Diyetle geçiren, iyileştiren arkadaşım da var, benimki diyetle geçmedi. Bioderma atoderm baya iyi geldi kızarıklık için. Nemlendirici olarak da linola iyi geldi ama bioderma kullanıyorum şimdi

Evet ama ben süt diyetindeyken de oluyodu. Süt, et, yumurta tüketmiyodum. Gerçekten anlamadım bu işi. Galiba kakayı pek takmıyorum ben

Bizim ki de yeni başladı canım geçen görümcemin kucağında öyle ağladıki sanki bir yeri kırılmış gibi, şimdi ilk defa gördüklerine veya uzun süredir görmediklerine de yapıyor. Misafirler gidince başka bir çocuk oluyor gülmeler konuşmalar başlıyor. Büyüyor minişler insan seçiyorlar artık. Dışarıdan eve gelince de mutlu oluyor hissediyorum. Bu aylarda oluyor demek ki.

Diyetle geçiren, iyileştiren arkadaşım da var, benimki diyetle geçmedi. Bioderma atoderm baya iyi geldi kızarıklık için. Nemlendirici olarak da linola iyi geldi ama bioderma kullanıyorum şimdi
Teşekkür ederim doktorumuz ilaçverdi onları kullanalım bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Selam kizlar bebisi kendini geri geri atip izleyen surekli oyun oynama modunda olan var mi ac olsa bile 2saniye icinde cikartiyi tekrar aliyoo bu ara boyleyiz emerken

Selam kizlar bebisi kendini geri geri atip izleyen surekli oyun oynama modunda olan var mi ac olsa bile 2saniye icinde cikartiyi tekrar aliyoo bu ara boyleyiz emerken
Canım sen onu loş, sessiz bir ortamda emzirmeyi dene. Eşim telefonla falan konuşuyor olursa bizim cimcime babasına bakmak için çıkıp çıkıp duruyor

Merhaba kizlar, oto koltuguna gecen var mi? Biz henuz oto koltugu almadik ama puset cok kucuk gelmeye basladi. Oto koltugu alanlar hangi markalari onerirsiniz?
Pusete sığmıyor bizimki de canım. Kraft aldık biz 2 kez denedik

Evet büyüyorlar minnaklar Sağlıklı büyüsünler inşallah Her gün yeni bir özelliğini keşfediyoruz

canım malum tatilde ailelerin yanındaydik 4 5 gün bizimki de kalabalikta deliriyordu
evimize biri gelince çok sinir olmuyor ama toplu misafirlerde gelse de gitsek de buhran ve krizzz
Evet özellikle kalabalıkta daha stresli oluyor. Annem sen bu çocuğu çok dışarı çıkarmadın ondan öyle diyor ama yabancılama dönemine girdiler her bebekte oluyor sanırım.

Evet özellikle kalabalıkta daha stresli oluyor. Annem sen bu çocuğu çok dışarı çıkarmadın ondan öyle diyor ama yabancılama dönemine girdiler her bebekte oluyor sanırım.
bizim ablamiz da boyleydi ben de dedim çocuk cok yalniz büyüdü bi de ben sürekli kitap ve ders çalış modundaydim sessiz ev
meğer çok da alakali değilmiş bu yabancilama olayı
bu da kalabalık sevmiyor

bizim ablamiz da boyleydi ben de dedim çocuk cok yalniz büyüdü bi de ben sürekli kitap ve ders çalış modundaydim sessiz ev
meğer çok da alakali değilmiş bu yabancilama olayı
bu da kalabalık sevmiyor
Zamanla alışırlar inşallah, yoksa yandık

Teşekkür ederim doktorumuz ilaçverdi onları kullanalım bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Çok geçmiş olsun. Yine de sık sık nemlendirmen gerek cildi, doktoruna bi danış biodermayı bi dene derim, yok derse de başka bir nemlendirici önerecektir

Biz tatilde 1 hafta annemde kaldık eve döndüğümüzde öyle huysuzlaştı ki, 4 gün 2 çocuk artık nefes alamaz oldum tekrar gittim anneme ve düzeldi eve geri gelirken korka korka geldim ama çok şükür korktugunu gibi olmadı bu defa, tanıyor ve alışıyolar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…