahatca kaldiriyorsun. Ikea modelde tepsi sabit. Devrilebilir de. On tepsinin de 2 3 kademesi oluyor daha kucukken dibe kadar itersin. Biraz buyuyunce geri cekersin. Evet hantal ama daha saglam daha guvenli bence. Disarda yemek yediginiz bir gun bal genelde her yerde ikea modeli var.
ah canim yaa o modellerden baya da bi para vererek aldim büyük kıza
sonra da abimin ikinci olunca ona verdik ve geri gelmedi
herkes o kadar inanmış ki 2. yi yapmayacağima
şarkılı türkülü klozetimiz mama sandalyemiz pusetimiz v.s. v.s.
giden geri vermeyi teklif bile etmedi helali hoş olsun
da böyle düşün düşün bütçe ayır baya da pahalılar mış hani yani
1000 lira ya neyse ebebek şubat indirimini bekliim bi de havuzluhana bi gidiimm bari
Kızlar günaydın. Kafam karıştı sabah sabah Devit 3 kullanıyorduk bu zamana kadar, doktor pedia d yazdı. Araştırdım devitte paraben varmış. İyi bari artık pedia d kullanırız dedim internette onda da paraben olduğu yazıyor. Napsam değiştirsem mi kullanmadan önce bilemedim. Bir de bu ay yani 4. Ay demir yazdı doktor sidefer. Forma bir çok kişi Demir’e daha başlamadığını yazmış. Oğlum kakasını geç yapıyor. Demir’e geç mi başlasam. Geç başlarsam doktor ne dediyse tersini yapmış olcam Bir garip karmaşa..
aynen aynen çocuğum yat işe mi okula mi gidecen keyfine bak diyorum yoooook ille kalkacak
çatlak yaa bi de sürekli ih ih ih sesler
hadi diyor tut elimi bebekte üç beş tur atalım fe suphanallah
Doktorumuz alsancakta sağlıklı nesiller kliniği’nden Lerzan Sünneli
Çok memnunuzçok tatlı bir kadın herşeyden önce anneyi memnun ediyo ,gazımı çok almışlığı vardır
Kızlar doktor sidefer demir ilacı yazdı. Sağlık ocağındaki hemşire 4,5 aylıkken ver, 4 aylıkken kaka yapma sorunu yaşarlar, ilaç da kabız yapar dedi. Oğlum da kakasını 3 gün bazen 6 günde yapıyor.Demir ilacını siz 4. Ayda hemen verdiniz mi yoksa beklemeli miyim 15 gün daha bilemedim.
Bana da sağlık ocağı 4.ayda başla dedi doktorum 6.ayda başlayalım çok fazla kaka-gaz sıkıntısı yapıyor dedi. Bizimkinin kaka olayı zaten daha yeni düzene girmişti. Bi de kan tahlili de yapıldı kan değeri de fena değil